reflex
Üye
Evet ama sanmıyorum.s3 le ayni donanım değil ki.
Evet ama sanmıyorum.s3 le ayni donanım değil ki.
3 mü? Hadi canım olursa zaten kullanılmaz bunu samsung yapsın, samsung kulanıcıları bir daha samsung alır mı sence?Olay yanlis anlasiliyor ram degil hafiza disk 8 gb var zaten 5 i veriyor lollipop olunca 4 e duscek üstüne yeni touchwiz 3 e duscek. Cm kullanin yada 4.4.2 rus kullanan bilir
S5 veya note 4 lollipop güncellerken gordunmu dostum 950 mb azalcaktir diyor3 mü? Hadi canım olursa zaten kullanılmaz bunu samsung yapsın, samsung kulanıcıları bir daha samsung alır mı sence?
+1Tr için 4.4.2 gelmemisken ben 5.0 hayal bile etmiyorum
S5 veya note 4 lollipop güncellerken gordunmu dostum 950 mb azalcaktir diyor
+1
güncelleme samsung tarafından onaylandı hala tatava yapıyorlar 
Odin reis var valla kurarız rusyayıBu yıl çıkarsa Türkiye için anca 2016'da falan gelir

Aynen. Lolipop çıksın bende ilk defa deniycem bakalımOdin reis var valla kurarız rusyayı![]()

S lerden s4 ve üstüÖnce S ve Note serisi sonrasında A serisi daha somrasında Mini serisi ve şimdi Ace serisinden bir cihaza güncelleme veriyor şaşırtıcı doğrusu.
Dostum s4 mini rusyada yaz tatilinde alır mı güncellemeyi.Türkiye için bekleme Note 3 cihazımda ocak şubat gibi Lollipop gelmiş olmasına rağmen halen daha Türkiye güncellemesi gelmedi. Güncellemeyi erken isteyen odin kullansın.
Kardesim sen s3 neo da hangi romu kullanıyorsun? Stock romda ısınma acayip derecede drXda da fransalı bi kaç kişi offical lollipop gelicek diyor fakat pek inandırıcı gelmiyor.
Ram konusuna gelince adamlar orda cidden haklı bendeki S3 Neo"da 1,5 Gb ram var şuan elimde 4 tane farklı cm12 sürümü var ilk çıktığından son haline kadar telefon sadece ilk çıkan 2 sürümde stabil çalışıyor diğerlerinde ramdan dolayı telefonda kitlenmeler oluyor.Şöyle örnek vereyim ilk çıkan cm12 de boşta kalan ram miktarı 600-500Mb arasındayken son cm soruce güncellemesini alan cm12 sürümünde sana boşta kalan ram miktarı 150-300mb arası bu birde sistemin saf hali buna yükleyeceğin uygulamalarla arka plan verisi artacak sistem sürekli kitlenip donmaya başlıyor bunun cm12 de olduğunu düşünürsek samsung offical lollipop daha çok ram kullanacaktır arkaplan verisi fazla bence 2 gb altına vermeleri hata.