Duyuru Denim Güncellemesi Türkiye'de de Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

dawid

dawid

Üye
Arkadaşlar güncelleme nin boyutu ne kadar wifi istiyor bende wifi yok maalesef.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Oh be demek sonunda geldi, bekle ulan hücresel kısayolu ve klasorleme ben geliyorummm

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
parberk99

parberk99

Üye
Sadece 630 mu kaldı?

Raskoln

Raskoln

Üye
Bahsedilen kamera iyileştirmeleri tüm cihazlar için geçerli değil sanırım.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Güncelleme arıyor ama bulmuyor Pfd yüklü idi kaldırdım kapatıp açtım cihazı yine aynı neyden kaynaklı?

dawid

dawid

Üye
Güncelleme arıyor ama bulmuyor Pfd yüklü idi kaldırdım kapatıp açtım cihazı yine aynı neyden kaynaklı?
Pfd yi değil tiki kaldırcan pfd yi kur tıkı kaldır öyle bulur pfd yi kaldırsan bile telde onizleme var o sadece lsrt ile kalkar

braayn

braayn

Üye
güncelleme alan arkadaşlar kamera açılışı nasıl ve çekim hızı nasıl ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sonunda geldi, bugün de şansıma kendi evimdeyim (wi-fi yok), ben de eşimin internet pakedini paylaşıma açıp wifi ile ona bağlandım öyle indirdim :) çarklar döndü ve bitmek üzere :eller: artık klasörleme olayına atılıp yeni bir başlangıç ekranı tasarlamak istiyorum, cyan güncellemesinden beri başlangıcım aynı hemen hemen, bi tazelenme istiyor artık :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
bu güncelleme biraz uzun sürdü. peki ama ben bir değişiklik göremedim. denim'le neler değişti?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
SLH.55

SLH.55

Üye
Peki yeni lumia camerayı yeni cihazlar içinmi onu kuramıyormuyuz

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yeni lumia camera yanlışım yoksa sadece 1520, 930, 830 cihazlarında aktif oluyor.
bu arada çarklar bitti şimdi "...beklediğinize değecek." yazıyor ya, 3 aydır beklediğimizi biliyor mu acaba? :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia Camera 5 şu an sadece 830, 930 ve 1520 için var. Windows 10 güncellemesi ile tüm Windows cihazlarda kullanılacak.

• Beğen
Tepkiler: SLH.55
serinaga

serinaga

Üye
Başladık 820'ye kurmaya ...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Haydi bütün herkezin gözü aydın sonunda geldi..%7 şarjım var şarjda telefon ama %50 oluncaya kadar indirip kurmayacağım nolur nolmaz

Üst Alt