Galaxy W i8150 Wonder ROM ÖNERİSİ(ACİL)

Sponsorlu Bağlantılar

ercanalptekin

Üye
    Konu Sahibi
ROM ÖNERİSİ(ACİL)
Arkadaşlar 2-3 aya kalmadan telefonu değişeceğim ama o zamana kadar rahat şekilde kullanayım istiyorum. 1 sene öncesine kadar 4.2.2 rom kullanıyordum ama kasıyordu, kendi orjinal romunu attım aşırı derecede kasmaya başladı. Anasayfada bile kasıyor, facebook twitter hiç giremiyor, acil bir şey olsa yetişemiyorum rehber ağır açılıyor falan. Kısacası bana performansı, şarjı iyi olan bir rom önerebilir misiniz?
up beyler acil yardım lütfen

olcay 38

olcay 38

Üye
touchwi3 tu heralde onu oneririm kasma yok veya 4.1.1 bul

aryscat

aryscat

Üye
Cm11 gayet sorunsuz

spazmol

spazmol

Üye
10.1+

WarLox

WarLox

Üye
İlk Rom yüklendiğinde kasma olmaması normaldir.(Out Lollipop)Zamanla kasmalar meydana çıkmaktadır.Bu her rom için geçerlidir.Versiyon takıntın yoksa Cm9+hurtsky kernel'i kullanabilirsin.

ercanalptekin

Üye
    Konu Sahibi
touchwiz3v8 kullaniyorum simdilik memnunum beyler sagolun.

emrah166

Üye
arkadaslar cm10.1+ ı kuramadım bi yardım edebilecek olan var mı kuranlardan ???

WarLox

WarLox

Üye
arkadaslar cm10.1+ ı kuramadım bi yardım edebilecek olan var mı kuranlardan ???
Burdan itibaren uygulacaklarınız cihazınızı garanti dışı bırakacaktır.Yalnış yapılan işlemler veya dosyalardan doğan hatalardan dolayı telefonunuz çalışmayabilir.Bu tamamen kendi sorumluluğunuzdadır.

burdaki cwmyi edinin.
CWM kurulum anlatımı

Rom =
Gapps =
Kernel = (İsteğe bağlı kurulabilir)

İndirmeler tamamlandıktan sonra telefon hafızasına(Sdcard0||sdcard1) dosyaları atıp recovery menüsüne girip işlemleri uygulayın(Öncesinde tam bir yedek alın.Rehber,Mesajlar vs.)
  1. Wipe data/Data...
  2. Wipe Cache
  3. Format /system
  4. Format /data
  5. Format /cache
  6. Flash update*.zip.(Rom)
  7. Flash gapps*.zip.(Gapps)
  8. Yeniden başlatın

Son düzenleme:

emrah166

Üye
Cok saol ama bi sorun var romu kuruyorum ama google play calismiyo surekli malesef google play store durdu hatasi aliyorum cozumu var midir?
Ustte verdigin wipelari yapinca rom yuklenmiyo zaten direk romu flaslarsam rom yuklenip aciliyo cmw surumumde 6.0.5.1
Rom guzel ve akici ama google play sikinti iste

WarLox

WarLox

Üye
Cok saol ama bi sorun var romu kuruyorum ama google play calismiyo surekli malesef google play store durdu hatasi aliyorum cozumu var midir?
zaten direk romu flaslarsam rom yuklenip aciliyo cmw surumumde 6.0.5.1
Rom guzel ve akici ama google play sikinti iste
"Ustte verdigin wipelari yapinca rom yuklenmiyo" söz konusu olamaz

Kurulumu anlatıldığı gibi yapın.(Wipelerı yaparak).

emrah166

Üye
saolun tesekkurler hallettim

Takipçi Satın Al

Üst Alt