★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
10 altına inme 10 15 iyidir.
ben tarayıcıda internette gezerim haber vs
tapatalk kullanıyorum forumlar için yine
instagram, twitter, whatsapp, mesajlaşma
adobe ile kitap okurum, fotoğraf çekerim ara ara genelde böyle olur
Oyun oynamam bi Satranç var ztn onada ayda bir anca
Oyun olmadi baya dayaniyor farkina vardim bunun. Heleki face veya internette falan dolaşirsan cok iyi dayaniyor.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
2 gündür oynuyorum kimya 51 reyting 63 nasil yukseldiginden pek haberim yok sezon oynuyorum harika goller atiliyo pc versiyonunu aratmiyo adeta paketler aciliyo frikik penalti atinca ya da maci cevirince vs.ama pek kurcalamadim o yanlarini mac yapiyorum genelde
aynı ülke veya aynı takımdan olunca artıyo onlar.
arkadaşlar telefonda konuşurken karşı taraf sürekli sesimin az geldiğini söylüyor.sizde de var mı böyle bir sorun?yardımcı olursanız sevinirim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
aynı ülke veya aynı takımdan olunca artıyo onlar.
arkadaşlar telefonda konuşurken karşı taraf sürekli sesimin az geldiğini söylüyor.sizde de var mı böyle bir sorun?yardımcı olursanız sevinirim.

Paketleri falan açtım transfer yaptım reyting 73 oldu :D
Çağrı ayarlarında ses iyilestirme var o seçenek aktif ise onu kapat belki o sebep oluyodur.

cinaski12

Üye
Arkadaslar merhaba bugün g2 32gb alarak araniza katildim herkese selamlar
Hafif uyku diye birsey var sarjda iken ekranda saat cikiyor aktif ettim ama malesef saat yok sadece simdi baslat seceneginde cikiyor önizleme olarak ama ekrani kapatinca gelmesi gerekirken yok bu konuda yardım lütfen
Aslinda şu saat ekranin her zaman çalişmasini istiyorum kilit ekraninda saati nasil görebilirim teşekkür ederim

Son düzenleme:
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
merhaba arkadaslar bende general mobile elite lite 16 gb versiyon var benim cihazdan beklentim kalite uzun omur kullanislilik saglamlik hiz performans cihazi satip lg g2 mi alsam eliteyi kullansammi

cinaski12

Üye
Arkadaşlar diğer bir sorun ise isik sensoru ile ilgili
Telefon ile konuşurken kulagima goturdugumde ya da kilifin kapagini kapattigimda ekran karariyor bunda bir sorun yok ancak ekran açıkken menude kapagi kapattigim zaman da ekranin kararmasi gerekmez mi ben de acik kaliyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kilifin QW degilse normal ekranda kilif kapaninca ekran kapanmaz.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

ERHAN58

ERHAN58

Üye
G3 kilit ekranı saatini g2 ye yüklememiz mümkünmü

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G3 kilit ekranı saatini g2 ye yüklememiz mümkünmü

xwidget uygulamasını yükle ve ordaki widgetlara göz at onlarca g3 widgeti var begendigini download et uygulamanın kendi magazasından.Kilit ekranından saati kaldırıp widget ekle kısmına gelip sayfanın sonlarında 4x4 widgeti seçip (oval oldugu için) ekleyebilirsin

• Beğen
Tepkiler: ERHAN58
ERHAN58

ERHAN58

Üye
xwidget uygulamasını yükle ve ordaki widgetlara göz at onlarca g3 widgeti var begendigini download et uygulamanın kendi magazasından.Kilit ekranından saati kaldırıp widget ekle kısmına gelip sayfanın sonlarında 4x4 widgeti seçip (oval oldugu için) ekleyebilirsin

saolun hocam güzel widgetler var

Emre

Üye
benide ekleyin beyaz

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar lg g2 nin quick carj olayı nasıl %/50 ye kadar kaç dakikada şarj oluyor. Birde 0'dan 100,e kaç dakika sürüyor şarjı test eden varsa yazarbilirmi buraya.

marist

marist

Üye

Luck Star

Luck Star

Üye
kılıf tavsiyesi olan var mı ? korumaktan daha çok görünüm amaçlı arıyorum veya orjinal quick window satan bir yer de olur anca ucuz olması gerekiyor 100lira veremem malesef . teşekkürler şimdiden.

viran06

viran06

Üye
Arkadaslar telefon yurt disindan geldi radio uygulamalarda gözükmüyor radyo nasil acabilirim

sinan627

sinan627

Üye
Arkadaşlar lg g2 nin quick carj olayı nasıl %/50 ye kadar kaç dakikada şarj oluyor. Birde 0'dan 100,e kaç dakika sürüyor şarjı test eden varsa yazarbilirmi buraya.
3000mah bataryasina rağmen diger telefonlara gore hizli sarj oluyotr %5 e geldiginde sarj a takiyorum yaklasik 85 dakikada %100 dolmus oluyor sgusarjida cok iyi gidiyor aksam baktigimda ekran isigi suresi 5 saatin uzerinde oluyor gun boyunca %40 parlaklikta kullaniyorum

marist

marist

Üye

Üst Alt