Samsung maalesef güncellemeyi beceremiyor yada bilerek böle birşey yapıyor yeni modele geçirmek amaçlı.S4'ün lollipop yüklenmiş halini gordumde kasılmaktan kendinden geçmiş ve ram konusundada sıkıntılı...
s4 miniye lollipop gelsede ustune para verseler yuklemem 4.4.2 bence gunumuz sartlarinda gayet yeterli ve iyi.
5.0 vermeyeceklersede bence yerinde bir karar olur.
Samsung maalesef güncellemeyi beceremiyor yada bilerek böle birşey yapıyor yeni modele geçirmek amaçlı.

evet öle fakat birçok kişi kasmayan cihazını değiştirmek istemez , bilerek kastırıyolar cihazları bence bölelikle cihazını değiştirsin. bir önceki sürümünde kasmayan cihaz bir sonraki sürümünde kasabiliyorBence Onların uğraşmasına gerek yok, insan bir süre sonra yeni ve ust model bir telefona geçmek için bir sebep yaratabiliyor kendine![]()

Xda da fransalı bi kaç kişi offical lollipop gelicek diyor fakat pek inandırıcı gelmiyor.S3 neo ne olur sizce?
yalnız birşeyi atlıyorsun , cm12 henüz beta sürümünde , android one saf halini kullanıyor 512 mb ile ve kasmıyor lollipop'taXda da fransalı bi kaç kişi offical lollipop gelicek diyor fakat pek inandırıcı gelmiyor.
Ram konusuna gelince adamlar orda cidden haklı bendeki S3 Neo"da 1,5 Gb ram var şuan elimde 4 tane farklı cm12 sürümü var ilk çıktığından son haline kadar telefon sadece ilk çıkan 2 sürümde stabil çalışıyor diğerlerinde ramdan dolayı telefonda kitlenmeler oluyor.Şöyle örnek vereyim ilk çıkan cm12 de boşta kalan ram miktarı 600-500Mb arasındayken son cm soruce güncellemesini alan cm12 sürümünde sana boşta kalan ram miktarı 150-300mb arası bu birde sistemin saf hali buna yükleyeceğin uygulamalarla arka plan verisi artacak sistem sürekli kitlenip donmaya başlıyor bunun cm12 de olduğunu düşünürsek samsung offical lollipop daha çok ram kullanacaktır arkaplan verisi fazla bence 2 gb altına vermeleri hata.
, nexus 4'tede 1.5 gb ram boşta kalıyor.KATILIYORUM BİRİ BENİMBu nedeni S3 kullanıcıları çok iyi bilir.
Evet 512mb ramli android one li cihazlar kasmadan çalışıyor. Bu samsung un vermemek için mazeret i android ile alakalı değil.Benim anlamadığım bu lolipop gelince demiyorlarmiydi 512 mb ramli tel bile rahatca çalışacak. Stabilite gelecek falan filan ne oldu o iş. Halen donanima abaniyorlar. Android halen büyük bir gelişme gösteremedi bence..
CM12 betada,samsung romu şişiriyorBenim anlamadığım bu lolipop gelince demiyorlarmiydi 512 mb ramli tel bile rahatca çalışacak. Stabilite gelecek falan filan ne oldu o iş. Halen donanima abaniyorlar. Android halen büyük bir gelişme gösteremedi bence..
Kitkat için geçerli ydi o. Ben öyle hatırlıyorum. Lolipop için öyle birşey denmedi. Kitkat daha az ram yiyor lolipop tan. S3 mini cihazimda 150-200 mb ram boş kalıyor stock rom uygulama bile yok. Facebook ve Messenger yuklesem ram hiç yetmeyecek. Ha ram yetmiyor ama sistem bu halde bile kitkatdan hızlı çalışıyorBenim anlamadığım bu lolipop gelince demiyorlarmiydi 512 mb ramli tel bile rahatca çalışacak. Stabilite gelecek falan filan ne oldu o iş. Halen donanima abaniyorlar. Android halen büyük bir gelişme gösteremedi bence..
kardeşim haftaya gelecekmi yani bilgiyi aldığın sitenn linkini atarmısınFarklı bir firma güncellemenin onaylandığını ve önümüzdeki haftalarda geleceğini söylemiş. Operatör güncellemeleri ile alakalı bir durum yani.
Bende gordum o yaziyi onumuzdeki haftalarda verilecek yaziyodu.kardeşim haftaya gelecekmi yani bilgiyi aldığın sitenn linkini atarmısın
hangi site kardeşimBende gordum o yaziyi onumuzdeki haftalarda verilecek yaziyodu.