Kısacası adamlar diyor ki "şu özellik var mı? " diyebileceğiniz hiç bir eksik kalmayacak.![]()
EvetAkıllı arama hani şu Symbian'dada olan özellikmi geliyormuş vay anasını..![]()
Hatta Windows Mobile de bile varmış, Windows Phone ile kalkmış.Asıl kötü durum ne biliyor musun? Bu sızıntılarla ortaya çıkan özelliklerin olmadığını bile bile Windows Phone alıp şimdi bu özelliklere burun kıvırılması. Çok iyi hatırlıyorum daha düne kadar Windows Phone 8.1'de gelen bir çok özellik için güvercin takla atan arkadaşlar vardı buralarda.Valla yıllar öncesinde var olan ozelliklerin gelmesine seviniyoruzkötü bir durum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Asıl kötü durum ne biliyor musun? Bu sızıntılarla ortaya çıkan özelliklerin olmadığını bile bile Windows Phone alıp şimdi bu özelliklere burun kıvırılması. Çok iyi hatırlıyorum daha düne kadar Windows Phone 8.1'de gelen bir çok özellik için güvercin takla atan arkadaşlar vardı buralarda.![]()

Yazdıklarımın herhangi bir kelimesi bile hakaret içermemesine rağmen farklı söylemlere bu kadar tutucu yaklaşmanız hiç hoş değil. Benim " her şeye hemen tepki göstermeyin" dememle "Beyninize gelen ilk sinyalle hareket etmeyin" demem aynı şey. Yazdığım mesajı sizin atadığınız yönetici bile beğenirken sizin kaldırmanız bu hoş olmayan duruma ekstra bir çirkinlik katıyor. Mesajım orada dururken başka bir admin de gördü. O herhangi bir uyarı yapmadı. Neyse sonuç olarak tavrınız hiç hoş değil. Bu kadar tutucu olmanız admin olarak hoş değil.Yorum yaparken insanların beyin sinyallerine gönderme yapmak yerine görüşlerinize katılmıyorum diye belirtirseniz aslında sizdeki sinyallerin gayet yerinde olduğunu göstermiş olursunuz. Herkes fikrini düşüncesini belirtirken aynada konuşuyormuş gibi düşünürse sevinirim.
Keyifli forumlar
Tututuculuk ile alakası yok değerli arkadaşım yazılanlarda sözlerin insanları kırıcı odaklı olmamasına özen gösteriniz. Bizler şahsi değil kurallara göre hareket ediyoruz. Mesajı beğenen değerli bir moderator arkadaşımın görüşüne saygı duyarım. Lakin sözlerinizi daha itina ile seçmenizi tavsiye ederim. Konuda daha fazla açıklama yapmaya da gerek olmadığını düşünerekten.Yazdıklarımın herhangi bir kelimesi bile hakaret içermemesine rağmen farklı söylemlere bu kadar tutucu yaklaşmanız hiç hoş değil. Benim " her şeye hemen tepki göstermeyin" dememle "Beyninize gelen ilk sinyalle hareket etmeyin" demem aynı şey. Yazdığım mesajı sizin atadığınız yönetici bile beğenirken sizin kaldırmanız bu hoş olmayan duruma ekstra bir çirkinlik katıyor. Mesajım orada dururken başka bir admin de gördü. O herhangi bir uyarı yapmadı. Neyse sonuç olarak tavrınız hiç hoş değil. Bu kadar tutucu olmanız admin olarak hoş değil.
sizce bu N8 de olan özellğin wp için güncelleme ile 1 sene sonra gelecek olması saçma değil mi ?Asıl kötü durum ne biliyor musun? Bu sızıntılarla ortaya çıkan özelliklerin olmadığını bile bile Windows Phone alıp şimdi bu özelliklere burun kıvırılması. Çok iyi hatırlıyorum daha düne kadar Windows Phone 8.1'de gelen bir çok özellik için güvercin takla atan arkadaşlar vardı buralarda.![]()
Hiç gelmemesi daha mı mantıklı hocam?sizce bu N8 de olan özellğin wp için güncelleme ile 1 sene sonra gelecek olması saçma değil mi ?