Serhan
Üye
Biliyorum orası -- şeklindeydi tam şarj etmeme rağmenAbi üst kısımdaki saat bölümünü göstermen gerekiyor. @@Serhan

10 Kez Respring atınca böyle oluyor

Biliyorum orası -- şeklindeydi tam şarj etmeme rağmenAbi üst kısımdaki saat bölümünü göstermen gerekiyor. @@Serhan

Respring sifirliyor sayacı doğruBiliyorum orası -- şeklindeydi tam şarj etmeme rağmen
10 Kez Respring atınca böyle oluyor![]()

Çoktan varbenim şarj iyi değil mi? Antutu Puanım da eskiden 20 binlerdeydi iOS 8'de 30 binlerde çıkıyor.

Güzel puan abi [emoji106][emoji5]️
Güzel görünüyor bitmeye yakın da atarsan iyi olur. [emoji5]️Note 3'ü şöyle bir kenara alalım dedim dediğime de değmiş şarj'ı mükemmel gidiyor
iPhone 6+
Halen daha. %1 dahi gitmedi
Sizce nasıl? @@Serhan @Baranbaris
VuhuuuuuuuuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güzel ama Çağrı Abinin dediği gibi çok kullanılmamış yine de internet açık kaldıysa güzel sonuç Hücresel veri modundaSizce nasıl? @@Serhan @Baranbaris
Ne yaptın sen Serhan birde JB ile kullanıyorsun ben normalde o Süreyi alamadım [emoji33][emoji106][emoji106]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Parlaklık yüksekse tabiki çok şarj yerBenim telefonda mı sıkıntı var anlamadım yada parlaklığı çok yukarıda tutuyorum ondan mıdır anlamadım?
Amoled de olduğu gibi siyah temanın şarja çok etkisi mi var acaba?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bilmiyorum ama mantık olarak daha az yemesi gerekir çünkü siyah [emoji23]Amoled de olduğu gibi siyah temanın şarja çok etkisi mi var acaba?![]()
Jb çok mu şarj yiyor?Güzel ama Çağrı Abinin dediği gibi çok kullanılmamış yine de internet açık kaldıysa güzel sonuç Hücresel veri modunda
Ne yaptın sen Serhan birde JB ile kullanıyorsun ben normalde o Süreyi alamadım [emoji33][emoji106][emoji106]
Evet tweakler sürekli aktif olduğundan şarj normale göre Düşüş gösteriyor.Jb çok mu şarj yiyor?
Ben iPad de fark göremedimEvet tweakler sürekli aktif olduğundan şarj normale göre Düşüş gösteriyor.
Onlarda batarya büyük pek fark etmeyebilir ama iPhone'da durum böyle [emoji20]Ben iPad de fark göremedim