Haber Sony Xperia Z4

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Sony Xperia Z4
İnternet üzerindeki haberlerde olan genel kanıya göre cihaz ; 4 Gb ram ile gelecekmiş. Diğer özelliklerine gelecek olursak ; 3400 mAh batarya , 5 Mp ön , 20.7 Mp kıvrılmış Exmor RS CMOS arka kamera ve Android 5.0 ile gelecekmiş. Suya ve toza karşı dayanıklılık devam ediyor. Bence özellikler mevcut piyasaya göre tam oturmuş. Özellikle S6 ve M9'dan sonra bence çok iyi bir hamle olmuş. Yorumlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: haydelanduka

0MG90

0MG90

Üye
Benim bildiğim kadarıyla Exmor RS IMX230 kullanacak.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Ben de öyle gördüm birkaç sitede. Bazıları da böyle yazmış. Bence gayet güzel gözüküyor.

haydelanduka

haydelanduka

Üye
M9 tek geçer bence Artık bu akıllı telefon pazarında önemli olan şey sunduğu ek özellikler ve görünüşü yoksa işlemciler ram vs hep aynı oranda gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
M9 tek geçer bence Artık bu akıllı telefon pazarında önemli olan şey sunduğu ek özellikler ve görünüşü yoksa işlemciler ram vs hep aynı oranda gidiyor.
Sony bu sefer rakiplerinden farklı olarak hem yüksek değere sahip batarya ve 4 Gb ram kullanmış.

Bülent872

Bülent872

Üye
Sony her zaman her telefonu ile fark yaratıyor ayrıca z2 çift hatlı olacak diye duyum almıştım.
Sony'i her zaman destekler ve tercih ederim.

0MG90

0MG90

Üye
Umarım OIS destekli gelir kamera.

Invoke

Invoke

Üye
Aynen, OIS şart. Ve büyük ihtimalle köşelerde Z3'deki nylon yerine metal kullanılmış olacak aynı benzer tasarım ile. Z4 tabletten alıyoruz bu kopyayı. :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

StatTrak

Üye
Basamaklar tek tek çıkılır, önce kronik sorunları düzeltsin.

zencibitc

zencibitc

Üye
Kasa kalitesini dahad arttırsa şarj girişi suya dayanıklı olsa süper olucak yazılımda nexustan sonra en iyisi sony zaten.

zencibitc

zencibitc

Üye
Kamera uygulaması ağır çalışacağından olabilir

Invoke

Invoke

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kamera uygulaması ağır çalışacağından olabilir

Hiç alakası yok.
4GB ram ile gelirse tek bir açıklaması olabilir, göz boyamak ama gelsin fazla ramin zararı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
0MG90

0MG90

Üye
Ağır çalışmanın hiç alakası yok. 4.4.2'de tak diye açılıyordu kamera.

zencibitc

zencibitc

Üye
Olabilir dedim zaten büyütmeyin :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ön kamerayı düzeltmeleri iyi olmuş

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Neden, 4GB RAM altı OIS desteklemiyor mu?
Hayır , onunla alakası yok. Nasıl ki bilgisayarlardaki ram'in bir kısmı donanım için ayrılıyorsa OIS için de ayrılma oluyor. Bunun en yakın örneği iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'tır. iPhone 6 Plus'ta OIS var ve 2 Gb Ram'e sahip fakat iPhone 6'da OIS yok ve 1 Gb Ram'e sahip. OIS için ayrılan bir bellek var yani. 4 Gb olmasının sebebi de önceki modellerde OIS yoktu ve 3 Gb Ram'e sahipti. Z4'te fazladan 1 Gb ram'i OIS için ayırmış olabilirler.

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt