Microsoft Türkiye'den Vaz Mı Geçiyor?

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Türkiye'den Vaz Mı Geçiyor?
Farkında mısınız? Bir kaç aydır ne gazetelerde, ne televizyonlar da ne de teknoloji mağazalarının satış reyonlarında Windows Phone ürünlerine pek rastlanmıyor.

1- Microsoft ülkemizde etkili olmak istemiyor mu?

2- Yoksa microsoft cep ürünleri ülkemizde tutulmadı mı?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ms.nin Türkiye den vazgeçeceğine ihtimal vermiyorum ama ortada bir sorun gibi duran bir durum var evet sizin de dediğiniz gibi hiçbir yerde lumia yok neredeyse.Ya söylendiği gibi Nokia markalı cihazları bitirmeye çalışıyor yada ms.nin berbat bir satış ve pazarlama sistemi var.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Türkiye, Microsoft için büyük ve önemli bir pazar.
Buradan vazgeçmesi gibi bir durum söz konusu olamaz.
Keza Microsoft sadece mobil departmanından ibaret değil.

Olayı mobile indirgeyecek olursak;
Sadece fırtına öncesi sessizliğe gömüldü diyelim.
Kimbilir belki de Lumia serisini bırakıp Surface Phone isimli bir seriye geçmeye hazırlanıyor, olamaz mı?
Yada bomba gibi Lumialar öncesi mevcutların eritilmesini bekliyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Kimbilir belki de Lumia serisini bırakıp Surface Phone isimli bir seriye geçmeye hazırlanıyor, olamaz mı?

Aylardır stokları eritemedilerse bu işte bir terslik var. 930 gibi bir canavarı bile doğru düzgün yok piyasada.
Eskeza ben 640 XL bekliyorum ve halen beklemeye devam ediyorum. (1520 hayallerim suya düştü)

Emre

Üye

lumia adını bırakacaksa neden lumia adını satın aldı?

Son düzenleme:
Esendağlı

Esendağlı

Üye

Şu surfrace ismide çok hoş ama lumia daha iyi bence.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
lumia adını bırakacaksa neden lumia adını satın aldı?
microsoft ya köşeye sıkıştı yada can çekişiyor
Sadece Lumia adını satın almadı, lumia adıyla beraber nokianın elini kolunu bacaklarını falan da aldı. Yani telefon üretimiyle ilgili her şeyde hazıra kondu önce. Şimdi kendi borusunu öttürebileceği ortamı var. İstediği ismi de kullanır yani mantıklı olarak. Koskoca Microsoft nasıl can çekişebilir sadece mobil birimle? Bill Gates dediğin adam her yıl tonla para yardım ve bağışı yapıyor oraya buraya adam hâla açık ara dünyanın şahsi servette en zengin adamı. Şirket bazında değil bak dikkatini çekerim, şahsi servet. Nasıl bir can çekişmesi olabilir ki bu telefonlarla alakalı hiç haber çıkmıyor diye?

Bir zamanlar Turbo vardı buralarda, arar olduk yeminle. En azından mantıklı argümanları vardı.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, emz ve Esendağlı
Luck Star

Luck Star

Üye
Bence komple mobil sektörden uzaklaşsın.

Emre

Üye
stok kalmamıştır

Son düzenleme:
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
microsoft nokia brandını 2016 nisan ayından sonra istesede kullanamaz konu o değil windows phone nokiadan sonra kendine bir liman arıyor Xiaomi denedi olmadı unutmayın para herşeyin anahtar değildir.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun be güzel arkadaşım. Limana ihtiyacı yok diyorum. Zaten kendine ait yeterli fabrikası var diyorum. Nokia adını zaten kullanmıyor adamlar. Çok öncesinden bıraktılar o işi. Çünkü Nokiayı sırf Nokia olduğu için almayacak insan sayısı alacaklardan fazla. Konu tabi bu da değil ama neyse seninle daha fazla bu konuyu konuşmayacağım.

ihsan.snmz

Üye
Microsoft zaman içinde kazanır öyle hop diye tahta oturmaz rahat olun ama şimdilik zamanı mı lumiaların bilmiyorum. Ben şahsen android alacam. Ama gün gelecek tüm telefonlar wp olacak buda gerçekç

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve Esendağlı
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Microsoft zaman içinde kazanır öyle hop diye tahta oturmaz rahat olun ama şimdilik zamanı mı lumiaların bilmiyorum. Ben şahsen android alacam. Ama gün gelecek tüm telefonlar wp olacak buda gerçekç
alma kardeşim android bi cacık olmaz şunun şurasında ne kaldı wp10 a bu saatten sonra wp den androide geçilmez.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Gerçekten çok ilginç bir durum piyasada telefon hep zor bulundu esasında umarım iyi bir dönüş yaparlar

ihsan.snmz

Üye
alma kardeşim android bi cacık olmaz şunun şurasında ne kaldı wp10 a bu saatten sonra wp den androide geçilmez.
Wp 10 da pek iyi olacak sanmıyorum. Dediğim gibi bir kaç yıl android kullanırım zaten telefonlar omurluk olmuyor. Burada cefa çekeceğime iki yol sonra sefasını surerim

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence microsoft'un değil Microsoft Türkiye'nin yetersizliği yabancı ülkelerde reklamlar,tanıtımlar yapılırken bizim burada sadece 920 çıktığında bi tanıtım havaları vardı(yanlış hatırlamıyorsam) ondan sonra pekde birşey göremez oldum.Ama dünya çapında microsoft tanıtımlara,bilgi sızdırmalara devam etti en sönük ülke Türkiye kaldı..

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Symbian'ın son evresindeki çöküşü ve insanların artık Nokia alınmaz düşüncesi maalesef Microsoft'un üstüne kaldı. Burada ben tüketicinin ön yargısını görüyorum. Bilmiyorlar, bilmedikleri gibi de kötülemekten geri durmuyorlar. Baksanıza sokağa herkesin elinde samsung. Bunların kaçı bilinçli tüketici, kaçı şu yüzden aldım telefonu(elle tutulur bir sebep) diyecek kapasitede. Maalesef tüketicimiz cahil ve marka düşkünü.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, suyunsesi ve Esendağlı
serinaga

serinaga

Üye
Bu ülkede şu aşamada Microsoft ağzıyla kuş tutan bir telefon çıkartsa bile Samsung'dan şaşmayacak tonla insan var. Bir şeyi yapmak çok zordur ve zaman gerekir, yıkmak ise kolaydır. Kanaatimce en az bir 5 yıl daha Samsung eser bu semalarda, hangi satıcıya gitseniz önünüze Samsung koyuyor. Hoş Lumia'yı bilen biliyor, ve vazgeçemiyor ...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
100 kişiye sorsan Windows Phone nasıl güzel mi desen . Yada nokia .
Çok karışık yada kısıtlı der
Nokia için ise nokia mi kaldı der . Bence bir yönden ms hem insanlar ile hem kendi ile hem nokia ile 5 yıl dalga geçti .
Sebebi kişilestirme yetkisi az tek görünüm . Ama şu da insanlar android den bikip Wp ye de geçtiği olabiliyor .

Üst Alt