Bahadir_fb
Üye
Cm11 de olmuyomu
Stock rom gereklı.
Note3 yada note4 teması yükleyebilirsiniz aynı görünümü elde etmek için.
Cm11 de olmuyomu
Peki saolStock rom gereklı.
Note3 yada note4 teması yükleyebilirsiniz aynı görünümü elde etmek için.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gereksinimler :
Root, xposed, Samsung android 4.4.2
Uygulama ve Kullanım :
Uygulamayı cihaz hafizasına yükleyin ve xposed modül menüsünden aktif yapın cihazı yeniden başlatın.
Uygulama ile son uygulamalar paneli, ayarlar paneli, bildirim panelindeki kısayol butonları, otomatik parlaklık çizgisi ve güç menüsü ikonları değiştirebilirsiniz.
Uygulama @SHS arkadaşımız tarafından türkçeye çevrilmiştir.
S5 systemui L theme v1.5.3-TURKÇE by SHS
Not :
Uygulama S4 mini kitkat cihazımda sorunsuz çalıştı, cihazınızda uygulama ilgili çıkabilecek sorunlardan kullanıcı sorumludur.
Xposed yüklemek icin alttaki linke gidebilirsiniz
Xposed Installer v2.7 experimental1 + Xposed modüller - MaxiCep
stock note 2 roma yukledim ama hızlı ayarlardaki simgenın alt kısmındaki renk bu şekil olmadı daha koyu oldu
onu wanam xposed ile gidermeye çalıştım ama gene de istediğim gibi olmadı sildimstock note 2 roma yukledim ama hızlı ayarlardaki simgenın alt kısmındaki renk bu şekil olmadı daha koyu oldu
hmm napalım artık lollipop beklicezonu wanam xposed ile gidermeye çalıştım ama gene de istediğim gibi olmadı sildim
On ızleme at bı gorelım
hmm napalım artık lollipop beklicez
BU ŞEKİLDE OLDU AŞAĞIDAKİ NOTE 4 LERDEKİ RENGİ YAPAMADIM
Bu renk ıcın wanam xposed kullanıp ıstedıgın rengı verebilirsin
Huawei ascend g610 u30 4.2.1 j.B çalışırmı rootlu ama xposed yok bide onun linkini atarmısın
Ekran görüntüsü sana ait ise saat widgeti cok hosuma gitti adi nedir acaba