serdar_gs
Üye
cihaz hakkında kısmında n900-n9000q-n9005 hangisi yazıyor?Telefonun csc kodunu yazsam hangi ülke rom olduğu bulunabilir mi ? Benim telefona Android 5 güncellemesi gelmiş ancak yüklemedim henüz.
cihaz hakkında kısmında n900-n9000q-n9005 hangisi yazıyor?Telefonun csc kodunu yazsam hangi ülke rom olduğu bulunabilir mi ? Benim telefona Android 5 güncellemesi gelmiş ancak yüklemedim henüz.
Lte avrupa sürümü sendeki telefonu kapat ses açma home ve power tuşlarına aynı anda basarak aç Note 3 yazısını görünce bırak. Recovery mod açıldığında altta CSC bölümünde ülke kodu yazar.N9005 .
Dediğim yerde büyük harfle üç harfli kod yazması lazım mesela TUR.CSC: N9005VFGGNH1 bu yazıyor.
Hollanda seninki galibaBakayım hocam teşekkür ederim şimdiden .
S6 Rom'u bekliyorum ben şuan S5 romundayım gayet hoş ve güzel.Sanmıyorum neyseteşekkür ederim . Lollipop u yüklememi önerir misin ?
Evet aynen hocam ilgi alakaya teşekkür ederimevet ingiltere vodafonmuş
Peki yazılım güncellemedeki romu yüklememe ne dersiniz ?S6 Rom'u bekliyorum ben şuan S5 romundayım gayet hoş ve güzel.
Benim N9005 im olsa cm kurardım.Peki yazılım güncellemedeki romu yüklememe ne dersiniz ?
Benim N9005 im olsa cm kurardım.

N9005 güncellemeyi aldı benim cihaz . Sizin cihaz da durum nedir şu an?Arkadaşlar n 900q ya güncelleme gelmiş ama 9005 e hala yok bu ne biçim iş anlayamadım.
Yanlış yaptın bence laptop yerine al bir konsol veya kasabende varda ne oldu gittim telefon karşılığında laptop aldım babam nerden bilsin güncellemeyi :/![]()
en iyisi