Dün telefon satıcılarının birinde L 830 gördüm, ikinci el , faturalı 15 günlük.beyler bedeva altın dağıtsan duyurmadan dağıtamazsın ki MS de reklam pazarlama sıfır neyi satacaksın ne tv radyo ne afişlerde ne stand hiç bir şey yok Lumia nedir diyenler var
Vazgeçmiş olmasını isterdim. Ölü yatırım![]()
Şu anda çevremde bir çok Samsung kullanıcısı var ve çoğunluğu bu cihazların kalitesi ve stabilitesinden şikayetçi. Bugün bütçesine uyan iyi bir cihaz görse hemen satın alacak çok Samsung kullanıcısı var.Bu ülkede şu aşamada Microsoft ağzıyla kuş tutan bir telefon çıkartsa bile Samsung'dan şaşmayacak tonla insan var. Bir şeyi yapmak çok zordur ve zaman gerekir, yıkmak ise kolaydır. Kanaatimce en az bir 5 yıl daha Samsung eser bu semalarda, hangi satıcıya gitseniz önünüze Samsung koyuyor. Hoş Lumia'yı bilen biliyor, ve vazgeçemiyor ...
İnsanlarda Windows mu o? Yok o çok karışık ben kullanamam bilinci malesef var. Halbuki eline alıp on dakika kurcalamamış. Zaten bizim insanımız denemek için bir elbise mağazasına girmeye utanır. Almayacak ayıp olur şimdi mantığı ama denemeden hiç bir şeyi bilemezsiniz.Symbian'ın son evresindeki çöküşü ve insanların artık Nokia alınmaz düşüncesi maalesef Microsoft'un üstüne kaldı. Burada ben tüketicinin ön yargısını görüyorum. Bilmiyorlar, bilmedikleri gibi de kötülemekten geri durmuyorlar. Baksanıza sokağa herkesin elinde samsung. Bunların kaçı bilinçli tüketici, kaçı şu yüzden aldım telefonu(elle tutulur bir sebep) diyecek kapasitede. Maalesef tüketicimiz cahil ve marka düşkünü.
Lumia 920/820 lansman, Lumia 620 satış etkinliği, Lumia 925 basın lansmanı, Lumia 1020 büyük bir lansman, Lumia 1520/1320 basın lansmanı hepsine de katıldım.Bence microsoft'un değil Microsoft Türkiye'nin yetersizliği yabancı ülkelerde reklamlar,tanıtımlar yapılırken bizim burada sadece 920 çıktığında bi tanıtım havaları vardı(yanlış hatırlamıyorsam) ondan sonra pekde birşey göremez oldum.Ama dünya çapında microsoft tanıtımlara,bilgi sızdırmalara devam etti en sönük ülke Türkiye kaldı..
//Şu anda çevremde bir çok Samsung kullanıcısı var ve çoğunluğu bu cihazların kalitesi ve stabilitesinden şikayetçi. Bugün bütçesine uyan iyi bir cihaz görse hemen satın alacak çok Samsung kullanıcısı var.
İnsanlarda Windows mu o? Yok o çok karışık ben kullanamam bilinci malesef var. Halbuki eline alıp on dakika kurcalamamış. Zaten bizim insanımız denemek için bir elbise mağazasına girmeye utanır. Almayacak ayıp olur şimdi mantığı ama denemeden hiç bir şeyi bilemezsiniz.
Lumia 920/820 lansman, Lumia 620 satış etkinliği, Lumia 925 basın lansmanı, Lumia 1020 büyük bir lansman, Lumia 1520/1320 basın lansmanı hepsine de katıldım.
Şu anki durum Microsoft'un piyasadaki "Nokia" etiketli ürünleri bitirmeye çalışması. Yenileri de zaten üretilmiyor. Son dönemde Türkiye'ye gelen tek Microsoft etiketli cihaz Lumia 535 oldu. Onun için de o fiyattaki bir telefon için yapılabilecek en iyi reklam kampanyası ve satış anlaşması yapıldı.
+ bununla ilgili konu Windows mobile genel bölümünde var. Orada görüşlerinizi belirtebilirsiniz.
[/....' Alıntı:
Yeni olabilirsin diye düşünüyorum, Gabriele diyecek laf bulamıyorum. Joe abimiz vardı eskiden, yükselttiler sonra onu, onun zamanında çok iyiydi. Gabriel varken çok zayıf Windows Phone bölümüMuratcanCNKY,
iyi bir değerlendirme olmus, eline sağlık..
Yalnız şöyle bir durum var,
Sanki microsoft içinde müşteri ilişkilerinde sorun var gibi..
İyiki bir gabriel çıktı da durumu kurtardı...
Küçücük te olsa arada bir haber sızıntılarına ihtiyaç duyuyor insan..
))yorumu bi daha yazmanı anlamadım ama 2gb ram ve 32gb hafıza giriş seviyesi bir cihaza konulamaz, konulursa sony gibi 1500den başlar fiyatlar.MaxipmaN,512 ram muhabbetinden dolayı mücadeleye 1-0 geriden başladı bence.. Demiş..))
Anladık stabil, anladık WP 10 bile çalışıyor
Ama iki şeye aşırı derecede kızıyorum.
1- 512 MB RAM
2- Bazı cihazlarda 8 GB Harici Disk..
Ya hiç olmazsa en az 2 GB RAM Taban olsun
en az 32 GB de Harici Disk olsun..
yorumu bi daha yazmanı anlamadım ama 2gb ram ve 32gb hafıza giriş seviyesi bir cihaza konulamaz, konulursa sony gibi 1500den başlar fiyatlar.