ArMaGeDdOn_87
Üye
bende o soruyu sormak istedimBenim orada söylediklerim güncelleme ile ilgili değildi. İnsanların değişken tavrını eleştirmek istedim.![]()
@papakudioflu
Yönetici tarafından düzenlendi:
bende o soruyu sormak istedimBenim orada söylediklerim güncelleme ile ilgili değildi. İnsanların değişken tavrını eleştirmek istedim.![]()
@papakudiofluO zaman şöyle söyleyeyim;bende o soruyu sormak istedim@papakudioflu
o kapsiteye sahip mi değil mi,bunu tam olarak bu forumu bırakalım türkiyeden tek bir kişi bile bilemezO zaman şöyle söyleyeyim;
İstediğimiz bütün özelliklerin, hatta bizim aklımıza gelmeyip olması gerekenler de dahil hepsini bu adamlar emin olun listemiştir ve biliyorlardır da. Ama olayın bir realitesi var ki o da şu, dünyada oturup sıfırdan eksiksiz bir sistem yapayım kullanıcının karşısına öyle çıkayım diyebilecek kapasitede bir firma varsa o da Microsoft'tur. O bile bu zamana kadar hala eksikleri olan bir sisteme sahipse gerisini siz düşünün.
Bu konuda örnekler de var deneyen ama yapamayan o da ayrı bir konunun meselesi olur ama burada fazla uzatmaya gerek yok.
ayrıca şu zamana kadar akıllı telefon için yapılan işletim sistemlerinde microsoft başarıya ulaşamadı,16 yaşından beri pc sektörüyle ilgili bilgim var,benim düşüncem yine bu strateji ile başarıya ulaşamaz ..Wi-fi direct geliyor anlaşılan, çok güzel.Geliştiricileri ilgilendiriyor aslında daha çok.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk defa bu kadar uzun süre normal sürümü kullandım(denim). Dayanamıyorum artık
Sorunsuz sürüm kullanmak çok can sıkıcı

iPhone 6 nın tasarımından dolayı ve iOS 8 in büyük yenilik getirmemesinden dolayı almaktan vazgeçmiştim fakat yeni tanıtılcak olanı yada Note 5 i kesin olarak alcam,wp 10 ile de beklentim yok,daha önünde 2-3 yılı var,İnsider i yükleyip takip ederimBurada millet gerilmişWP li kardeşlerim no droid no cry diyorum birde we will waiting W10 diyorum başkada bir şey demiyorum
![]()
![]()
ama win 7 için ücretsiz yükseltme var
onun için w 10 u sabırsızlıkla bekliyorum 
Sızıntı yok yok . Üyeleri burdan aldırın![]()

Hocam zaten w10'da kısa yolların üzerine basılı tutarak kendi menülerine gitme özelliği geldi wifi de muhtemelen diğerleri gibi aç kapa olacaktırBenim değişmesini istediğim birşey var. Wi-fi simgesine basınca wi-fi açılıyor, ancak kapatırken wi-fi ayarlarına gidiyor. Wi-fi bir kere basınca direk kapansa, basılı tutunca ayarlara gitse daha güzel olmaz mıydı? (Hemen zaten Android'de var diye üşüşmeyin, o zaman hiçbir üretici yenilik yapmasın)
burdan bakabilirsinW10 un görselleri nerede acaba bulamadım?