Oğuzhan
Üye
2 aydır bekliyorum doğruysa delireceğim.@Oğuzhan Eğer öyle birşey yaparlarsa ağız dolusu söverim. bu ne arkadaş beşinci dünya ülkesi pazarımı burası. Srilankada bile satışta cihaz.

2 aydır bekliyorum doğruysa delireceğim.@Oğuzhan Eğer öyle birşey yaparlarsa ağız dolusu söverim. bu ne arkadaş beşinci dünya ülkesi pazarımı burası. Srilankada bile satışta cihaz.

Aynen Hanıma söze verdim benim 625'i vereceğim diye halen beklemedeyiz. Bulsam sıfır 1520 alacağım artık o da yok ortalıkta.2 aydır bekliyorum doğruysa delireceğim.![]()
Ne olursa olsun bekleyeceğiz artık...Aynen Hanıma söze verdim benim 625'i vereceğim diye halen beklemedeyiz. Bulsam sıfır 1520 alacağım artık o da yok ortalıkta.
Şu w10m bir çıksın ondan sonra herşey yoluna girecektir eminim,yani kısaca şu 2015 ile beraber bizlerin beklemeleride son bulacaktır diye düşünüyorum.Adamların cihazlarıda guncellemeleri gibi geç geliyor bu işi MS iyi yapamıyor hadi hayırlısı ... Ne eski cihazları bulmak isteyen bulabiliyor nede yeni cihazlar yardıma koşuyor...
kılıf özelliği gelmesi lazım. Kılıfı kapatınca ekran kapanmalı açınca açılmalıMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu videoyu bir izleyin isterseniz oyun performansı konusunda fikir verecektir.Arkadaşlar Merhaba ;
Forumdan bayağı uzak kaldım eski telefonumu satınca. 640 XL alıp almamada kararsızım. Yeni modeller çıkacak mı haziran temmuz gibi. Sizce biraz daha beklemeli miyim ..? 640 XL herşeyi güzel ama işlemcide biraz tereddüt ediyorum. Sizce günümüz oyun ve programlarında kasma falan olur mu ..?
bu cihazı ureten nokia değilCyan Nokia'nın kendine has rengi diye biliyorum? Cihaz çok güzel cidden![]()
Çok geç hareket ediyorlar bu konuda. Cihazlar hep 2-3 ay geç geliyor. Komedi gibi. Hem tanıtımını yap hemde 2-3 ay geç yolla insanlar 2 ayda telefonun varlığını unutur.Haziranda Türkiye de