Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Lumia 920'de batarya iyileştirmesi işe yaramış gibi geldi bana ama tam anlamıyla test edemedim pfd yüklüydü çünkü.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

skynet

Üye
Kameradaki sararma problemi gitmiş mi peki ?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hayır hala var
Bataryada artış hisseden var mı 925 te hiçbişey değişmedi
Yeni yüklediysen bi sabret bir kaç güne bataryan düzelir şuan şarjım su gibi gidiyor telefon boşta olmasına rağmen sebebi daha kuralı 6-7 saat oldu :)

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
arkadaşlar bende telefonu güncelleceğim de pc den mi güncelleyim yoksa wireless ten mi

sorma sebebim e posta değişikliği de yapmak istiyorum o yüzden

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Bu pfd artık gereksiz sanırım. Kaldırsak?ve açık olduğunda hala cyan yazıyor aynı hata devam mı ediyor 920de?

onursarii

Üye
bugün güncelleme gelmiş sürpriz oldu indirmiş bir de. sonunda denim'e biz de kavuştuk :D

• Beğen
Tepkiler: byibo
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sonunda geldi herkes kurtuldu yeni güncellemelere yelken açıyoruz

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
630a geldi mi gelmedi mi?

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Microsoft destek sayfasından baktığımda bazı ülkeler için(örn:Finlandiya-İsveç-Fransa) 1520,930,830 gibi Denim'i daha önceden alan telefonlara yeni bir güncelleme gelmiş gibi gözüküyor OS sürümü 8.10.14234.375 olmuş benmi yanılıyorum acaba..

versino2

versino2

Üye
Klasorleme,hucresel kısayolu ve alarm erteleme en çok ihtiyacım olan şeylermiş meğer :D çok iyi oldu çokta güzel oldu bu Denim :D

• Beğen
Tepkiler: ceza87

kartal-78

Üye
L920 güncelleme geldi ama cihaz bilgileırinde cyan yazıyor denim yazmıyor neden acaba sizdede aynımı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güncelleme aldık hala cyan yazısı varmı

KenanK

KenanK

Üye
yalnız " hücresel veri " yazısının baş harfi küçük başlıyor. Diğerlerinde büyük harfle başlıyor. Bu hata olmalı sanırım :)

ON9

ON9

Üye
ben hiç ellemeden bildirim geldi DENİMİNİZ hazır yukleyek mi diye :)

Üst Alt