Evet stock .stock rusmu bu @Karargahx
Kanka lolipop kullanmamak için bahane bunlar benceBen bu lolipopun pil detay kısmını beğenmedim. Şu saatten itibaren diyor kitkatta şarjdan çıktığı saatten itibaren şu kadar saat dakka saniye oldu diyor lolipopta kaç saat olmuş kendin hesaplayacan
çokta önemli birsey değil zaten çok kullanılsada 1 günü rahat çıkarıyor cihaz her akşam yatmadan evvel takıyoruz zaten şarja .Öylede ben sık sık bakarım kaç saat olmuş falanKanka lolipop kullanmamak için bahane bunlar benceçokta önemli birsey değil zaten çok kullanılsada 1 günü rahat çıkarıyor cihaz her akşam yatmadan evvel takıyoruz zaten şarja .
insan alıştı mı farklı oluyo ama şimdi note 3 türkiye lolipopu verseler yüklemem mi? Yüklerim 
Lolipoptan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kitkatta çok çabuk şarj ediyorum geçenlerde bende lolipop kurdum 3 saatte falan anca şarj oldu.merhabalar Note 3 e stock rus romu kurdum lolipop . 2 saattir şarzda daha %50 de orjinal şarz aleti kullanıyorum bu neden kaynaklı bir çözümü var mı yardımcı olabilirmisiniz
Lolipoptan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kitkatta çok çabuk şarj ediyorum geçenlerde bende lolipop kurdum 3 saatte falan anca şarj oldu.
Telefonun çerçevelerinde ezilme vs birşey yok sadece yakınlık sensörü sıkıntılı fiyat bilgisini öğrenmek istemiştim telefoncular 800 veririm diyor çöpe atarım yinede vermemTemizse 1400-1550'e gider bence sıfır Note 3 1700 tl.
3-4 ülkeye verip durdular (Note 3 için) hala geliştirildiğini düşünüyorum bir süre daha beklemiyorum o yüzden çünkü rusyaya verileli baya oldu 3-4 ülkede kaldıhâlâ güncelleme yok!![]()