Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ozgunb

ozgunb

Üye
Windows Phone işletim sistemi Android ve Ios'a göre daha emekleme aşamasında sayılır. Android de 1.4 ve 1.5 sürümlerinde burada sayılan özelliklerle beraber mi gelmişti? Zamanla herşey oturacaktır. Benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor diyorsan da, kullanmassın olur biter.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve zaakaan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yazdıklarımın herhangi bir kelimesi bile hakaret içermemesine rağmen farklı söylemlere bu kadar tutucu yaklaşmanız hiç hoş değil. Benim " her şeye hemen tepki göstermeyin" dememle "Beyninize gelen ilk sinyalle hareket etmeyin" demem aynı şey. Yazdığım mesajı sizin atadığınız yönetici bile beğenirken sizin kaldırmanız bu hoş olmayan duruma ekstra bir çirkinlik katıyor. Mesajım orada dururken başka bir admin de gördü. O herhangi bir uyarı yapmadı. Neyse sonuç olarak tavrınız hiç hoş değil. Bu kadar tutucu olmanız admin olarak hoş değil.

Tututuculuk ile alakası yok değerli arkadaşım yazılanlarda sözlerin insanları kırıcı odaklı olmamasına özen gösteriniz. Bizler şahsi değil kurallara göre hareket ediyoruz. Mesajı beğenen değerli bir moderator arkadaşımın görüşüne saygı duyarım. Lakin sözlerinizi daha itina ile seçmenizi tavsiye ederim. Konuda daha fazla açıklama yapmaya da gerek olmadığını düşünerekten.

Keyifli forumlar

@GianniInfantino mesajınızda genel olarak herhangi bir sorun yok.
Sadece son cümle bilerek veya bilmeyerek biraz aşağılamaya gitmiş hepsi bu.
Bunda alınacak bir durum yok, bizler de bazen farkında olmadan çok sert yorumlar yazabiliyoruz.

@Nextman usta da belirtmiş zaten, sadece son cümle biraz aşırı olmuş.

Onun dışında söylediğiniz her şey mantıklı ve doğru.
Zaten eminim beğenen moderatör arkadaşımız da bu kısmı beğenmiştir.
Alınmayalım, kızmayalım olur mu :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606, ogzhnoTr ve Nextman
Esendağlı

Esendağlı

Üye
@GianniInfantino mesajınızda genel olarak herhangi bir sorun yok.
Sadece son cümle bilerek veya bilmeyerek biraz aşağılamaya gitmiş hepsi bu.
Bunda alınacak bir durum yok, bizler de bazen farkında olmadan çok sert yorumlar yazabiliyoruz.

@Nextman usta da belirtmiş zaten, sadece son cümle biraz aşırı olmuş.

Onun dışında söylediğiniz her şey mantıklı ve doğru.
Zaten eminim beğenen moderatör arkadaşımız da bu kısmı beğenmiştir.
Alınmayalım, kızmayalım olur mu :tebessüm:
@bulutsuzgece özgür keşke ''Aşağılamaya gitmiş hepsi bu''kelimesini kullanmasaydınız,sizden daha kaliteli bir yorum beklerdim açıkçası..8 yıldır bu forumdayım imza boyutundan dolayı 1 kere uyarı aldım başka da bir uyarı ban falanda yemedim,nedeni ise kimseye hakaret etmeden ve aşağılamadan forum kuralları çerçevesinde yorumlar yapmaya çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: emz, yunus-emre-6606 ve bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Android 10 senede hala adam olamadı. Wp çıkalı 3 sene oluyor. Şuan ki hali bile gayet yeterli.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@bulutsuzgece özgür keşke ''Aşağılamaya gitmiş hepsi bu''kelimesini kullanmasaydınız,sizden daha kaliteli bir yorum beklerdim açıkçası..8 yıldır bu forumdayım imza boyutundan dolayı 1 kere uyarı aldım başka da bir uyarı ban falanda yemedim,nedeni ise kimseye hakaret etmeden ve aşağılamadan forum kuralları çerçevesinde yorumlar yapmaya çalışıyorum.

Ben gördüğümü söyledim @Esendağlı . Yorumumda ne var anlayamadım?
Hakarete ve aşağılamaya varan kısmı tasvip etmemiz mümkün değil.
Ki @Nextman usta gerekeni yapmış zaten.
Ben de hakaret ve aşağılamaya varan o son cümlelerin olmaması gerektiğini belirttim.
İnsanlar fikirlerini beyan ederken karşıdakini aşağılamamaya ve kullandığı üsluba dikkat etmeli.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Nextman
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben Gabriel Aul'a da Joe Belfiore'a da o kadar dedim, güncellemeyi fazla uzatmayın insanlar geriliyor diye.

