------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Nijerya ve Libya için Android 5.0.1 güncellemesi yayınlandı.

ykpknl

ykpknl

Üye
Bi turkiye yayinlanmadi nijeryada libyada telefon kullanan kac kisi varda oralara turkiyeden once gdiyo gncelleme

Sciondar

Sciondar

Üye
Benim rom rusya ama csc rusya değil son düzeltme güncellemesini kurmak için en baştan mı indirmem gerek

ANIL

ANIL

Admin
5.0.1 güncellemesi Endonezya, Singapur, Vietnam, Tayland ve Malezya için yayınlandı.
Irak ve Moritanya ve Mısır için de güncelleme yayınlandı.

manguru022

manguru022

Üye
Eheheheh ne kadar komik bir durum değil mi :D Güncelleme stabil değil zaten gelmesine gerek yok diyenler cogunlukta fakat bu güncelleme dört dörtlük bir güncellemede olabilirdi ve biz hala almamıs olucaktık :D yani Türkiyenin bu denli düşük bir ülke olarak görülmesi üzücü :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Adam gibi on numara beş yıldız bi güncelleme gelsin. S4 ün alacağı son yazılım olsun.

• Beğen
Tepkiler: agoguzhan
agoguzhan

agoguzhan

Üye
Sa arkadaşlar lütfen biri ilgilenirse sevinirim. S4 cihazımda aurora rom kullanıyorum memnunum ama şarjı bıraz sıkıntılı gıbı en çok beyendiğim yönü sesi baya baya artırması. Sizlerden isteğim stabil rom önerilerinizi almak xda da birçok rom gördüm ama dene dene bulmak ıstemıyorum öneride bulunursanız sevinirim stock rom sevmıyorum. Herkeze hayırlı günler.

Akıncı

Akıncı

Üye
@ANIL hacım benim lcd gitti garantiye mi vereyim yoksa telefoncuya mı yaptırayım

metyuu

metyuu

Üye
Samsung S4 üme bugün lolipop gelmiş :)

metyuu

metyuu

Üye
birleşik arap emirlikleri

ykpknl

ykpknl

Üye
Türkiyeye gelmicek heralde daha da gelmesin zaten hevesimiz kaçtı lanet olsun sana samsung.

manguru022

manguru022

Üye
Gelmicek zaten boşa beklemeyin.

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Kardes madem guncelleme geldi yukledin. Anlat bakalim nasil bisey. Artilari eksileri nelerdir. Memnun kaldin mi

mhmtkrtp

mhmtkrtp

Üye
Samsung S4 üme bugün lolipop gelmiş :)

lolipop yükledin mi ? yüklediysen herhangi canını sıkan bişey oldu mu? batarya veya ram konusunda seni rahatsız eden bişey var mı?
bana da bugün güncelleme geldi ama yükleyip yüklememe konusunda kararsız kaldım. 5.0 ın sorunlu olduğuna dair haberler çıkınca işin doğrusu soğudum. senin de düşünceni alabilir miyim ???

JosephLion

JosephLion

Üye
Arkadaslar batarya sürelerinizi ve ekran sürelerinizi paylaşır mısınız ?

metyuu

metyuu

Üye
lolipop yükledin mi ? yüklediysen herhangi canını sıkan bişey oldu mu? batarya veya ram konusunda seni rahatsız eden bişey var mı?
bana da bugün güncelleme geldi ama yükleyip yüklememe konusunda kararsız kaldım. 5.0 ın sorunlu olduğuna dair haberler çıkınca işin doğrusu soğudum. senin de düşünceni alabilir miyim ???

Telefonu çok aktif kullanmıyorum. İkinci cihazım bu, ama bir sorun görmedim cihaz hızlandı.

metyuu

metyuu

Üye
evet akşam bende bir kaç saat kurcaladım telefonu telefonu kullanırken şarj çabuk bitiyor gibi

Üst Alt