WP 10 Ana Ekranlarınız
Rock Ve Roll Üye Aytaç-01' Alıntı: defalarca denemeden sonra galeriye düştü bir tane Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Duvar kağıdını rica edebilir miyim?
Aytaç-01' Alıntı: defalarca denemeden sonra galeriye düştü bir tane Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Duvar kağıdını rica edebilir miyim?
Aytaç-01 Üye Rock Ve Roll' Alıntı: Duvar kağıdını rica edebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... tabi buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rock Ve Roll' Alıntı: Duvar kağıdını rica edebilir miyim? Genişletmek için tıkla ... tabi buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bayon Üye Konu Sahibi Aytaç-01' Alıntı: tabi buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Buda Windows 10 un resmi duvar kağıdı oldu valla
Aytaç-01' Alıntı: tabi buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Buda Windows 10 un resmi duvar kağıdı oldu valla
Aytaç-01 Üye baysal.onur' Alıntı: Buda Windows 10 un resmi duvar kağıdı oldu valla Genişletmek için tıkla ... on numara oluyor ama
baysal.onur' Alıntı: Buda Windows 10 un resmi duvar kağıdı oldu valla Genişletmek için tıkla ... on numara oluyor ama
mp2934 Üye Aytaç-01' Alıntı: defalarca denemeden sonra galeriye düştü bir tane Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Resim gayet hoş durmuş
Aytaç-01' Alıntı: defalarca denemeden sonra galeriye düştü bir tane Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Resim gayet hoş durmuş
maydinmaydin Üye Ekran görüntüsü alırken resimler neden bu kadar büyük çıkıyor? Yani ekranın boyutu ne kadarsa resmi de o boyutta alması gerekmiyor mu?
Ekran görüntüsü alırken resimler neden bu kadar büyük çıkıyor? Yani ekranın boyutu ne kadarsa resmi de o boyutta alması gerekmiyor mu?
conquer_or Üye Yukardan aşağıya doğru uzun olan kutucuğu nasıl yaptınız acaba ben bulamadım da bir türlü?
Aytaç-01 Üye conquer_or' Alıntı: Yukardan aşağıya doğru uzun olan kutucuğu nasıl yaptınız acaba ben bulamadım da bir türlü? Genişletmek için tıkla ... Kardeşim o ilk dağıtılan sürümde vardı. Alıntı yaptığın da ilk dalga güncellemesi. Bu dağıtılanda yok.
conquer_or' Alıntı: Yukardan aşağıya doğru uzun olan kutucuğu nasıl yaptınız acaba ben bulamadım da bir türlü? Genişletmek için tıkla ... Kardeşim o ilk dağıtılan sürümde vardı. Alıntı yaptığın da ilk dalga güncellemesi. Bu dağıtılanda yok.
conquer_or Üye Aytaç-01' Alıntı: Kardeşim o ilk dağıtılan sürümde vardı. Alıntı yaptığın da ilk dalga güncellemesi. Bu dağıtılanda yok. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler o zaman beklemeye devam edeceğiz yine
Aytaç-01' Alıntı: Kardeşim o ilk dağıtılan sürümde vardı. Alıntı yaptığın da ilk dalga güncellemesi. Bu dağıtılanda yok. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler o zaman beklemeye devam edeceğiz yine
bayon Üye Konu Sahibi maydinmaydin' Alıntı: Ekran görüntüsü alırken resimler neden bu kadar büyük çıkıyor? Yani ekranın boyutu ne kadarsa resmi de o boyutta alması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Telefonların ekran çözünürlüklerine göre çıkıyor
maydinmaydin' Alıntı: Ekran görüntüsü alırken resimler neden bu kadar büyük çıkıyor? Yani ekranın boyutu ne kadarsa resmi de o boyutta alması gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla ... Telefonların ekran çözünürlüklerine göre çıkıyor