Öneri Snapchat Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
Snapchat Uygulaması
Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi mağazada yer alan Snapchat istemcilerinin hepsi kaldırıldı. Rudy Huyn ın yapmış olduğu uygulama özellikle oldukça iyiyken Snapchat son zamanlarda 3.parti uygulamaların kişilerden aldığı izinlerle fotoğrafların dışarı sızdığını neden göstererek tüm uygulamaları mağazadan kaldırdı. Diğer platformlarda da bu aynı şekilde mi bilemiyorum.

Sizce mağazaya official uygulama gelecek mi? Neredeyse kaldıralı 2-3 ay gibi bir süre oldu. Bu konu hakkında daha detaylı bilgiye sahip bir arkadaş bizi bilgilendirirse iyi olur.

saynesim

saynesim

Üye
gelecek ama ne zaman beli değil

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
Neden bir açıklama vb. bişey de yapılmıyor bu da düşündürücü.

tgoksen1

Üye
kesın bır bılgı yok suan ıcın dostum :hmmm

braayn

braayn

Üye
ne işe yarar bu program herkes sorup duruyor :)

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Edit: Yanlış birşey yazdım. Kusura bakmayın

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
Biraz önce Rudy Huyn, Snapchat hakkında bazı fikirlerinin olduğunu söyleyen bir tweet paylaştı. Umarım kısa zamanda olur birşeyler.

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Snapchat ve Tango olmalı artık yıl oldu 2015.

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Bu arada görmüşken yazim snapchat wp platformuna destek vermeyi düşünmüyormuş yani uzun bir süre uygulama beklemeyin derim ben

orian

orian

Üye
Bu arada görmüşken yazim snapchat wp platformuna destek vermeyi düşünmüyormuş yani uzun bir süre uygulama beklemeyin derim ben
Aynen hatta 3.parti uygulamadan hesabını açtığını farkettiği kullanıcıların hesabını silecekler gibi bişeyler duymuştum. Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Aynen hatta 3.parti uygulamadan hesabını açtığını farkettiği kullanıcıların hesabını silecekler gibi bişeyler duymuştum. Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum.

Komplo teorisi olarak Google'ın bu işte parmağı olduğunu düşünüyorum

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
Eski bir hesabım vardı onu kullanıyorum şu an için bir delete işlemi yok fakat hesap her an için locked olabilir sanırsam. Bakalım beklemede kalıcaz.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Eski bir hesabım vardı onu kullanıyorum şu an için bir delete işlemi yok fakat hesap her an için locked olabilir sanırsam. Bakalım beklemede kalıcaz.
Locked olunca orijinal uygulamadan girince sıkıntı olmuyor, 6Snapten girmiyor ama. Tecrübeyle sabit :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Çokta lazım bir uygulamaymış gibi "windiws pilitfirmini distik virmiyicim" demiş. Çokta şeyimizde bizim yani. :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve orian
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Çokta lazım bir uygulamaymış gibi "windiws pilitfirmini distik virmiyicim" demiş. Çokta şeyimizde bizim yani. :)
Birçok kullanıcının çok da şeyinde maalesef ben de dahil olmak üzere. Çok fazla arkadaşım var sırf bu uygulamayı çok fazla kullandıkları için tiksindikleri androidden bu platforma gelemiyor

dakamon

dakamon

Üye
Valla ben gelmesini isterim güzel uygulama tabi uygulamayı tam anlamıyla kullanabilene. Arkadaşlar arasında hem gırgır hemde yaratıcılığınızı ön plana çıkaran bir uygulama :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Tabi şöyle bir şey de olabilir. Ben en son instagramı hatırlıyorum(Beta olduğu aklıma geldi sinir oldum neyse) onlar da böyle Windows Phone ile ilgilenmiyoruz falan diyorlardı. Sonra çıkmıştı. Umarım bu da böyle olur

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
    Konu Sahibi
Ben 6snap ile giriyorum işte. Silmemiştim şu anda Log-in olabiliyorum da Locked olmasından korkuyorum. Olunca tekrar aynı hesabı açamıyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: dakamon
Takipçi Satın Al

Üst Alt