8.3 yayınlanacağı için 8.2 sürümünde JB yayınlanmayacak denildi nitekim 8.3 de çabucak geldi. Bu sürüme kısa zaman da çıkacaktır bence.8.3 beta 4 kullanyodum 1.1 gb güncelleme yazmış hocamgüncelliyoruz artık
Birde beyler jailbreak hangisine önce gelicek? 8.2ye gelicekse imzalar kapanmadan geri döniyim
2-3 gün bakmak lazım daha belli olmaz.Şarj daha fazla gidiyor gibi geldi bana ama bu konuyu Gözlemleyen var mı ? 6
Ilk izlenimim çok gidiyor ama Dediğin gibi yapmak Lazım2-3 gün bakmak lazım daha belli olmaz.
Dilini Türkçe seçtiniz mi ?Son sürüm var ama Siri Türkçe değil neden olur bu ?
büyük ihtimal siz ota dan güncelleme kontrolü yaptınız ; 1 gb ve üzeri güncelleme dosyası çekenler itunes üzerinden güncelleme yapanlardırArkadaşlar herkes 1 GB civarı diye bahsediyor ancak bende 280 MB dosya Büyüklüğü ve beta felan da yüklü değil ??
itunes üzerinden güncelleme yaparsanız cihaza sıfırdan kurulum olur , ota üzerinden yaparsanız ihtiyaç duyduğu kadarını günceller...
yoo ben direk telefondan güncelledimbüyük ihtimal siz ota dan güncelleme kontrolü yaptınız ; 1 gb ve üzeri güncelleme dosyası çekenler itunes üzerinden güncelleme yapanlardıritunes üzerinden güncelleme yaparsanız cihaza sıfırdan kurulum olur , ota üzerinden yaparsanız ihtiyaç duyduğu kadarını günceller...
Bu özellik zaten diktede de vardı ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız