turkcelden aldıysan gelmez elle guncelle910c için lollipop güncellemesi gelen varmı ? Hala beklemedeyiz bu nasıl iştir anlamadım :/
O ses benim kendi kullandığım dahil bir çok telefonda da olduğuna şahit oldum mesela kulağına yaklaştırıp telefonu salladığında daha çok duyarsın o sesi maalesef ki ben senin kadar şanslı değilim telefon uyku modundayken açıp kameraya girdiğimde odaklanma sorunu yaşıyorum profilime girip yazdığım mesajlar olarak arama yaparsan ne demek istediğimi videolarla kanıtlı olarak anlarsın bulamazsan link atarımarkadaşlar öncelikle merhaba bnde 2 hafta önce note 4 aldım. telefonu 2 haftadır gayet memnun bir şekilde kullanmaktayım. yalnız bugün telefonu masaya koyarken küçük bir ses duydum ve farkettimki kameranın içindeki lens oynuyor yani şöyleki masaya koyunca kamaranın lensi cama geliyor telefonu ters koyunca camdan uzaklaşıyor. Kamera uygulamasını açtığımda herhangi bir problem yok acaba dedim imaj sabitleyici olduğundan böyle mi yapıyor ama pek anlam veremedim.Sizdede böyle bir durum var mı?
O ses benim kendi kullandığım dahil bir çok telefonda da olduğuna şahit oldum mesela kulağına yaklaştırıp telefonu salladığında daha çok duyarsın o sesi maalesef ki ben senin kadar şanslı değilim telefon uyku modundayken açıp kameraya girdiğimde odaklanma sorunu yaşıyorum profilime girip yazdığım mesajlar olarak arama yaparsan ne demek istediğimi videolarla kanıtlı olarak anlarsın bulamazsan link atarım
peki 4.4.4 e göre bir eksisi var mıdır?5.01 lolipop iniyordur 1 küsür gb boyutu var
bende çalıştıramadım ya da beceremedim. bu arada sizce hızlı şarjın bataryaya bir zararı olur mu ?Yok gibi artıları var biraz daha stabil dalvik yok artık bildirimler daha iyi gibi sanki
Benim de bir aorum var, smart pause çalışmıyor note 3 var onda gayet güzel çalışıyor hem smart pause hemde diğer özelliklet ama note 4 te çalışmıyor kitkat varken çalışmıyordu lolipop gelince de çalışmadı. Sizlerde de öyle mi?