Haber Sony Xperia Z4’e Ait Yeni Görseller Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Bunu bana yazdın sanırım, evet bekliyorum 5 tane z serisi telefonda birbirinin kopyası sizin hoşunuza gidiyorsa birbirinin kopyası telefonları kullanmak bilemem
Evet hoşuma gittiği için Z2 aldım zaten. Kopya derken S6'nın arkasına cam koymakla tasarım harikalığı yapılmıyor bana göre.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nexus zor alır başa geçer, nexus alan adamlar belli. 6'yı bayağı şişirdiler gerek özellikler gerek fiyat olarak ama 5 kadar sevilmedi. Bakalım yenisi nasıl olacak ama ne yaparlarsa yapsınlar yeni Nexus'un Z4'e rakip olması mümkün değil gibi.
Z4 tabletteki gibi arka taraf cam değil ve köşelerde nylon yerine metal var gibi.
Nexus 6 gayet iyi bir cihazdı ekran 5.5 olsaydı tutardı kesinlikle.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tamam Note işin içinde olmamalı bence, çünkü o telefonu alan kişi adı üstünde kalem ile oldukça sık kullanılanlara yönelik olduğunu düşünüyorum. :)

Pahalı mı? Evet pahalı ama parasını hakediyor şahsi görüşüm :)
Note almadan önce kalemin tuşunun ne işe yaramadığını bile bilmeyenler şimdi benim kadar iyi note'u kullanıyor :D yani note'un kes yapıştır özelliğinide kullanan var ayırmak isterim ama rakip yok sıkıntı.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Note almadan önce kalemin tuşunun ne işe yaramadığını bile bilmeyenler şimdi benim kadar iyi note'u kullanıyor :D yani note'un kes yapıştır özelliğinide kullanan var ayırmak isterim ama rakip yok sıkıntı.
Kalemin bozulursa ne yapacağını görmek isterim :cool :d:

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Cihaza 2000 lira veren, kalem bozulursa yenisini alsın :yuru:coold:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ne Z3 , ne Z4 bariz bir şekilde Z2'den üstün değiller. Z3'teki işlemci Msm 8974AC Z2'deki Msm 8974AB'nin overclocklanmış hâli. Z4'te ise görev başına daha fazla çekirdek düşüyor. Onun dışında ciddi bir gelişme olduğunu düşünmüyorum. Ram desen hepsinin aynı. ( DDR 3 olsa gerek ) Z2 , Z3 , Z4. Batarya desen kâğıt üzerinde yine aynı. Bence biraz farklı politika işlemeleri lazım.

0MG90

0MG90

Üye
Ne Z3 , ne Z4 bariz bir şekilde Z2'den üstün değiller. Z3'teki işlemci Msm 8974AC Z2'deki Msm 8974AB'nin overclocklanmış hâli. Z4'te ise görev başına daha fazla çekirdek düşüyor. Onun dışında ciddi bir gelişme olduğunu düşünmüyorum. Ram desen hepsinin aynı. ( DDR 3 olsa gerek ) Z2 , Z3 , Z4. Batarya desen kâğıt üzerinde yine aynı. Bence biraz farklı politika işlemeleri lazım.
AC'deki grafik daha iyi diye biliyorum.
3400mAh'ta es geçilecek bir şey değil bence.

PriZm

PriZm

Üye
Kalemin bozulursa ne yapacağını görmek isterim :cool :d:
Note 2 kullanırken kalemi kolanın içine düşürmüştüm biraz kuruttuktan sonra tekrar çalışmaya devam etmişti. :D

Note 4 de ise şayet uç kırılmalarına karşılık telefonun kutusunda 5 tane yedek uç ve aparat çıkıyor, bunu düşünmüş olmaları güzel.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve Luck Star
Polymath

Polymath

Üye
Z3 arasinda tasarim farki yok. Perforsmans desen z3 hayli hayli yeterli. Insanlar neden z4 alsin çözemedim.. Nihayetinde Z2 bile yeter.. Htc gibi bunlarda m7 m8 m9 gidiyorlar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
AC'deki grafik daha iyi diye biliyorum.
3400mAh'ta es geçilecek bir şey değil bence.
İki işlemcide de Adreno 330 var. Ayrıca Z2'de 3200 mAh batarya varken , Z3'te 3100 mAh batarya var.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Mhz farkını diyorum.
Z3'ün bataryası Z2'ye göre uzun gidiyor ama. Yazılım farkı var.
Bariz bir fark yok. O da biraz overclocklanmış şekli. Salt batarya gücü olarak Z2 önde ama yazılımla Z3 öne geçiyor. Gerçi 3G'de yine Z2 önde.

erko merko

erko merko

Üye
Evet hoşuma gittiği için Z2 aldım zaten. Kopya derken S6'nın arkasına cam koymakla tasarım harikalığı yapılmıyor bana göre.
Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat beğenmiş olman z serisi telefonların birbirinin kopyası olduğunu değiştirmiyor ;) En azından biraz yenilik var s6'da cam kapak,metal kasa+ edge modeli gibi eski serilere göre, z serisi telefonlarda ne var donanım farkından başka ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zevkler ve renkler tartışılmaz fakat beğenmiş olman z serisi telefonların birbirinin kopyası olduğunu değiştirmiyor ;) En azından biraz yenilik var s6'da cam kapak,metal kasa+ edge modeli gibi eski serilere göre, z serisi telefonlarda ne var donanım farkından başka ?
Sony'nin tasarımları zaten güzel. Adamlar niye böyle bir risk alsınlar ?

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Sony güzel yapıyor hoş yapıyorda biraz daha fazla özellik katmaliydi bence.

Invoke

Invoke

Üye

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Furkan Emekli
0MG90

0MG90

Üye
Metal mi acaba kasa?
Yeni kamera uygulamaları ? :hmmm

Üst Alt