sahin02
Üye
Denendi mi peki? Tel açılmazsa sonra önemli datamz gitmesin?Yükleyebilirsiniz.Wipe cache yaparsanız veriniz gitmez.Wipe data yaparsanız gider.
Denendi mi peki? Tel açılmazsa sonra önemli datamz gitmesin?Yükleyebilirsiniz.Wipe cache yaparsanız veriniz gitmez.Wipe data yaparsanız gider.
Denenmez olurmu ben hep öyle yapıyorumDenendi mi peki? Tel açılmazsa sonra önemli datamz gitmesin?
YuklıyebılırsınBn wipe data wipe cache yapmadan yüklemek istiyorum titanium backup vs surekli masraflı oluyor ? Wipe data wipe cache Yapmadan yükleyebiliyor muyuz öyle??
Eyvallah.. Sorun olmuyorsa yüklerizYuklıyebılırsın
Stocktaydım 1 haftadır.Eyvallah.. Sorun olmuyorsa yükleriz
Ayarlar cm update bolumunden indir gerisi corap sokugu gibi gelirHocam simdi bu nightly icin guncellemeyi nasi yapcaz ogrenmeden yapmak istemiyorum bilen varsa beni bi aydinlatir misiniz?
Pekı ben elle kurmak istiyorsam nası yapıcam hocam?Ayarlar cm update bolumunden indir gerisi corap sokugu gibi gelir![]()
Bu konudaki linkten indirip kurabilirsinPekı ben elle kurmak istiyorsam nası yapıcam hocam?
tamam da hocam romu ındırırım de gene wıpe falan yapcaz mı gapps falan kurcaz mı ?Bu konudaki linkten indirip kurabilirsin
İkisinede gerek yoktamam da hocam romu ındırırım de gene wıpe falan yapcaz mı gapps falan kurcaz mı ?
Ben gayet memnunum cünkü sabah evden ciktim 93 tü geldim öglen 90 idi yani gayet stabil artık herkese tavsiye ediyorumStocktaydım 1 haftadır.
Xda da cm12 nin günlük kullanıma artık uygun olacağını söylemişler sanırım
Bi deniyeyim diyerekten official son sürüm yükledim şuan açılış ekranında
İnşallah memnun kalırım
ınstall rom sonra reboot sıstem now yapıyoz oluyo yani?İkisinede gerek yok
Aynen. Wipe cache yaparsan daha saglikli olur veriler gitmezınstall rom sonra reboot sıstem now yapıyoz oluyo yani?
romu yuklemeden once dımıAynen. Wipe cache yaparsan daha saglikli olur veriler gitmez
Aynenromu yuklemeden once dımı
Sarj iyi durumda. Hizli da. Al degistirdimrom nasıl şarj vs gibi şeyler için bide yükleyenler ekran görüntüleri atabilirmi ahmet attıda farklı olan varsa ekran görüntüsü atabilirmi![]()
boyle kalicak. Bu arada durum cubuguna 2 kere tikladinmi cihaz uyku moduna geciyor.Yalnız cm update niye md5 hatası veriyor anlamadım otomatik olsa idi iyi olurduAynen. Wipe cache yaparsan daha saglikli olur veriler gitmez