Xposed / Modüller S5 SystemUI L_Theme v1.5.3 TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

djdeycan

djdeycan

Üye
sen bu uygulamayı kaldırmakmı istiyorsun kurmakmı bi kaldırmadım demişsin bi kurdum olmadı demişsin her neyse önce telefon rootlu oluyor sonra xposed modul yükleniyor aktif ediliyor bildiğini düşündüğümden detay vermicem sonra burdan bu apk indirlip kuruluyor xposed açılıp modüllerden aktif ediliyor sonra modüle girip etkinleştiriyoruz en yukarda tik olucak sonra ayarlamalrı yapıyoruz telefonu kapatıp açıyoruz ve oluyor kaldırmak içinde modüllere girip tiki kaldırıp apkyı silip telefonu yeniden başladın restart demek yeniden başlatmak demektir
sen bu uygulamayı kaldırmakmı istiyorsun kurmakmı bi kaldırmadım demişsin bi kurdum olmadı demişsin her neyse önce telefon rootlu oluyor sonra xposed modul yükleniyor aktif ediliyor bildiğini düşündüğümden detay vermicem sonra burdan bu apk indirlip kuruluyor xposed açılıp modüllerden aktif ediliyor sonra modüle girip etkinleştiriyoruz en yukarda tik olucak sonra ayarlamalrı yapıyoruz telefonu kapatıp açıyoruz ve oluyor kaldırmak içinde modüllere girip tiki kaldırıp apkyı silip telefonu yeniden başladın restart demek yeniden başlatmak demektir

ziya_34

ziya_34

Üye
Rotlumu olması gerekiyor? Bilmiyordum benim tlf rotlu değil, rot garantiye etkisi olurmu? Daha bir yıl garantisi var?
Yani rotlu olması şartmı? Tşk

manisa12@hotma

manisa12@hotma

Üye
Kardeşim bu general mobile oluyormu mutlaka samsung mu olması gerekiyor

ziya_34

ziya_34

Üye
Evet samsung olması gerekiyormuş birde rotlu olması gerekiyormuş tlf

ziya_34

ziya_34

Üye
Eyvallah sağol yardımcı olduğun için tşk :)

MaxipmaN

Üye
Abi menüde bu uygulama çıkmadı ama xposed da bu modülün üstüne tıklayıp UI aç dedim, menüde çıkmaması normal mı
Ya yok artık dedim uygulama yöneticisinden uğraşıyorum kalksın diye te allah, xposed da Tiki kaldırdım sonra basılı tutup xposed dan kaldırdım ayarlar düzeldi eskiye döndü

Son düzenleme:
baskahmet

baskahmet

Üye
Harika bir xposed modülü.Elinize sağlık.S4 Mini 4.4.2 Stock rom sorunsuz.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Alp Es

Üye
'Dosya Açılamıyor' diyo diğer dosyada da 'Paketin Ayrılaştırmasında Sorun Oluştu' hatası veriyor yardım edermisiniz!!!

baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
'Dosya Açılamıyor' diyo diğer dosyada da 'Paketin Ayrılaştırmasında Sorun Oluştu' hatası veriyor yardım edermisiniz!!!

Kullanabılmenız için cihaz surumunuz kıtkat olmalı.
Kıtkat ıse tekrar farklı bir tarayıcı ile deneyın.

ultrAslan-BH1

Üye
Son uygulamalar menüsünu yatay değilde dikey olarak ayarlayabilir miyiz

Birde "menu key to recent task" (kapasitif menü tuşu ilemson uygulamalar menüsünu acmaya yarıyor) diye bir seçenek var ona tik atıp Reboot yapmama rağmen menü tuşu ile son uygulamalar menüsü açılmıyor hala

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

umtkrhn35

Üye
S3,rootlu, xposed dan aktif ediyorum, Sonra değişen birşey yok, çalıştırmak için başka birşey mi yapmam gerekiyor acaba, slimkat 4.4.4 romunu kullanıyorum

Son düzenleme:
sat s3 al

sat s3 al

Üye
TEŞEKKÜRLER

baskahmet

baskahmet

Üye
S3,rootlu, xposed dan aktif ediyorum, Sonra değişen birşey yok, çalıştırmak için başka birşey mi yapmam gerekiyor acaba, slimkat 4.4.4 romunu kullanıyorum
Custom romlarda calismaz

umtkrhn35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
reloqram

reloqram

Üye
s3 mini için uyumlu mu hocam ?