Faturalı internet sıkıntısı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
internet sıkıntısı
Yeni turkcell hat aldim 4 gb 500 dk 5000 sms hat aldim faturali ama interneti cok yavas bazen giriyor bazen girmiyor mobil veriyi açtıgim zamanbi gidiyor bi geliyor bazen mobil veri acik ama kendi kendone kapaniyor vodafone bile daha guzeldi interneti nedem boyle yapiyor bu ya

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
yav bilgisi olan yokmu ayar oldum google play storeden bişey indiremiyorum sürekli mobil veri açık baglantı kopup kopup duruyor storeden bişey indiremiyorum arkadaşlar yardım edin ya neden kaynaklanıyo bu sorun :grrr:

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Son bir aydır bende Turkcell den muzdaribim arkadaşım 1 ay öncesine kadar uçuyordu şimdi ya çekmiyor ya Bağlantı gidip geliyor sürekli ayarsızlık var acaba teli son sürüme güncellemeden mi Kaynaklı ondan da emin değilim tel 5S

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Son bir aydır bende Turkcell den muzdaribim arkadaşım 1 ay öncesine kadar uçuyordu şimdi ya çekmiyor ya Bağlantı gidip geliyor sürekli ayarsızlık var acaba teli son sürüme güncellemeden mi Kaynaklı ondan da emin değilim tel 5S

benim telefonda s5 arada bi gidiyor baglantı geliyor kafasına göre takılıyor verdiğimiz paraya yazık bide türkcell 4 çekiyomuş :kotu:

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Hocam ne kadar süredir Turkcell kullanıyorsun? Yenimi geçtin yoksa uzun zamandır mı kullanıyorsun? Bende 1 aydır durum böyle daha önce cok hızlıydı bir sorun yoktu!!

Şu 4G çalışmalarından mı Kaynaklı acaba diye merak ediyorum yoksa telefonlamı ilgili onu çözmeye çalışıyorum. Teli duvara çarpmama ramak kaldı. Iphone da Güncelleme Kaynaklı şebeke çekim gücü düşme problemi olabilir mi diye merak ediyorum

Yani şarj daha önce cok iyi gidiyordu benim ancak son zamanlarda yarıya düştü desem yeridir! Tel çekmediği için cok fazla şarj tüketiyor ve sürekli kopmalar oluyor eskiden Full çeken noktalarda hiç bağlanamadığı zamanlar oluyor kapalı alanlarda çekim tümden pert :(

Yönetici tarafından düzenlendi:
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan sıkinti olacagini sanmıyorum s5 sonuçta bu telefondan girmiyosa hiçbirinden girmez demek 2 aydir kullanıyorum türkceli 4 çektigi falan yalan

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Telefondan sıkinti olacagini sanmıyorum s5 sonuçta bu telefondan girmiyosa hiçbirinden girmez demek 2 aydir kullanıyorum türkceli 4 çektigi falan yalan
Hat kesilmelerinin iki sebebi olabilir Gökhan birincisi sim kart, ikincisi ise yazılımda bulunan modem dosyasındaki sıkıntı :oke:. Devam ederse yarın meydan da döner ısrmarla bakayım :D

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Hat kesilmelerinin iki sebebi olabilir Gökhan birincisi sim kart, ikincisi ise yazılımda bulunan modem dosyasındaki sıkıntı :oke:. Devam ederse yarın meydan da döner ısrmarla bakayım :D
aynı sorun kardeşim de var abi kardeşimde 4 s var türkcell çekmiyor şehir merkezinde internet kopup duruyor 8 gb internet var adam gibi kullanamıyorum paramızla rezil oluyoruz resmen : ? maaşımı alayım ısmarlarım abi ayıp ediyon :coold:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
_asabiii_

_asabiii_

Üye
Yok arkadaşlar bence bu kadar iyi niyetli olmayalım bence direk 8.2 sürümünde sorun var... Denediklerim simkartımı değiştirdim nano aldım, telimi iTunes üzerinden restore ettim, son olarakta totunun metal kapağını değiştirdim ve spipen neo hibrid slikon kılıf aldım sorun hala devam etmekte yani Dünya'nın masrafına rağmen hala çekim gücü zayıfsa full çekiyor gösteripte Bağlantı kopması yaşıyorsam ve daha önce evimin her Odasında telim full çekerken Şuan kimi odalarda 3 diş çekim gücü varsa ve 3G bağlantısı sağlayamıyorsam sürekli yavaşlama ve kesilmeler oluyorsa bu benim suçum değil hele ki bunca çabamın üzerine hiç değil. Apple adamakıllı çalışıp bu hatasını gidermeli. Saygılarımla

• Beğen
_asabiii_

_asabiii_

Üye
8.1.3 e kadar şarjım 4 saate yakın kullanımla 24 saati çok rahat çıkarırken Şuan yarıya düşmesi benden Kaynaklı olmamalı ya Turkcell de yada iPhone da suç. Arkadaşımda 5 var ve aynı operatör OLMASINA rağmen aynı masada onun tel full çekiyorken benim telim 4 diş çekiyorsa bu Güncelleme Sürümü sorunlu diye düşünürüm yada diğer operatörlerde aynı sorunlar yoksa eğer Turkcell in 4G çalışmaları sebebiyle abonelerine verdiği zarardır bu. Heleki 3G bile günümüzde sorunluyken o çözüme kavulturulamamışken 4G aşkı nedir onu anlayamıyorum. Yanlış bilmiyorsam 3G nin bant aralığı 42 Mpbs ye kadar daha sen 3G de Hız sınırını 20 Mpbs üzerine bile çıkaramamışken 4g Aşkı nedir onuda anlamış Değilim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt