\\Her model cihaz için rom atma veya root,cwm işlemini buradan bana sorabilirsiniz//

Sponsorlu Bağlantılar

Konudan yararlandınız mı?

• Evet

Kullanılan: 36 76.6%
  • Elbette

Kullanılan: 9 19.1%
  • Tabiki

Kullanılan: 13 27.7%

• Kullanılan toplam oy
    47
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar her 3-4 sayfada bir yazıyorum ben rom/root/cwm gelistirmiyorum. Bana soruyorsunuz var mı diye bende googlede arayarak buluyorum lutfen bunu siz yapin. Dosyaları siz bulun . ben sadece nasil yuklenecegini gosterebilirim. Anlayis gostermenizi bekliyorum.:D

• Beğen
Tepkiler: executioner92

eren3546

eren3546

Üye
Bilgisayarıniza Samsung USB driver kurun
Kingo android root indirin
Telefondan ayarlar/ gelistirici scenekleri/usb hata ayiklama etkin yapin
Teledonu bilgisyara baglayip kingo acin
Root gelicek basin
Tablette bise cikarsa kabul edin
Rootlanir.
Hepsi bu kadar;)

t210 ise yarıyor t230 olmadı daha önce denedim

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
t210 ise yarıyor t230 olmadı daha önce denedim

Aslında burda gayet basit açıklamış
Uzun gorundugune bakma en basit sekilde anlattigindan oyle gozukuyor.

onyx.76

onyx.76

Üye
Merhaba almanyadan alınma note 3 n9005 var. 5.0 a yükseltmek istiyorum firmware dosyasını bir türlü indiremedim. Yükleme dosyaları ve nasıl yükliyeceğim konusunda yardımcı olursan çok sevinirim
SM-N9005
N9005XXUGNG1

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba almanyadan alınma note 3 n9005 var. 5.0 a yükseltmek istiyorum firmware dosyasını bir türlü indiremedim. Yükleme dosyaları ve nasıl yükliyeceğim konusunda yardımcı olursan çok sevinirim
SM-N9005
N9005XXUGNG1

Buyur kardeşim:)

Sin007

Sin007

Üye
Selamın Aleyküm Kardeşim Sunny 7006 model tablet var onu daroot yapabilir miyiz

yaren_70

Üye
S. A arkadaşım bende not 3 9005 var rom atacam.imeil numaram gitmesin diye nasıl ne yapmam lazım hangi proğramla ve nasıl yedekleyebilirim ? Yardımcı olursan sevinirim.

zaza00

Üye
beyler galaxy s3 ı9300 e baska telefon fırmasının rom unu atabilirmiyim mesala g2 romu falan

punisioner92

punisioner92

Üye
beyler galaxy s3 ı9300 e baska telefon fırmasının rom unu atabilirmiyim mesala g2 romu falan
birader emin olmamakla beraber o dediğin şekilde o romu baz alarak geliştirilenler var yok direk o romu atacam diyorsan çalışmaz çünkü farklı donanıma sahipler internette dolanırsan zaten galaxy s3 port x rom diye çıkar.ancak çalışırmı çalızmaz mı bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: NextWorld
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Yapabilirsin ilk framaroot deneyin
S. A arkadaşım bende not 3 9005 var rom atacam.imeil numaram gitmesin diye nasıl ne yapmam lazım hangi proğramla ve nasıl yedekleyebilirim ? Yardımcı olursan sevinirim.
Orjinallerde yedek yok maalesef riskli yani yada efs klasorunu deneyin kopyalayin dursun
Maalesef sakin denemeyin olmaz.

smz_ysf

Üye
Merhaba kardeşim benim samsung galaxy e700f telime ne ettimse root atamadım bilgisayarım yok tel'le halletmeliyim lütfen açık ve net bir şekilde kesin sonuçlu açıklayabilirsen. Ben bunu nasıl yapıcam böyle birşey mümkünmü?günlerdir uğraşıyorum bir türlü olmuyor. Bi yardımcı olursan minnettar olucam kardeşim. Bu internet ne menem birşeyse herkes sallıyor bişeyler bizde uyduk onlara günlerdir boş beleş uğraşıp duruyoruz. Gecemiz gündüzümüz kalmadı bee.

• Beğen
KAAN METE

KAAN METE

Üye
Elimde kore mali bir not3 var rom atmak istiyorum ama uygun rom bulamadim

• Beğen
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba kardeşim benim samsung galaxy e700f telime ne ettimse root atamadım bilgisayarım yok tel'le halletmeliyim lütfen açık ve net bir şekilde kesin sonuçlu açıklayabilirsen. Ben bunu nasıl yapıcam böyle birşey mümkünmü?günlerdir uğraşıyorum bir türlü olmuyor. Bi yardımcı olursan minnettar olucam kardeşim. Bu internet ne menem birşeyse herkes sallıyor bişeyler bizde uyduk onlara günlerdir boş beleş uğraşıp duruyoruz. Gecemiz gündüzümüz kalmadı bee.
Özelden cevaplandı.
Elimde kore mali bir not3 var rom atmak istiyorum ama uygun rom bulamadim
Kore Note3 derken fazlaca çeşiti En azından Mtk numarasını verebilirsiniz. Ki zaten uğraşmayın bir iki kişi yeni rom yaptım diyor içine bir iki uygulama atıp yayınlıyorlar. Hić aramayın bence:oke:

rocker_hasan123

rocker_hasan123

Üye
Merhaba Vestel Venus 5.0x nasıl root yapabilirim ?
Denediklerim:
Kingo (Sonuna kadar geliyor. Telefona siyah bi ekran geliyor ve böyle kalıyor)
Mobogenie (Root sırasında bilgisayardan hata veriyo. Telefonu yeniden başlatmasına rağmen işe yaramıyor)
Çince bi root programı (Bi tane karakter vardı o ağlıyo işte :D)
Türkçe bi root programı (Hata veriyo)
Yardım edin lütfen :(

Son düzenleme:
ametlim

ametlim

Üye
kardeşim öncelikle böyle bir sayfayı açtığın için tşk ederim. eğer banada yardımcı olabilirsen minnettar olurum.
yeni bir cihaz aldım xperia Z2 bunu rootlamak istiyorum( malum bilgiler hafıza kartına taşınmıyor.bellek doldu)
ne gibi işlemler yapmam gerekiyor.
yeni güncelleme geldi eski rootlar pek işe yaramaz dediler.
5.0.2 lolipop sürümünü kullanıyorum.
bunu nasıl root lamam gerektiğini detaylı bir şekilde anlata bilirsen müteşşekkir olurum şimdiden kolay geldin

Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
Samsung Galaxy S(I9000) için root lazım

serkanoloji

serkanoloji

Üye
konu güncelmi ???
Asus zenfone 5 model numarası ASUS_T00J-D android sürümü : 4.4.2 şimdi, lolipopu beklemem gerekirmi root için. yada şu haliyle root yapabilirmiyim neler gerekli,garantiden çıktığı doğrumu , olduki rootu kaldırmak istesek bunun da bir yöntemi varmı. cevaplarınız için Allah razı olsun... teşekkürler.

Üst Alt