burak1553
Üye
Ben kurdum sorqbilirsinArkadaşlar şu 910h için özbekistan romunu kuran oldu mu acaba bi sorum olacktıda
Ben kurdum sorqbilirsinArkadaşlar şu 910h için özbekistan romunu kuran oldu mu acaba bi sorum olacktıda
Ya ben bugün yükleyecem de. Acaba şu saçma rusça uygulamalar yüklümü yoksa bildiğimiz samsung uygulamalarımı yüklü? Bide hiç sorunu varmı acabaBen kurdum sorqbilirsin
Yazılımsal daha sonra düzelecektirSelamûn Aleyküm hayırlı forumlar...
Arkadaşlar hocam geçen gün note 4 almış bi sıkıntısı varmış. Sıkıntı şu ; biri arıyor , aramaya cevap veriliyor fakat karşı tarafın sesi ahizeden gelmiyor.. Eğer arama sırasında hoparlörü açıp kaparsa ahizeden ses gelmeye başlıyor..
Bi bilgisi olan var mı acaba ?

Google ve samsung uygulamaları yüklüYa ben bugün yükleyecem de. Acaba şu saçma rusça uygulamalar yüklümü yoksa bildiğimiz samsung uygulamalarımı yüklü? Bide hiç sorunu varmı acaba
Performans ve pilde sorun var mıGoogle ve samsung uygulamaları yüklü
4.4.4 te ne varsa onlar rusça uygulama filan yok
Sorun yok gayet stabilPerformans ve pilde sorun var mı
Eyvallah çok sağolSorun yok gayet stabil
Hangi model ?bende niye yok lolipop
Belki hepsine aynı anda gelmiyordur 2 güne gelmezse sammobileden indirip kurabilirsin
Saçma değilmi gelmemesiBelki hepsine aynı anda gelmiyordur 2 güne gelmezse sammobileden indirip kurabilirsin
Ben 2 aydır kullanıyorum
N910c polonya romu en hızlı güncelleme alan note 4 romu onuda yükleyebilirsin garanti götürür mü bilmiyorumSaçma değilmi gelmemesi