Bölge ve dili Amerika yapın pc de
Evet Ayarlar : Denetim Masası Bölge ve dili Amerika yapınnasıl yani Nokia solfware uptadenn telefonu görmesi için pcde dili amarika yapmammı lazımm
tamam kardeş allah razı olsun ama bilgin olsun benim pc Windows xp

Benim antika pc de Xp![]()
kardeş bana Nokia solfware uptadenin xp uyumlu sürüm proğramının indirme linkini verebilrimisin...
TAMAM ZATEN ONLAR KURULU ORTAK SAOLLLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir kaç şey daha kuracaksınız (.netfreame Work gibi)
benim bilgisayara hiç yüklenmiyor hata veriyor yüklenirken usb lerde kalıyor hata kodu falan diyor lumia recovery tools benim pc windows 10 yüklü
Aygıt yöneticisine gidip telefona ait driverleri silin ve telefonu başka bir USB sokete takıp driverleri yeniden yükleyin. Görmesi lazım..

register ayarları ilgili bir sorun olabilir o zaman.Abi alakası yok. Bugün tam 3 bilgisayarda denedim. Win7-8.1 sistemler vardı. Hepsinde lsrt ve wprt kurmaya çalıştım. Türkçe dil bölgede değildi hepsi. Ama kurarken hep aynı hata
KARMA DEĞER DOĞRU DEĞİL.
Hala çözemedim nedenini. Bir arkadaş daha yaşamıştı daha yeni bu sorunu. Format atınca düzelmiş onda. Ama ben format atamam. Galiba ms ile alakalı bir durum. Yazılımın bir sorunu. Birşeylerle çakılıyor arkada demek ki. Belki güncelleme ile düzelir![]()
register ayarları ilgili bir sorun olabilir o zaman.
En temizi pc yi formatlamak gibi görünüyor
Sistem gitikçe yavaşladı
sorun bendede vardı çözüldü ama ve sorun kendiliğinden çözülecektirOn yargılı değilim. Şuan olanı söylüyorum. Geçe 12dennberi mağazaya bağlanamıyorum güncelleme yapamıyorum sorun benim teldemi genelmi onuda bilmiyorum kimsede bi'şey söylemiyor
karde; yaPTIM AMA Y'NE OLMADIIEvet Ayarlar : Denetim Masası Bölge ve dili Amerika yapın
Bir süre bekleyin yeni yükleme yaptığınızda bütün uygulamalar yüklenmemiş olabiliyor. başlangıç ekranına ulaşabiliyor musunuz ?beyler bende teknik önizleme sürümünü yükledim fakat ayarlar yok, bildirim menüsünde 'ALL SETTİNGS' e girdiğim zaman bunun için mağazada uygulama aransınmı ? yazısıyla karşılaşıyorum fakat mağaza 'yükleniyor' yazısında kalıyor, çözüm 8.1 e dönüp tekrar w10 tp yüklemekmi?
beyler bende teknik önizleme sürümünü yükledim fakat ayarlar yok, bildirim menüsünde 'ALL SETTİNGS' e girdiğim zaman bunun için mağazada uygulama aransınmı ? yazısıyla karşılaşıyorum fakat mağaza 'yükleniyor' yazısında kalıyor, çözüm 8.1 e dönüp tekrar w10 tp yüklemekmi?