maxicep eski tadı kaçtı...

Sponsorlu Bağlantılar

@Safak

@Safak

Üye
Maxicep aynı hiç değişmiyor, tadı da aynı. Symbian dönemi altın çağıydı, çünkü Türkiye'deki tek kaynaktı. Ama en önemlisi bu siteden yardım alan, yarar gören, kendi imkanları doğrultusunda bir başkasına yardım ederdi. Elindekileri Store'lara yükleyip para kazanmak yerine burada paylaşıp herkesin yararlanmasını sağlardı.

Eski tadı kalmadığını söyleyen arkadaşlar iğneyi biraz da kendilerine batırmalı bence. Sizler kaç kişiye yardım ettiniz, yada kaç tane yararlı paylaşım yaptınız.
Baya cok yararli paylasim yaptim biz gereken yardimi yapiyoz siz gereken yardimi yapiyonuzmu onu dusunun maxicep hep ayni kaldigi icin eski tadi yok gelismedigi icin ;)

0MG90

0MG90

Üye
Örnek vermek gerekirse diğer teknoloji siteleri (anlayan anladı) MWC'ye gidiyor yeni cihazları gösteriyorlar veya yeni cihazları inceleme videosu yayınlıyorlar. Maxicep'te bu da yok.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Murat Alper
Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Symbian ölmeseydi bence yine böyle olurdu..

yunus486

yunus486

Üye
Artık neredeyse kimse birbirine yardım etme peşinde degilde kendi işlerini görme peşinde oldukları için böyle bir hal aldı artik eskilerin "kral maxicepi" durum böyle olunca da yardım etmeyi bırakın foruma doğru dürüst giren kişi sayısıda gün gittikçe azalmakta..

• Beğen
Tepkiler: yuvanacuu
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Artık neredeyse kimse birbirine yardım etme peşinde degilde kendi işlerini görme peşinde oldukları için böyle bir hal aldı artik eskilerin "kral maxicepi" durum böyle olunca da yardım etmeyi bırakın foruma doğru dürüst giren kişi sayısıda gün gittikçe azalmakta..
Çok mu giriyodun önceden

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Aynen eski tadı pek kalmadı. Symbian çok güzel bir çağdı. Şimdi symbian bitti ve maxicepi eskisi gibi yapmamız için yeni bi çağın başlaması lazım. Symbian gibi

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Siteler bir sisteme veya bir modele bağlı olarak iniş veya çıkış yaşamazlar. X bir başarıdaki bir temel taşın yerinden oynaması söz konusu ise yeri doldurulabilecek faktörlerle düzeltilebilir. Buranın tadı konusunda yapılan yorumlar ne ilk ne de son olacak bunları daha önce de yaşadık.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar ve Reşwan

sempaticafe

Üye
Ben internette okuduğuma göre Symbian zamanlarında best bir forummuş. Android çıkınca çoluk çocuk doluştı kalitesi bozuldu diyorlar yorumlar bu şekildeydi.
doğru yorumlar. Geçen bir başlıkta içimi biraz dökmüştüm. Biraz genç arkadaşlar konu açarken. Biraz biz yanlışları görüp güzel üslub ile izah edersek. Kaliteye kalite katarız. Genç kardeşlerim bu mesaja alınmasın. Evet konu biraz doğru çok gereksiz konular açılıyor. Saygılarımla

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Eski arkadaslardan kim kaldi ki gececilere bi giriyoduk girgir samata herkez konusuyodu birbiriyle eskileri ozledim

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Herkes bir şekilde ayrıldı. Paylaşım da yapsak , yorum da yapsak eskisi gibi olması artık çok zor. Çünkü hem ihtiyaçlar , hem de ihtiyaçların karşılığı değişti. Umarım bu kan kaybı devam etmez.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Furkan Emekli
Baydırman

Baydırman

Moderator
yeniden şahlanır inşallah :bilmm

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
eskiden bir telefon incelemeleri falan yapılıyordu şimdi hiç artık o bile yapılmıyor malesef artık bir örnek daha verecek olursam eskiden yardım amaçlı açılan konular 30 dk içinde falan yanıtlar geliyordu ve şimdi neredeyse saatler bekliyoruz yada birini konuyu çağırıp öyle yardım istiyoruz eskisi gibi hareket kalmadı forumda malesef :)

• Beğen
Tepkiler: avast
Lumia1520

Lumia1520

Üye
Bende bunu fark ettim büyük bir forum sanmıştım ama yinede bence forum hala forum çok güzel bir forum ben sevdim :) Cevaplar geç geliyor ama insanalar artık farklı platform olduğu için en çok Androide önem var ama ben Windows Phone kullananıyorum cevap geç geliyor çünkü kullanıcı sayısı az bence süper bir forum. :)

