Arka iyide ön iyi değilKamerasi iyi diye biliyorum
Karnal değil o karnavalKardeş sen boşver androyid i iosu androyid de yok karnal yok çekirdek rut rom falan kafayı yersin git lumiya al lumiya serisi son 5 senenin en iyisi eyç serisi yaramaz bi lumiya gibi akıcı deyil.
Karnal değil o karnaval
Ne oldu demek ki yazabiliyormuşsun "kernel" i neden garip garip yazıyorsunKarnal farklı "karnaval" farklı karnaval bir çeşit açık alanda yapılan eylence türüdür siz daha "kernel" ı nasıl "karnaval" diye okuduğunuzu anlayamadım büyük bir başarı.
Sony 2k ekrana geçmedi ondan fazla gidiyortelefonları incelemedim o yüzden yorum yapmak yanlış olur ama s6 edge güzel bir cihaza benziyor bir arkadaş sony z3 ten s6 edge ye geçmeyi düşünüyor yenilik herzaman iyidir samsung un bunu yapması güzel samsung cihazlarının eleştirdiğim yönü pil performansı s6 ya en az 3000 mah pil koymalıydı zaten pil konusunda sony en iyisi yine bir arkadaş sırf pil yüzünden samsung kullanmıyor sony z2 kullanıyor
samsung sekiline oynaya dursun ama bir devrim değil performansını artırsa asıl devrim o olurBence yaratmadı. Sıradan telefon.
Yorumlara gel. Kendine has tasarımmış, devrimmiş![]()
arkadaşın dediklerine biraz katılıyorum biraz katılmıyorum.Ben sürekli samsungun birbirinin aynısı olan farklı olmayan modelleri ve arayüzü değiştirmemekte ısrarcı olduğu için hep eleştirmişimdir.Ancak s6 ve s6 edge de telefonun arkasını cam yapması ve ekranı kıvırmış olması cihaza estetik katsada o kadar z serisinin arkasında cam vardı arka tarafta daha yenimi aklına geldi arka kısmı cam yapmak.s6 ve s6 edge gerçekten güzel telefon yalan yok ama samsungun eski telefonlarına göre güzel yani devrim denecek kadar bi yenilik yok bence.Arkadaşlar birde şunu unutmayalım telefon piyasasında öyle bir şey dönüyorki bi telefonun kamerası güzel birinin arayüzü birinde mono hoparlörolurken birinde stereo oluyor.Çünkü atıyorum samsung bir telefon yaptı 4/4 lük herşey var adı da s7 note olsun sizzce telefon alacak olan insanlar s5 s6 note 4 vs telefonları alırlar mı almaz samsung sadece tek model satar diğer modelleri satamaz o yüzden telefon üreticileri bi cihazın güzel olan şeyi öteki cihazına koymuyor bu bütün telefon üreticileri için geçerli nası note serisinde kalem var diğerlerinde yok gibi gibiMadem Sony fanı olduk Sony ile karşılaştıralım bakalım neler olmuş
Xperia Z4 - Galaxy S6
Metal çerçeve eklendi - Metal tasarım geldi
SD kart kaldı - SD kart gitti
Su geçirmezlik kaldı - Su geçirmezlik gitti
Su geçirmez açık şarj yuvası geldi - USB 3.0 yerine 2.0 geldi
Kamerada iyileştirme yapıldı(ön kamera 5MP, arka kamerada iyileştirme) - Kamerada ciddi iyileştirme yapıldı.
Stereo hoparlör korundu - Mono hoparlörden devam
HD ses teknolojisi (Hi-Res) geldi - ?????????
Yazılım akıyor - TouchWiz???
Yıllardır aynı tasarımlı birbirinin kopyası Samsung'a sövüp durdunuz ama S6'nın arkasına cam ekleyince, S6 edge'in ekranını yana kıvırınca hemen en iyi firma mı oldu? Şimdi gelir hemen savunursunuz nanometresi böyle, ddr4 rami böyle diye. Hoparlör ve yan kısımlar iPhone'um diye bağırıyor resmen. Bu mu devrim? Devrimse git al o zaman bakalım ne kadar dayanacaksınız. Bir buradaki birde DH'deki yorumları okuyunca aradaki fark anlaşılıyor. Cidden çok objektifsiniz.

Hangi anlamda fena ?s6nın ön kamera fena
Android 5 sürümü itibariyle samsung arayüzünde ciddi iyileştirmeler yaptı şuan oldukça stabill ve hızlıs6 edge devrim olabilir ama yine de samsungun arayüzü ile bu cihazlar bile nasıl can çekişiyordur