Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ozgunb

ozgunb

Üye
Herşeyden önce EAP/TTLS+PAP sertifika desteği gelsin. Eduroam'a bağlanamıyor.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01, mp2934 ve dakamon

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya çok güzel şeyler gelecek inşallah öyle gözüküyor,beklemeye devam.

dakamon

dakamon

Üye
Kısacası adamlar diyor ki "şu özellik var mı? " diyebileceğiniz hiç bir eksik kalmayacak. :ehe

Ben çok merak ediyorum üniversite ağları için eap-ttls-pap güvenlik sertifikası desteği getireceklermi. Androidin en eski sueumlerinde bile vardı ki symbisnda bile vardı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

zbahadir

Üye
Çok fazla özellikten söz ediliyor ama bunların yarısı gelse razıyım. Ama hiç sanmıyorum çoğunu mevcut cihazlarımızla göremeyiz. Bu özelliklerin tamamının gelmesi bir seneyi bulur ve çoğu yeni cihazlara gelecektir tahminimce.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bir an önce yayınlansın duruma göre telefonumuzu yükseltelim :ehe

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Akıllı arama hani şu Symbian'dada olan özellikmi geliyormuş vay anasını.. :oha:

• Beğen
Tepkiler: barannn79
orian

orian

Üye
Artık şu basit ve çoğu platformda olan özellikler gelsin bi an evvel. W10dan sonra gelecek güncellemeyi beklerken "bu ufak defek" özelliklerin geleceğine sevinmek istemiyorum. Bi sonraki telefonum da inşallah "parmak izi sensörlü harika bi lumia" olsun

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Microsoft almış bir tane N8 bakıp bakıp Copy/Paste yapacak galiba hoş Symbianda olupta WP'da olmayan bazı şeylerin gelmesi çokta iyi olur aslında ,şimdi herzamanki gibi ne yapıyormuşuz.........bekliyormuşuz..:halay3:

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve emz
dakamon

dakamon

Üye
Valla yıllar öncesinde var olan ozelliklerin gelmesine seviniyoruz :( kötü bir durum

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Win10 dan kısa süre sonra da cortana verilirse harika olur ama uzun sürer

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla yıllar öncesinde var olan ozelliklerin gelmesine seviniyoruz :( kötü bir durum

Asıl kötü durum ne biliyor musun? Bu sızıntılarla ortaya çıkan özelliklerin olmadığını bile bile Windows Phone alıp şimdi bu özelliklere burun kıvırılması. Çok iyi hatırlıyorum daha düne kadar Windows Phone 8.1'de gelen bir çok özellik için güvercin takla atan arkadaşlar vardı buralarda. :ah

• Beğen
Tepkiler: emz, zaakaan, Sensation ve 3 diğerleri
braayn

braayn

Üye
Gönül isterdiki gelecek olan bunca özelliklerin hepsi 8.1 ile birlikte gelseydi.Geçen arkadaşın yedek 5800 telefonunda klavyeyi istediği yere taşıdı dedim oha bu modelde bile bu varsa biz çok geç kalmışız olsun geç olsun güç olmasın derler...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yorum yaparken insanların beyin sinyallerine gönderme yapmak yerine görüşlerinize katılmıyorum diye belirtirseniz aslında sizdeki sinyallerin gayet yerinde olduğunu göstermiş olursunuz. Herkes fikrini düşüncesini belirtirken aynada konuşuyormuş gibi düşünürse sevinirim.

Keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Esendağlı ve YasirTaHazal
dakamon

dakamon

Üye
Asıl kötü durum ne biliyor musun? Bu sızıntılarla ortaya çıkan özelliklerin olmadığını bile bile Windows Phone alıp şimdi bu özelliklere burun kıvırılması. Çok iyi hatırlıyorum daha düne kadar Windows Phone 8.1'de gelen bir çok özellik için güvercin takla atan arkadaşlar vardı buralarda. :ah

Renkli kutucuklar aklımızı çeldi işte :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Yorum yaparken insanların beyin sinyallerine gönderme yapmak yerine görüşlerinize katılmıyorum diye belirtirseniz aslında sizdeki sinyallerin gayet yerinde olduğunu göstermiş olursunuz. Herkes fikrini düşüncesini belirtirken aynada konuşuyormuş gibi düşünürse sevinirim.

Keyifli forumlar
Yazdıklarımın herhangi bir kelimesi bile hakaret içermemesine rağmen farklı söylemlere bu kadar tutucu yaklaşmanız hiç hoş değil. Benim " her şeye hemen tepki göstermeyin" dememle "Beyninize gelen ilk sinyalle hareket etmeyin" demem aynı şey. Yazdığım mesajı sizin atadığınız yönetici bile beğenirken sizin kaldırmanız bu hoş olmayan duruma ekstra bir çirkinlik katıyor. Mesajım orada dururken başka bir admin de gördü. O herhangi bir uyarı yapmadı. Neyse sonuç olarak tavrınız hiç hoş değil. Bu kadar tutucu olmanız admin olarak hoş değil.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yazdıklarımın herhangi bir kelimesi bile hakaret içermemesine rağmen farklı söylemlere bu kadar tutucu yaklaşmanız hiç hoş değil. Benim " her şeye hemen tepki göstermeyin" dememle "Beyninize gelen ilk sinyalle hareket etmeyin" demem aynı şey. Yazdığım mesajı sizin atadığınız yönetici bile beğenirken sizin kaldırmanız bu hoş olmayan duruma ekstra bir çirkinlik katıyor. Mesajım orada dururken başka bir admin de gördü. O herhangi bir uyarı yapmadı. Neyse sonuç olarak tavrınız hiç hoş değil. Bu kadar tutucu olmanız admin olarak hoş değil.
Tututuculuk ile alakası yok değerli arkadaşım yazılanlarda sözlerin insanları kırıcı odaklı olmamasına özen gösteriniz. Bizler şahsi değil kurallara göre hareket ediyoruz. Mesajı beğenen değerli bir moderator arkadaşımın görüşüne saygı duyarım. Lakin sözlerinizi daha itina ile seçmenizi tavsiye ederim. Konuda daha fazla açıklama yapmaya da gerek olmadığını düşünerekten.

Keyifli forumlar

mp2934

mp2934

Üye
80004005 mağaza hatası alıyorum nedir çözümü özellikle instablender ve prognoza da ne zamandır yükleyemedim

ArMaGeDdOn_87

Üye
sizce bu N8 de olan özellğin wp için güncelleme ile 1 sene sonra gelecek olması saçma değil mi ?

Üst Alt