BrainHacker
Üye
Arana biliyormusun peki? Çok saolVar. Güç tasarrufunun yanındaki tümü ikonuna iki kere tıkla sessize moda giriyor.

Arana biliyormusun peki? Çok saolVar. Güç tasarrufunun yanındaki tümü ikonuna iki kere tıkla sessize moda giriyor.

Evet sms ve çağrı alabiliyorsun.Arana biliyormusun peki? Çok saol![]()
Eklediler.Sammobile de yeni bir rus romu yayınlanmış bilen var mı sessiz e almayı eklediler mi?
İlk sen ol.Nexusla devam edeyim diycem de 6 alanda görmedim hic
hayırlısıİlk sen ol.
Note 5 bekle bence ben Note 3 kullandığım için Note 6 bekliyorum sen daha eski kullanıcısın 5'i bekle Note dan sonra diğerleri pek bizi kesmez tatmin etmezde.hayırlısı
günceleme dağıtmayı beceremiyolar güçsüz versiyonla Türkiye'ye geliyo sıkıldım bu muhabbetlerdenNote 5 bekle bence ben Note 3 kullandığım için Note 6 bekliyorum sen daha eski kullanıcısın 5'i bekle Note dan sonra diğerleri pek bizi kesmez tatmin etmezde.
Sen bilirsingünceleme dağıtmayı beceremiyolar güçsüz versiyonla Türkiye'ye geliyo sıkıldım bu muhabbetlerden

Son sürüm TR Rom kur Mustafa kardeşimBeyler elimde s4-i9500 telefonum var ve root atarken yarıda kaldı. Telefon şuan da açılmıyor. Samsung firmware'de hangi stock romu indireceğimi anlamadım acil yardımcı olacak var mı?