Bu yinede ısınmıyor sorun olmadığı anlamına gelmezAma koku hafif , çok fazla yakınlaşınca var
Bi dediğin diğerini tutsa keşkeAma oyunlarda hiçbir kasma mevcut değil.

Olabilir , 5.0 dan beri bu sorun mevcut.Bi dediğin diğerini tutsa keşke
Bi ısınıyor diyorsun bir de kasma yok diyorsun? Kasma ile ne alakası var, tabii var ama çok değil
Yazılımsal bir sorun olabilirmi?
Ücret alırlar mi bunu yaparken?sorun cpuda olsa bile, anakart üzerindeki cpu lehimi makine ile atılmıştır, bu nedenle o işe hiç girmezler anakart değişir şakası olmaz böyle şeylerin
Anlaşıldı.Olabilir , 5.0 dan beri bu sorun mevcut.
Format 4-5 kere attım aynı , 5.1 i yükledi. Biraz azaldı , ama yine ısınıyor.Anlaşıldı.
5.0 Dan beri bu sorun mevcut ise %90 yazılımsaldır
Format atmayı veya rom atmayı denedinmi?
Güncellemeyi beklemekten başka çaren yok gibiFormat 4-5 kere attım aynı , 5.1 i yükledi. Biraz azaldı , ama yine ısınıyor.
Çözüm yolu yokmu bununGüncellemeyi beklemekten başka çaren yok gibi

Koku burnumu telefonun arkasında deyince hafif birşey geliyor , yinede sorun varmıdır ?güncelleme koku yapmaz ki bence donanımsal, garantisi varsa hiç düşünmem verirdim
bilmiyorum bataryayı da kontrol edin derim şişme durumu falan olabilir ısınmadan dolayıKoku burnumu telefonun arkasında deyince hafif birşey geliyor , yinede sorun varmıdır ?
Şarzda çok oynuyorum batarya ya zarar veriyor mu?bilmiyorum bataryayı da kontrol edin derim şişme durumu falan olabilir ısınmadan dolayı