Neden kaç çeşit zenfone 5 var ki ?bu olmaz 2 gb ramli olanı verseydi iyiydi işte![]()
2 çeşit var birinde 1gb ram 1.2 ghz işlemçi 8gb hafıza diğerinde 2gb ram 1.6ghz işlemci 16gb hafıza var telefona bakabilirsen bak bakalım 2 gb ise al ama o yazan model asus un sitesinde 1gb olarak gözüküyoNeden kaç çeşit zenfone 5 var ki ?

Açıklamanız için teşekkür ederim. Yalnız araştırdığım da kampanyada ki cihazın 1gb Ram a sahip olduğunu gördüm. Bu durumda yine önerir misiniz cihazı ?Bende Asus Zenfone 5 var. Telefon oldukça başarılı ve kesinlikle TEK sorunu batarya. Bi' günü zor kurtarıyorsun ancak Portable Şarj cihazlarını alırsan bu sorun ortadan kalkar. Telefonun bataryası çıkmıyor. Yani batarya değiştirmek garantiyi bozar. Ayrıca telefon 2 gb ram'li kampanyada 1 gb diye bi' şey görmedim (kaçırmış olabilirim). Oyunlarda kasma yok. Isınma az. 8 arka 5 ön mp kamera ve 5 inç'ti sanırım. Oldukça büyük yani. Ekran parlaklığı çok iyi denemez ama iyi yani. Diğer telefonlar kadar. Telefonun fiyatı ortalama 700 tl zaten ancak burada 696 liraya denk geliyor ve ekstra promosyon yapmış işte.
Diyeceklerim bunlar umarım yardımcı olmuşumdur.
Evet kardeşim. Dediğin gibi çıktı telefon.. tam da almaya niyetlenmişken...2 çeşit var birinde 1gb ram 1.2 ghz işlemçi 8gb hafıza diğerinde 2gb ram 1.6ghz işlemci 16gb hafıza var telefona bakabilirsen bak bakalım 2 gb ise al ama o yazan model asus un sitesinde 1gb olarak gözüküyo![]()
bu arada ön kamera 5mp değil 2mpBende Asus Zenfone 5 var. Telefon oldukça başarılı ve kesinlikle TEK sorunu batarya. Bi' günü zor kurtarıyorsun ancak Portable Şarj cihazlarını alırsan bu sorun ortadan kalkar. Telefonun bataryası çıkmıyor. Yani batarya değiştirmek garantiyi bozar. Ayrıca telefon 2 gb ram'li kampanyada 1 gb diye bi' şey görmedim (kaçırmış olabilirim). Oyunlarda kasma yok. Isınma az. 8 arka 5 ön mp kamera ve 5 inç'ti sanırım. Oldukça büyük yani. Ekran parlaklığı çok iyi denemez ama iyi yani. Diğer telefonlar kadar. Telefonun fiyatı ortalama 700 tl zaten ancak burada 696 liraya denk geliyor ve ekstra promosyon yapmış işte.
Diyeceklerim bunlar umarım yardımcı olmuşumdur.
Madem öyle kesinlikle almayın. Benimki 16 gb olan (700 lira civarı). Sizin söylediğiniz telefonun çok bi' özelliği yok. Bence de bu fiyat çok da ucuz değil. Değmez bence de.bu arada ön kamera 5mp değil 2mp
Hawei nin markasına güvenmiyorum. Aldığım telefon en azından biraz güncelleme desteği versin istiyorum.Sarj icin Huawei G7 tavsiye olunur gunluk kullanim oyun,kamera,yazisma,aramalar sarj yuzde 10 a kadar 3g ve wifidan biri surekli acik olmak uzere 6 sa 23 dk ekran verdi daha ne diyeyim![]()
Diğer konularda hawei g7 nasıl ? güncelleme konusun da bir geleceği var mı ?Sarj istiyorsanız huawei g7 almalisiniz
Şu anda çok kararsız kaldım...Var tabikide 5.0 gelicekti firma açıkladı çok güzel bir telefon