Eskisi kadar sarmiyorda öyle geliştirip çıkıyorumBunu da kaydettim clans oynadığına sevindim dikkatimi çekti![]()

Haklısın aynen savunmalara basıyor çıkıyorum ben deEskisi kadar sarmiyorda öyle geliştirip çıkıyorum![]()

Lollipopta bu özellik mevcut. Sen birde kısayol ekleyip dene bakalım belki kameraya giriş yaparsın.
tmm olurPc yanımda değilEger yapamazsan yarın akşam yaparız.
Ayarlar /Cihaz /Ekranı Kilitle /Ekran Kilidi /Kaydır /Çoklu Widgetler /Favori Uygulamalar veya Kamera /Kamera.Olmuyo hocam yada ben beceremiyorum kitkatta yapamadım ben belki xposedla yapılıyordurda onuda bulamadım
Tamam şimdi oldu. Ben yanlış anlamışım. Kusura bakmayın. İyi geceler.Hocam benim anlatmak istediğim kaydır kilit ekranında değil şifre koyduğumdada kamerayı açabilmek
Ne kusuru hocamTamam şimdi oldu. Ben yanlış anlamışım. Kusura bakmayın. İyi geceler.
peki bunla ilgili bildiğiniz birşey var mı?9005 mi ?Bana lolipopa güncelleme geldi
Hayırlı olsun TR-ROM T22 ile stabil ve mutluyumBana lolipopa güncelleme geldi

model nedir? sammobilede de telefon ota sında da güncelleme yok n9000q içinBana lolipopa güncelleme geldi
Güzel haberN9005 Polonya yüklü sessiz mod yüklenmiş başka noldu bilmiyorum![]()
sessiz mod neden kaldırıldıysa onuda anlamış değilim.N9000q yüklü gelse bariN9005 Polonya yüklü sessiz mod yüklenmiş başka noldu bilmiyorum![]()