Haber IOS 8.3 yayınlandı deneyimleriniz nelerdir

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Siri ne desem onu wikide arıyor arkadaş.. Komutları aramasa bari..
Tek düzgün algılayabildiği şey küfürler. O konuda üzerinde iyi çalışmışlar.

Alihansd

Alihansd

Üye
Harbiden hocam ya hayır diyo ya da küfretmeye gerek yok :D :D

Serhan

Serhan

Üye
"Büyüklerine de bu dille mi konuşuyorsun ? " diyor

AdemOyuklu

Üye
oooovv süper olmuş siri bayıldım karşılıklı konuşuyoruz arada :):):):)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
8.3 beta 4 den geçtim
Başka bir forumda da (d.h.) Beta 4 kullanan arkadaşlar da aynı sizin gibi 1 gb üzeri Güncelleme yapmak durumunda kalmışlar. Demekki Beta 4 ü kullananlarda Güncelleme böyle oluyor :oke:

Alihansd

Alihansd

Üye
Başka bir forumda da (d.h.) Beta 4 kullanan arkadaşlar da aynı sizin gibi 1 gb üzeri Güncelleme yapmak durumunda kalmışlar. Demekki Beta 4 ü kullananlarda Güncelleme böyle oluyor :oke:
şikayetim yok da anlamadığım 8.2 de geçenlere 200 300 mb da bize niye 1 2 gb :D

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
şikayetim yok da anlamadığım 8.2 de geçenlere 200 300 mb da bize niye 1 2 gb :D
Dediğim gibi Beta kullananların çoğuna sizin gibi 1 küsür gb gelmiş Güncelleme. Bunun sebebide tahminimce cihaz ota dan bile güncellense önce betayı silip sıfırdan normal sistemi kuruyor galiba

Alihansd

Alihansd

Üye
Dediğim gibi Beta kullananların çoğuna sizin gibi 1 küsür gb gelmiş Güncelleme. Bunun sebebide tahminimce cihaz ota dan bile güncellense önce betayı silip sıfırdan normal sistemi kuruyor galiba
önceki sürüleri kullananlara sıfırdan yüklenmiyomu :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Arkadaşlar bu 6 plus da Avea 3G simgesi hiç 3G+ olmuyor sebebini bilen var mı?

Alihansd

Alihansd

Üye
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Wi-Fi bağlı Değilim dışardayım açıyorum interneti bir kez bile 3G yanında + işareti çıkmadı. Tavsiyesi olan var mı?

Alihansd

Alihansd

Üye
+ çıkmadı diyemi üzülüyosun? Keşke Ip6 ım olsaydıda 3gsiz kullansaydım :D

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bizde iPhone 6 muz var diyerek interneti boşveremeyiz :) ay sonu paralarını tıkır tıkır alıyorlar bir sorun varsa en azından düzeltmelerini isterim biraz daha hızlı kullanır paramın karşılığını alırım. Bunun + işaretinin çıkmamasına üzülmek ile pek alâkası yok :)

Alihansd

Alihansd

Üye
Bizde iPhone 6 muz var diyerek interneti boşveremeyiz :) ay sonu paralarını tıkır tıkır alıyorlar bir sorun varsa en azından düzeltmelerini isterim biraz daha hızlı kullanır paramın karşılığını alırım. Bunun + işaretinin çıkmamasına üzülmek ile pek alâkası yok :)
Yok takılıyorum abi :D

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
önceki sürüleri kullananlara sıfırdan yüklenmiyomu :D
Ota dan bildiğim kadarıyla sıfırdan yükleme yapmaz , ama apple da durum farklı galiba; zaten Şunun şurası iki haftalık kullanıcıyım yeni yeni öğreniyorum ios işletim sistemini.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Bir de Arkadaşlar, Ekran Kapalıyken Tuşu Açmak İçin Ekranı Uyandırınca Bildirim Paneli Sanki Çizgi Çizgi Oluyor. Bir Tuhaflık Var Yani. Farkeden Oldu mu ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Güncelleme sonrası Wi-Fi performansı ve kendi internet hızım oldukça düştü hiç memnun değilim. Her zaman bağlandığım Wi-Fi yi şu anda telefon görmüyor. Sıfırlasam sorun çözülür mü acaba?

Üst Alt