ilyas_0177
Üye
Özür dilemene gerek yok sadece biraz anlayış"blof" yaptığını söyle özür dileyelim
Yaptıgım yorumlarda oxygen os android ten bagımsız dedimmi? Anlayıp anlamamanız benim sorunum degil.yıllardır yaptığın "blöf" son buldu sanıyorum, ilyas. sanırım seni burda en fazla tanıyan kişi benim ve buraya yazacağım birkaç şeyle forumu karıştırmak istemiyorum, halen. Başa dönmek gibi olacak ama Oxygen OS dediğin farklı bir işletim sistemi değil bir defa, o da android. Android için şartlar neyse Oxygen için de şartlar aynı. Sadece modlamalarla fazlalıkları alınmış android'in. birde yazdıklarının çoğunu da yine zerre anlamadım alakasız şeyler gibi geliyor bana, problem bende diyorum.
ayrıca hatırlıyorsanız sizin bir yorumunuzla N9 sailfish konusuna hakim olduk ve ne seviyelere geldi
MeeGo türkiyede sadece size o konu bizim işimiz deyip kurulum konusunu actık, ve actıgımız konuları biliyorsunuz hic birinde emegimiz yokmu?
bu sizin teşekkür etme şekliniz ise başka yorum yapmaya gerek yok
ben kimseden iyi degilim ama unutmayınki zengini fakire, fakiride zengine muhtac bırakan yüce yaradan dır elbet birgün işiniz düşer.