------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sessiz mod yakinda...

Sciondar

Sciondar

Üye
Sammobile de yeni bir rus romu yayınlanmış bilen var mı sessiz e almayı eklediler mi?

Sciondar

Sciondar

Üye
Arkadaşlar 5.1 güncellemesini yüklemiş bulunmaktayım.klavye ve yeni mavi beyaz arayüz hoşuma gitti.whatsapp mesajları v.b nin kilit ekranda gözükmesi mesaj gelince yukardaki barda gözükmesi güzel olmuş hız konusunda da sıkıntı yok [emoji106]

manguru022

manguru022

Üye
Bide bize verseydi şu güncellemeyi :D kac ay oldu el insaf parayla 2-3 adam tutsalar bu adamlar 1 ay mesai yapsalar lollipop en güncel ve stabil haliyle gelirdi bize :D adamlar nasıl olsa bu malaklar bekliyor biz telefon cıkarak boşver güncellemeyi kafasındalar sanırım :D

MaxipmaN

Üye
Nexusla devam edeyim diycem de 6 alanda görmedim hic

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

MaxipmaN

Üye
Note 5 bekle bence ben Note 3 kullandığım için Note 6 bekliyorum sen daha eski kullanıcısın 5'i bekle Note dan sonra diğerleri pek bizi kesmez tatmin etmezde.
günceleme dağıtmayı beceremiyolar güçsüz versiyonla Türkiye'ye geliyo sıkıldım bu muhabbetlerden

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Sciondar

Sciondar

Üye
Şuan yeni bir yazılım güncellemesi gelmiş otomatik Yüklemeye başladı . Benim csc kodu farklıydı nasıl geldi bu güncelleme?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Bende güncelleme gözükmüyor , custom lolipop ile devam

clgnkral

clgnkral

Üye
Beyler elimde s4-i9500 telefonum var ve root atarken yarıda kaldı. Telefon şuan da açılmıyor. Samsung firmware'de hangi stock romu indireceğimi anlamadım acil yardımcı olacak var mı?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beyler elimde s4-i9500 telefonum var ve root atarken yarıda kaldı. Telefon şuan da açılmıyor. Samsung firmware'de hangi stock romu indireceğimi anlamadım acil yardımcı olacak var mı?
Son sürüm TR Rom kur Mustafa kardeşim :oke:

clgnkral

clgnkral

Üye
Kardeş kurulumu nasıl yapacam bir yardımcı olur musun

Üst Alt