2 çeşitmil hangisi link atarmısınız2gb ram 1.6ghz işlemci android 4.4 kitkat 294 ppi 5 inch ekran adreno 305 ekran kartı ile ZENFONE 5 alınır...![]()
Hocam kardeşim kullanacak l90 fazla eski gibi geldi bana eski lg tasarımı hakim incelerim yine moto g eledim kız kardeşime çok sade olur lumia eledim istediği programlaı bulamaz s3 neo da fazla eski asus lolipop alacak en azındanBen bakıyım bi teknosaya 700 tl lik canavar bulabilirsem yazarım. Core prime falan boşverin onu
Baktım 4 güzel telefon buldum lumia 535, Lg L90 (lolipop aldı sanırım), s3 neo, moto g (güncelleme desteği çok iyi)
Tercih sizin
Lg l fino ile kıtslamıştım baa hantal ve yavaştıTEKNOSADA çalışan lar S4 Mini ayarında dediler ve onu tercih edin dediler.
burdada abd satış fiyatı ..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Piranha iq nasıl ki yaValla karar sizin şarj sıkıntı olmaz derseniz zenfone daha iyi olur tabikide. L90 bir yıllık cihaz şuan lolipop kullanıyo, moto g de 5.1 kullaniyordur heralde google var arkasında. Karar sizin
Desire 616 da iyo bence mediamarkta 750 tl
Ooovvvv gold da piranha IQ varmış kaçırma hepsinden daha iyi
hocam cok bir inceleme bulamadım alsam ankarada servisi varmı kardeşimi pişman edermi yanı kılıf bulabilirmi ekran koruyucu bulabilirmiValla tam f/p cihaz şuana kadar 2 güncelleme almış devamı gelir heralde. O fiyata öyle cihaz yok