Öneri Samsung Benim İçin Bitmemiştir!

Sponsorlu Bağlantılar

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
"blof" yaptığını söyle özür dileyelim
Özür dilemene gerek yok sadece biraz anlayış :)
yıllardır yaptığın "blöf" son buldu sanıyorum, ilyas. sanırım seni burda en fazla tanıyan kişi benim ve buraya yazacağım birkaç şeyle forumu karıştırmak istemiyorum, halen. Başa dönmek gibi olacak ama Oxygen OS dediğin farklı bir işletim sistemi değil bir defa, o da android. Android için şartlar neyse Oxygen için de şartlar aynı. Sadece modlamalarla fazlalıkları alınmış android'in. birde yazdıklarının çoğunu da yine zerre anlamadım alakasız şeyler gibi geliyor bana, problem bende diyorum.
Yaptıgım yorumlarda oxygen os android ten bagımsız dedimmi? Anlayıp anlamamanız benim sorunum degil.

ayrıca hatırlıyorsanız sizin bir yorumunuzla N9 sailfish konusuna hakim olduk ve ne seviyelere geldi
MeeGo türkiyede sadece size o konu bizim işimiz deyip kurulum konusunu actık, ve actıgımız konuları biliyorsunuz hic birinde emegimiz yokmu?
bu sizin teşekkür etme şekliniz ise başka yorum yapmaya gerek yok
ben kimseden iyi degilim ama unutmayınki zengini fakire, fakiride zengine muhtac bırakan yüce yaradan dır elbet birgün işiniz düşer.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

mesutgaga

mesutgaga

Üye
güncelleme istiyosan nexus alıcaksın. yada güncel amirallerinden birini. sonra güncelleme diye ağlıyorsunuz

murat3702

murat3702

Üye
Dag daga kusmus dagin haberi olmamis.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Özür dilemene gerek yok sadece biraz anlayış :)
Yaptıgım yorumlarda oxygen os android ten bagımsız dedimmi? Anlayıp anlamamanız benim sorunum degil.

ayrıca hatırlıyorsanız sizin bir yorumunuzla N9 sailfish konusuna hakim olduk ve ne seviyelere geldi
MeeGo türkiyede sadece size o konu bizim işimiz deyip kurulum konusunu actık, ve actıgımız konuları biliyorsunuz hic birinde emegimiz yokmu?
bu sizin teşekkür etme şekliniz ise başka yorum yapmaya gerek yok
ben kimseden iyi degilim ama unutmayınki zengini fakire, fakiride zengine muhtac bırakan yüce yaradan dır elbet birgün işiniz düşer.

Yahu ilyas sana kızdığım noktaları biliyorsun sen, açtığın konularda teşekkür edenlerin başında geliyorum ben.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Birbirimizi incitmeden , sonuçlarda yardımcı olacak ve sorunlara çözüm getirecek şekilde yorumlar yapalım. Anlayışınız için tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Foruma 18 yaş sınırı koymak lazım

byAndroid

byAndroid

Üye
Akıl yaşta değil baştadır.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Klasik laflar bunlar aklı ermemiș çocuk çok yaşı baksan 16 konuşma tarzı kardeş mardeş yani fazla yoruma girmeye gerek yok

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
byAndroid

byAndroid

Üye
Bence yanlış bir bakış açısı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Yaş konusunu uzatmaya gerek yok admin gereken açıklamayı yaptı.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bakış açısı doğru yada yanlış olabilir ama bu bazı gerçekleri değiştirmez

byAndroid

byAndroid

Üye
18 yaşından büyük adam olmamış insanlarda var sadece küçük olanlar için geçerli değil bu.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
18 yaşından büyük adam olmamış insanlarda var sadece küçük olanlar için geçerli değil bu.
Sen neden üstüne alındın güzel kardeşim? Benim dediğim azınlıktada çok var senin dediğin azınlıktanda. Neyse boşa konuşmayalım hadi iyi forumlar..

byAndroid

byAndroid

Üye
Üstüme alınmadım yanlış birşeyi düzeltmeye çalışıyorum

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Yahu ilyas sana kızdığım noktaları biliyorsun sen, açtığın konularda teşekkür edenlerin başında geliyorum ben.
Hayır efendim hicbir şekilde kızamaz sınız, burası forum mobil yardımlaşma.!!
ben sizinle dialog kurup tanımaya calıştıkca bu sorunlar her zaman ortaya cıkıyor benimle meseleniz varsa özelden konuşun veya yerim belli buyrun bana cay ısmarlayın ozaman beni tanımış olursunuz.

sanırım herkes anlamıştır ve işinize gelmiyorsa muhatap olmaz ve yorum atmaz sınız, forumda benim sevmedigim kimse yok kimseye kızgın veya küs de degilim,

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Yorumlarına dikkat et. Biz senin ahbabın değiliz.

Kullanıcı kitlesini çok hafife alıyorsunuz. Samsung'u plastikten vazgeçtiren kendi pazar stratejileri mi sanıyorsun? Plastik satmaya devam etse emin ol geçmezdi.
senin adına şahsi konuşmadım. güncelleme istiyosan nexus alıcan bu kadar basit. samsung a hıyaflanıyorsun anlamsız bir şekilde.

T.serdar

Üye
senin adına şahsi konuşmadım. güncelleme istiyosan nexus alıcan bu kadar basit. samsung a hıyaflanıyorsun anlamsız bir şekilde.
Arkadas samsungun reklamini yapiyor bende samsung kullaniyorum cm yazilimlariyla anca adam edilebiliyor telefon

MaxipmaN

Üye

Güncelleme konusunda en büyük başarısı Note2

Üst Alt