Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iphone 7 gelsin hele :D
Yakmak için demiştim de neyse... :D iPhone iyidir artık şarjıda iyi gidiyor iMovie GarageBand baya eğlenceli uygulamalar. İş adamıysan numbers pages keynote baya işine yarar tabi Mac sahibide olman lazım oda masraf :D benim işime yaramıyor tabiki. Unutmadan bunlar silinebilir samsung gibi yerleşik değil :good:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Yakmak için demiştim de neyse... :D iPhone iyidir artık şarjıda iyi gidiyor iMovie GarageBand baya eğlenceli uygulamalar. İş adamıysan numbers pages keynote baya işine yarar tabi Mac sahibide olman lazım oda masraf :D benim işime yaramıyor tabiki. Unutmadan bunlar silinebilir samsung gibi yerleşik değil :good:
hee yanlış anlama olmuş pardon :D bu akşam kitkata dönebilirim samsung özelliklerinden mahrum kaldım cm her ne kadar iyi olsada
@teknolojibaronu nabıyon?
Şunu belirtmeliyim ki, samsung telefonlar da özellikle (diğer markaları kullanmadım bilmiyorum) samsung romları kendine göre kuruyor gerçekten sensörler hareketler s-pen özellikleri vs vs saf bir androidde bunlardan mahrum kalındığı zaman telefonun pek bi özelliği kalmıyor :D
Birinin çıkıp arkadaşlar sonunda lolipop geldi deyip ss atmasını bekliyorum :D

• Beğen
Tepkiler: H.Reşit POLAT ve B.A.R.O.N
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Rusya 5.0 a güncelleme geldi.

• Beğen
Tepkiler: H.Reşit POLAT ve B.A.R.O.N
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Yapmadı zaten, "%15 yap, sonra güncelle" dedi:)

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
duvar kağıdı kilit ekranına ekleyin güzel duruyor

• Beğen
Tepkiler: xmustx, serdar_gs, CeRRaNo JoZAeF ve 2 diğerleri
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Kardeşim; Allah razı olsun. Senin elinden çıktıysa bu çalışma bir arkası siyah zemin olan bir görsel, birde ondan farklı olarak yine arka planı parlak kırmızı bayrağımız olan bi çalışma beklerim...

• Beğen
Tepkiler: karakartal44 ve B.A.R.O.N
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Birde yazıyı birazdaha yukarıya çıkararak ortalamak gerekiyor herhalde. Ama farklı amaçlar için aşağıya doğru indirdiysen farklı tabi ki...

xmustx

xmustx

Üye
Duvar kağıdımı kasımdan beri değiştirmemiştim.şimdi değiştiriyorum.teşekkürler @resitpolat

• Beğen
Tepkiler: H.Reşit POLAT
xmustx

xmustx

Üye
Üzerine basılı tutunca çıkan seçeneklerden tabiki

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@karakartal44 sende arada görünüp kayboluyorsun sende mi stock+rootculardansın :D

karakartal44

karakartal44

Üye
@karakartal44 sende arada görünüp kayboluyorsun sende mi stock+rootculardansın :D
Arada göründüğüm doğru fakat İkinci söylediğin şeyden çok bişey anlamadım. Fakat yoğun olduğum için sizler kadar mesaj yazamıyorum. Hayırlı geceler.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Xda da note 3 cm12 forumunda yoğun bir cm s-pen özellikleri touchwiz tartışması var :D Ben sormadan önce adı geçmiyordu şimdi bütün yorumlar bunun üzerine olmuş :D konuyu açtım kaçtım

yaren_70

Üye
H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Kardeşim; Allah razı olsun. Senin elinden çıktıysa bu çalışma bir arkası siyah zemin olan bir görsel, birde ondan farklı olarak yine arka planı parlak kırmızı bayrağımız olan bi çalışma beklerim...

Şimdilik elimde bunlar var

Türk bayrağı saten kumaş benim çalışmamdır

bunuda yaptım amma pek iyi olmadı beğenenler indirsin

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs ve karakartal44
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Kardeşim @resitpolat Allah senden razı olsun.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Siyaha bayıldım amoled için süper siyah olması Teşekkürler @resitpolat

Üst Alt