Haber Sony Xperia Z4'e ait basın görselleri sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Z4'ü beğendiniz mi?

• Evet.

• Hayır.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ram'i 4 Gb gelirse ve bataryası 3000 mAh + olursa bu senenin favorisi olur bence.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yakışmadı emekli herşey donanım degil :D Müdürlüğü devam :cool :ehe
Bunu diyecek biri elbet çıkar diyordum içimden. Ben donanım manyağı birisi değilim ki. Zaten alamayacağım için sorun yok. Mevzu ben değilim , milletimiz. Yani ben 128 Ram'li 400 Mhz işlemcili bir yarı akıllı telefon kullanıyorum. 4 Gb Ram neyime benim. Ancak telefonu alacak çoğu kişi bilmeden etmeden alıyor. O yüzden şöyle bir yorum yapacaklar ; "Bunun 4 Gb Ram'i varmış. X modelde bile bu kadar yok." Sırf bu yüzden telefon alan belki binlerce belki milyonlarca kişi var. Onun için demiştim. Çayları koydum , müdürlüğe devam ;)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bunu diyecek biri elbet çıkar diyordum içimden. Ben donanım manyağı birisi değilim ki. Zaten alamayacağım için sorun yok. Mevzu ben değilim , milletimiz. Yani ben 128 Ram'li 400 Mhz işlemcili bir yarı akıllı telefon kullanıyorum. 4 Gb Ram neyime benim. Ancak telefonu alacak çoğu kişi bilmeden etmeden alıyor. O yüzden şöyle bir yorum yapacaklar ; "Bunun 4 Gb Ram'i varmış. X modelde bile bu kadar yok." Sırf bu yüzden telefon alanlar belki binlerce belki milyonlarca kişi var. Onun için demiştim. Çayları koydum , müdürlüğe devam ;)
Bakış var bakış var hacım ver ordan bi boomsound haydi halay çekelim. :halay2:

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bakış var bakış var hacım ver ordan bi boomsound haydi halay çekelim.
Zamanında hTc'nin ses kalitesini bu parça ile denemişlerdi , çok hoşuma gitmişti. Hâlâ da telefonumda duruyor ;

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
erko merko

erko merko

Üye
Samsung'un tasarımını beğenmedikleri için aynı tasarımla gelince eleştiriyorlardı. Ancak Sony'nin tasarımı gayet güzel. Değiştirmeleri hem doğru olmaz , hem de böyle bir riski hiçbir firma göze almaz. Şimdi elindeki Samsung'u yavaşça yere bırak ;)
Tasarımın güzelliği göreceli bir kavramdır sana güzel gelen bana kötü gelebilir ve sen benim zevklerimi eleştiremezsin evlat ;) ben s5 hariç tüm s ve note serisi telefonların tasarımını beğeniyorum özellikle s4 ve s6 edge'yi.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tasarımın güzelliği göreceli bir kavramdır sana güzel gelen bana kötü gelebilir ve sen benim zevklerimi eleştiremezsin evlat ;) ben s5 hariç tüm s ve note serisi telefonların tasarımını beğeniyorum özellikle s4 ve s6 edge'yi.
Evlat demek hiç hoş değil abisi ;)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tercihlerinizi belirtirken usluba dikkat edelim.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sony Mobile Fransa güneş tutulması ile ilgili paylaşım yapmış ve bir cihaz var

• Beğen
jotem173

jotem173

Üye
S810 da ısınma sorunu varmış alınmaz Z4

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Kılıfla görünüşü sızdı bu sefer, ilk mesajdaki resimlerle aynı gibi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hmm bu seferki harbiden güzel olmuş kaba degil zarif bir tasarımı var beğendim.

SpyChef

SpyChef

Üye
Ama su geçiriyor mu acaba ?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Geçirmiyordur. M4 Aqua ve Z4 Tablette açık micro usb yeri.

Üst Alt