. . . EmreG . . .
Üye
Şarj daha fazla gidiyor gibi geldi bana ama bu konuyu Gözlemleyen var mı ? 6
Bana da Sanki Daha Az Gidiyor Gibi Geldi... 5S Kullanıyorum...
Şarj daha fazla gidiyor gibi geldi bana ama bu konuyu Gözlemleyen var mı ? 6
Telefondan Güncelleme yaparken cihazınızın Sürümü 8.2 miydi? Yoksa daha düşük bir sürümden 8.3 e mi geçtiniz?yoo ben direk telefondan güncelledim
8.3 beta 4 den geçtimTelefondan Güncelleme yaparken cihazınızın Sürümü 8.2 miydi? Yoksa daha düşük bir sürümden 8.3 e mi geçtiniz?
Harbiden hocam ya hayır diyo ya da küfretmeye gerek yokSiri ne desem onu wikide arıyor arkadaş.. Komutları aramasa bari..
Tek düzgün algılayabildiği şey küfürler. O konuda üzerinde iyi çalışmışlar.

"Büyüklerine de bu dille mi konuşuyorsun ? " diyorSiri ne desem onu wikide arıyor arkadaş.. Komutları aramasa bari..
Tek düzgün algılayabildiği şey küfürler. O konuda üzerinde iyi çalışmışlar.
Başka bir forumda da (d.h.) Beta 4 kullanan arkadaşlar da aynı sizin gibi 1 gb üzeri Güncelleme yapmak durumunda kalmışlar. Demekki Beta 4 ü kullananlarda Güncelleme böyle oluyor8.3 beta 4 den geçtim

şikayetim yok da anlamadığım 8.2 de geçenlere 200 300 mb da bize niye 1 2 gbBaşka bir forumda da (d.h.) Beta 4 kullanan arkadaşlar da aynı sizin gibi 1 gb üzeri Güncelleme yapmak durumunda kalmışlar. Demekki Beta 4 ü kullananlarda Güncelleme böyle oluyor![]()

Dediğim gibi Beta kullananların çoğuna sizin gibi 1 küsür gb gelmiş Güncelleme. Bunun sebebide tahminimce cihaz ota dan bile güncellense önce betayı silip sıfırdan normal sistemi kuruyor galibaşikayetim yok da anlamadığım 8.2 de geçenlere 200 300 mb da bize niye 1 2 gb![]()
önceki sürüleri kullananlara sıfırdan yüklenmiyomuDediğim gibi Beta kullananların çoğuna sizin gibi 1 küsür gb gelmiş Güncelleme. Bunun sebebide tahminimce cihaz ota dan bile güncellense önce betayı silip sıfırdan normal sistemi kuruyor galiba

wifiye bağlıymaz gözükmez, yani bende öyle, 3g yi açıp kapatıyoru geliyo bende.Arkadaşlar bu 6 plus da Avea 3G simgesi hiç 3G+ olmuyor sebebini bilen var mı?
Yok takılıyorum abiBizde iPhone 6 muz var diyerek interneti boşveremeyizay sonu paralarını tıkır tıkır alıyorlar bir sorun varsa en azından düzeltmelerini isterim biraz daha hızlı kullanır paramın karşılığını alırım. Bunun + işaretinin çıkmamasına üzülmek ile pek alâkası yok
![]()

Ota dan bildiğim kadarıyla sıfırdan yükleme yapmaz , ama apple da durum farklı galiba; zaten Şunun şurası iki haftalık kullanıcıyım yeni yeni öğreniyorum ios işletim sistemini.önceki sürüleri kullananlara sıfırdan yüklenmiyomu![]()