• Beğen
Tepkiler: avast
jotem173

jotem173

Üye
Aynen cevaplar gec gelmese

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Sohbet muhabbet olarak tadı kaçtı diye düşünüyorsanız aslında bu her üyenin yaşamış olduğu bir süreç.
İlk aşama üyelik. Bunu forumda aktifleşme, aktifleştikten sonra tanınma, tanındıktan sonra arkadaş edinme, sonra da bu arkadaşların gerek işleri gerek okul vb nedenlerle forumda aktifliğinin azalması, üyenin forumda kendini yalnız hissetmesi olarak takip ediyor.
Yani arkadaşlar birer birer gittikten sonra insanın gözleri onları arıyor, sonraki üyelerde bu arkadaşlığı göremiyor.
Aslında değişen bir şey yok. Belli bir dönemde belli bir gruba dahil oluyorsunuz ve grup dağılınca otomatik olarak sitenin de tadı kalmamış oluyor :)

Paylaşımlara göre tadı kaçtı diye düşünüyorsanız, evet symbian döneminde telefonlarda kapsamlı bir uygulama marketi yoktu. İnsanlar telefonlarını kişiselleştirmek ya da program oyun yüklemek için ilk uğrak noktası burası oluyordu. Android in çıkması, marketin çeşitliliği ve kullanım kolaylığı yüzünden insanlar artık çoğu sorunu kendisi hallediyor. Paylaşımların tadının kaçtığını da bu yüzden düşünüyor olabilirsiniz. He tabi yine de çözemediği bir sorunu olduğunda bir sürü insan yine soluğu burada alıyor :)

Ben 2007 üyesiyim. Maxicep' in tadı hep aynı bence. Sadece kişiler ve teknolojiler değişiyor.

• Beğen
Tepkiler: Buğra, Nextman, Silinen Üye 2480407 ve 1 kişi daha
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sohbet muhabbet olarak tadı kaçtı diye düşünüyorsanız aslında bu her üyenin yaşamış olduğu bir süreç.
İlk aşama üyelik. Bunu forumda aktifleşme, aktifleştikten sonra tanınma, tanındıktan sonra arkadaş edinme, sonra da bu arkadaşların gerek işleri gerek okul vb nedenlerle forumda aktifliğinin azalması, üyenin forumda kendini yalnız hissetmesi olarak takip ediyor.
Yani arkadaşlar birer birer gittikten sonra insanın gözleri onları arıyor, sonraki üyelerde bu arkadaşlığı göremiyor.
Aslında değişen bir şey yok. Belli bir dönemde belli bir gruba dahil oluyorsunuz ve grup dağılınca otomatik olarak sitenin de tadı kalmamış oluyor :)

Paylaşımlara göre tadı kaçtı diye düşünüyorsanız, evet symbian döneminde telefonlarda kapsamlı bir uygulama marketi yoktu. İnsanlar telefonlarını kişiselleştirmek ya da program oyun yüklemek için ilk uğrak noktası burası oluyordu. Android in çıkması, marketin çeşitliliği ve kullanım kolaylığı yüzünden insanlar artık çoğu sorunu kendisi hallediyor. Paylaşımların tadının kaçtığını da bu yüzden düşünüyor olabilirsiniz. He tabi yine de çözemediği bir sorunu olduğunda bir sürü insan yine soluğu burada alıyor :)

Ben 2007 üyesiyim. Maxicep' in tadı hep aynı bence. Sadece kişiler ve teknolojiler değişiyor.
Aslında sonraki üyelerde başka sorunlar da var. Nesil farkı olması için çok uzun bir zaman geçmesi gerekir normalde. Fakat benim ortamım sonrasında aktif olan insanlara bakınca aradaki 3-4 yaşlık fark bile sanki 1-2 nesilmiş gibi oldu. Buradaki aktif dönemim iki farklı döneme denk geliyor. İkisinde de farklı ortamlarım oldu. Aramda 15 yaş fark olan kişilerle bile arkadaşlık kurdum. İnsanlarla kolayca anlaşabilen, uyum sağlayabilen biriyim kısacası. Ama haziran 2013 ile gelen, "nesil farkı" olarak tanımladığım kişiler gerçekten de muhabbet kalitesini düşürdü. Belki zamanında benden eskiler de benim için aynı düşünmüştür, bilemiyorum. Ama ne olursa olsun yaş ortalamasının ve günümüzdeki yetiştirme tarzından gelen kültürel düşüklüğün etkisiyle bir aktiflik azalması yaşattı eski üyelerde. Buna verebileceğim en iyi örnek moderatörümüz minoo'dur. Haziran 2013 ve öncesindeki üyelerle olan muhabbetiyle şimdiki muhabbetini karşılaştırırsak bu yaş ortalaması, kültürel yoksunluk savlarıma iyi bir örnek olur.

• Beğen
Tepkiler: NextWorld ve B.A.R.O.N
Takipçi Satın Al

Üst Alt