Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Benim orada söylediklerim güncelleme ile ilgili değildi. İnsanların değişken tavrını eleştirmek istedim. :tebessüm:
bende o soruyu sormak istedim :) @papakudioflu

Yönetici tarafından düzenlendi:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende o soruyu sormak istedim :) @papakudioflu
O zaman şöyle söyleyeyim;

İstediğimiz bütün özelliklerin, hatta bizim aklımıza gelmeyip olması gerekenler de dahil hepsini bu adamlar emin olun listemiştir ve biliyorlardır da. Ama olayın bir realitesi var ki o da şu, dünyada oturup sıfırdan eksiksiz bir sistem yapayım kullanıcının karşısına öyle çıkayım diyebilecek kapasitede bir firma varsa o da Microsoft'tur. O bile bu zamana kadar hala eksikleri olan bir sisteme sahipse gerisini siz düşünün.

Bu konuda örnekler de var deneyen ama yapamayan o da ayrı bir konunun meselesi olur ama burada fazla uzatmaya gerek yok.

ArMaGeDdOn_87

Üye
O zaman şöyle söyleyeyim;

İstediğimiz bütün özelliklerin, hatta bizim aklımıza gelmeyip olması gerekenler de dahil hepsini bu adamlar emin olun listemiştir ve biliyorlardır da. Ama olayın bir realitesi var ki o da şu, dünyada oturup sıfırdan eksiksiz bir sistem yapayım kullanıcının karşısına öyle çıkayım diyebilecek kapasitede bir firma varsa o da Microsoft'tur. O bile bu zamana kadar hala eksikleri olan bir sisteme sahipse gerisini siz düşünün.

Bu konuda örnekler de var deneyen ama yapamayan o da ayrı bir konunun meselesi olur ama burada fazla uzatmaya gerek yok.
o kapsiteye sahip mi değil mi,bunu tam olarak bu forumu bırakalım türkiyeden tek bir kişi bile bilemez :) ayrıca şu zamana kadar akıllı telefon için yapılan işletim sistemlerinde microsoft başarıya ulaşamadı,16 yaşından beri pc sektörüyle ilgili bilgim var,benim düşüncem yine bu strateji ile başarıya ulaşamaz ..

Bay H

Bay H

Üye
Geliştiricileri ilgilendiriyor aslında daha çok.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Esendağlı

Esendağlı

Üye

zbahadir

Üye
Akıllı arama gerçekten çok çok önemli neden o kadar geriye atmışlar anlamak mümkün değil. Elinizdeki telefon numarasının hangi kişiye ait olduğunu bilmenin kolay yolu yok tüm listeyi tek tek tarayacaksınız. N95'te vardı son iki numarayı yazar yazmaz benzer numaraların bağlı olduğu kişileri liste halinde görebiliyordunuz.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Burada millet gerilmiş :) WP li kardeşlerim no droid no cry diyorum birde we will waiting W10 diyorum başkada bir şey demiyorum :D :pro2::cool

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
İlk defa bu kadar uzun süre normal sürümü kullandım(denim). Dayanamıyorum artık :)

Sorunsuz sürüm kullanmak çok can sıkıcı

• Beğen
Tepkiler: ON9, sfgnrl ve ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
İlk defa bu kadar uzun süre normal sürümü kullandım(denim). Dayanamıyorum artık :)

Sorunsuz sürüm kullanmak çok can sıkıcı

İşte böyle de mazoşistler de var :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: saynesim, Rock Ve Roll, ON9 ve 1 kişi daha
afwerker

afwerker

Üye
Sızıntı yok yok . Üyeleri burdan aldırın :D

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01

ArMaGeDdOn_87

Üye
Burada millet gerilmiş :) WP li kardeşlerim no droid no cry diyorum birde we will waiting W10 diyorum başkada bir şey demiyorum :D :pro2::cool
iPhone 6 nın tasarımından dolayı ve iOS 8 in büyük yenilik getirmemesinden dolayı almaktan vazgeçmiştim fakat yeni tanıtılcak olanı yada Note 5 i kesin olarak alcam,wp 10 ile de beklentim yok,daha önünde 2-3 yılı var,İnsider i yükleyip takip ederim :) ama win 7 için ücretsiz yükseltme var :) onun için w 10 u sabırsızlıkla bekliyorum :)

kayahan35

kayahan35

Üye
W10 un görselleri nerede acaba bulamadım?

saynesim

saynesim

Üye
Umarım bu hafta tüm telefonlara gelir

alaca61

Üye
Gelmez bençe

saynesim

saynesim

Üye
umarım yanılırsın kardeşim

alaca61

Üye
Gelsinde yanılmaya razıyım

• Beğen
Tepkiler: saynesim
ozgunb

ozgunb

Üye
Benim değişmesini istediğim birşey var. Wi-fi simgesine basınca wi-fi açılıyor, ancak kapatırken wi-fi ayarlarına gidiyor. Wi-fi bir kere basınca direk kapansa, basılı tutunca ayarlara gitse daha güzel olmaz mıydı? (Hemen zaten Android'de var diye üşüşmeyin, o zaman hiçbir üretici yenilik yapmasın)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Esendağlı

skynet

Üye
Benim değişmesini istediğim birşey var. Wi-fi simgesine basınca wi-fi açılıyor, ancak kapatırken wi-fi ayarlarına gidiyor. Wi-fi bir kere basınca direk kapansa, basılı tutunca ayarlara gitse daha güzel olmaz mıydı? (Hemen zaten Android'de var diye üşüşmeyin, o zaman hiçbir üretici yenilik yapmasın)
Hocam zaten w10'da kısa yolların üzerine basılı tutarak kendi menülerine gitme özelliği geldi wifi de muhtemelen diğerleri gibi aç kapa olacaktır

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve ozgunb

Üst Alt