Telefon Tavsiyesi Lumia 735 mi s3 neo mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 735 mi s3 neo mu ?
Selamın aleyküm arkadaşlar
Bu perşembe Allah izin verirse telefon alacağım. Başlıkta da belirttiğim gibi iki model arasında kaldım. Gönlüm lumia 735 de.Ama benim uzun süredir oynadığım bir oyunum olan Clash of Clans WP platformunda yok. İnternet de WP 10 ile geleceği söyleniyor. Sırf bu oyun içinde Android hantalligini çekmek istemiyorum. Bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
Teşekkürler

Yönetici tarafından düzenlendi:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Gelemeyecek o oyun öyle bir bilgi vermedi yapımcısı gelmeyecek diyor. Sırf o oyun içinse Android, geri kalanlar için 735.

byAndroid

byAndroid

Üye
Lumia 735 güzel telefon. Tabi clash yoksa Android forever

Emre

Üye
zenfone 6 modeline bakabilirsin s3 neo mantıklı degil samsung çoktan unutu o modeli

sat s3 al

sat s3 al

Üye
s3 neo

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
735 tartışmasız . zaten o oyunun modası geçer androidde kalakalırsın lumia 735

• Beğen
Tepkiler: muratcanCNKY
hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar garanti sıkıntı çıkarmaz değil mi

byAndroid

byAndroid

Üye
Çıkarmaz bence

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
Nokia garantili alırsan inan hiçbir sorun çıkmaz. Ayrıca kamera olarak renk tasarım olarak ekran olarak en iyisi işletim sistemi olarak tartışmasız bir telefon. S3 neo ile kıyas kabul etmez.

• Beğen
Tepkiler: hasim38
hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Nokia garantili alırsan inan hiçbir sorun çıkmaz. Ayrıca kamera olarak renk tasarım olarak ekran olarak en iyisi işletim sistemi olarak tartışmasız bir telefon. S3 neo ile kıyas kabul etmez.

Bir bakabilir misin kardeşim nokia garanti herhalde
Microsoft'un desteği zaten var Windows 10 güncellemesini de alacak.

Baskanim forumda haber okudum. Wp 8 ile zarar ettiği için destek kesecek felan diyorlar doğru mu ?

• Beğen
Tepkiler: muratcanCNKY
muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
Sar elektonik kanıtlanmış bir site. Deveyuku sar elektronik kliksa gibi siteler vergili siteler. Distribütör garantili olduğu için evet Nokia garantili. Ama internetten almak yerine gidip telefoncudan da aynı fiyata alabilirsin. Onlarda da sorarsın distribütör mu diye zaten çoğunda distribütör. Türkcell tim den alırsan daha garanti olur. ........ İletişim yazmıcak hiçbir yerinde direkt turkcell tim yazıcak. Ama internetten alcam eve gelsin vaktim yok diyosan bu site güvenilir ve Nokia garantili. Hepsiburada.com danda alabilirsin ismi var daha çok tanınmış. Ama sar elekteonikte de sorun çıkmaz bence.

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
Windows phone'da Age Of Empires Castle Siege var clash of clansın ilham aldığı ama benzetemediği oyn. Bu tur strateji oyunlarının babası. Onu oynarsın. + güncelleme desteği kesmesi diye birşey yok Microsoft bu biraz yavaş gel.

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
Benim son konuma göz atabilirsin.

hasim38

hasim38

Üye
    Konu Sahibi
Sar elektonik kanıtlanmış bir site. Deveyuku sar elektronik kliksa gibi siteler vergili siteler. Distribütör garantili olduğu için evet Nokia garantili. Ama internetten almak yerine gidip telefoncudan da aynı fiyata alabilirsin. Onlarda da sorarsın distribütör mu diye zaten çoğunda distribütör. Türkcell tim den alırsan daha garanti olur. ........ İletişim yazmıcak hiçbir yerinde direkt turkcell tim yazıcak. Ama internetten alcam eve gelsin vaktim yok diyosan bu site güvenilir ve Nokia garantili. Hepsiburada.com danda alabilirsin ismi var daha çok tanınmış. Ama sar elekteonikte de sorun çıkmaz bence.

Yok kardeşim gidip elden alacağım zaten :D

muratcanCNKY

muratcanCNKY

Üye
O zaman tim den al büyük biryer olsun yani güvenlik bakımından

Üst Alt