Neyse şaka bir yana @GianniInfantino arkadaşımız da @Esendağlı arkadaşımıza veya bir başka üyeye direk hakaret edecek birisi değil. Bir anlık sinirle biraz fazla iğneli laflar kullanmış. Söyledikleri amacını aşmış. Kötü niyetli olmadığını ben de Hüseyin de anlayoruz zaten. O yüzden konuyu tatlıya bağlamanıza sevindim. Zaten bu forumu da en çok bu yüzden seviyorum.

La ortak seni de seviyom ha üzülme, ama Lumiacı olursan daha çok severim. :ehe

@GianniInfantino @Esendağlı @bulutsuzgece @Nextman

sizce bu N8 de olan özellğin wp için güncelleme ile 1 sene sonra gelecek olması saçma değil mi ?
Benim orada söylediklerim güncelleme ile ilgili değildi. İnsanların değişken tavrını eleştirmek istedim. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Nextman, afwerker ve Esendağlı
yasirtaha

yasirtaha

Üye
İnsan oğluyuz onlarda var bizde niye yok. Verince de kopyacı veya taklitci
bu özellik çok eski şimdi niye veriliyor gibi kelimeler kullanıyoruz.
Hep bir tatminsizlik söz konusu olacak

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
@papakudioflu ortak marketi biraz daha dolsun şöle Clash OF Clans tarzı uygulamalar gelsin, Mesela Launcher falan yükleyim o zaman geçerim :ehe :D
İlgine teşekkürler şu döviz kurları tüm planlarımı alt üst etti gariban Z1 ile devam :zzz: :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Birader nereye 10 yillik iyi misin sen ayrica kullandiğin cihaza laf at androide değil
10 dedim pardon. , 5 Kasım 2007'de Android'i kurduğunu duyurmuştur. 8 yıllık sistemin hala kastıgını ayrıca gerçek bir sistem gibi çalışmadıgını burada ki çoğu arkadasımız biliyor :anlas:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
10 dedim pardon. , 5 Kasım 2007'de Android'i kurduğunu duyurmuştur. 8 yıllık sistemin hala kastıgını ayrıca gerçek bir sistem gibi çalışmadıgını burada ki çoğu arkadasımız biliyor :anlas:
Aynen aynen kasiyor en iyi os wp zaten değil mi ondan baskasi leş

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Gençler Android & WP kıyasına girmeyelim yine :tebessüm:
Gerginlik çıkmasın yok yere.
Her sistemin beğeneni var beğenmeyeni var elbette.

Biz kendimize bakalım.
WP10 ile yeni bir dönem başlıyor.
Kullanıcı isteklerinin çoğunu yerine getirecekler gibi duruyor.
Hatta hiç hesapta olmayan, beklenmeyen güzel sürpriz özellikler de gelecek gibi.
Sabır ve sükunetimizi koruyalım.
Özellikle 29 Nisan-1 Mayıs arasındaki Build etkinliğinden sonra WP10'un ayak sesleri iyice duyulmaya başlayacak gibi..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, skynet, zaakaan ve 2 diğerleri
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gençler Android & WP kıyasına girmeyelim yine :tebessüm:
Gerginlik çıkmasın yok yere.
Her sistemin beğeneni var beğenmeyeni var elbette.

Biz kendimize bakalım.
WP10 ile yeni bir dönem başlıyor.
Kullanıcı isteklerinin çoğunu yerine getirecekler gibi duruyor.
Hatta hiç hesapta olmayan, beklenmeyen güzel sürpriz özellikler de gelecek gibi.
Sabır ve sükunetimizi koruyalım.
Özellikle 29 Nisan-1 Mayıs arasındaki Build etkinliğinden sonra WP10'un ayak sesleri iyice duyulmaya başlayacak gibi..
Evet mesela ben @papakudioflu ortağımı her ziyaretimde wp'yi alıyorum bende unutsun istiyorum ama olmuyor :D

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
emz

emz

Üye
@bulutsuzgece Abicim ya bu aralar bu konularda aşırı derecede gereksiz ve saçma bir os savaşı başladı yine. Doğal olarak wp forumunda kendimizi üstün görüyoruz ama Nokia fanı veya android sever arkadaşlar sıkıntı çıkarıp kıvılcımı ateşliyorlar samanların dibinde. Alev alırsa çok kötü olacak. Bir uyarırsanız adminler olarak hani en azından bu tür konuların içinde gelipte symbian veya android, meego çık iyiydi falan atışması olmasın. Biz bize gelecek yeniliklere bakalım. Konular kirlenmesin. O arkadaşlara artık bir konu mu açılır bir bölüm mü siz daha iyi bilirsiniz :) Ama şöyle gerilmeden laf atanlar olmadan rahatça okuyalım yenilikleri ve kendi içimizde yaşayalım mutluluğu :) Hevesimizi kırmasınlar lütfen:tşk:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
yasirtaha

yasirtaha

Üye
istediğin yere konu aç adamlar gelip burada tartışma çıkaracak çünkü tartışmak için oraya kimse gitmeyecek ve millet nerde kalabalık orda tartışma çıkacak

• Beğen
Tepkiler: Basteryus

Üst Alt