★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
Arkadaşlar yukardaki yer simgesi acikken sarj tuketir mi? Yani kullanmasak bile?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Ekstra açtığın herşey ufakta olsa sarj tüketir. İhtiyacınız bittiğinde kapatmanızı öneririm.

cinaski12

Üye
Lolipop güncellemesi ne zaman gelecek bilgisi olan varmı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Avrupaya suan dagitiliyo Turkiye mayista.

Fantastik20

Fantastik20

Üye
Geldi ama sorunlu otomatik hepsini sectinmi 3g cekse bile 2g de kaliyor

Buraxlive

Buraxlive

Üye
LG de zaten aşırı yoğun şekilde sebeke problemi var telefonu aldığıma pişmanım. Telefon görüşmelerini geçtim internete bile bağlanamıyorum çekmeyen yerde de değilim. Telefon açık ama arayan ulaşamıyor vs. 4G güncellemesinin de stabil olmasını beklemiyordum zaten. Ben 4.2.2 roma geri döndüğüm için bana gelmedi.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
4G yi bekliyoruz ama ulke olarak 3G yi tam anlamiyla zaten kullanamadik.Sehir merkezinde de olsaniz telefon disarda full da cekse cebe girince 3G cogu zaman cekmiyo arayan da ulasamiyo bu sebekeyle alakali telefonlarla degil.Sebekede bir farklilik gormedim ben hic bir lg telefonumda.Imei ile ilgili sikintisi olan ithal cihazlarda sebekede problemi oldugunu duymustum.

Fantastik20

Fantastik20

Üye
Evet sectim. Ss de seçili zaten herhangi bir sorun yok ama şuanda 4g şebekesi aktif olmadigi icin çekmez.
Zaten 4g cekmesini beklemiyorum diyorumki otomatigi.alinca 3g cekse bile 2gde kaliyor 3g ye gecmiyor sonra sadece 3g yapiyorum öle geliyor 3g

Buraxlive

Buraxlive

Üye
4G yi bekliyoruz ama ulke olarak 3G yi tam anlamiyla zaten kullanamadik.Sehir merkezinde de olsaniz telefon disarda fu ll da cekse cebe girince 3G cogu zaman cekmiyo arayan da ulasamiyo bu sebekeyle alakali telefonlarla degil.Sebekede bir farklilik gormedim ben hic bir lg telefonumda.Imei ile ilgili sikintisi olan ithal cihazlarda sebekede problemi oldugunu duymustum.

LG telefonların sebeke probleminden kesinlikle eminim nexus 5 vardı G2 den önce aynı problem. LG kullanan bütün eş dost ile bu konuda hem fikiriz. Bundan önceki xperia neo telefonumda en ufak sorun yaşamadan 3G,2G kesintisiz internetteydim fakat LG çok severek aldım o kadar sebeke problemi konusu okumama ragmen maalesef bendede çıktı. G3 kullanıcıları da aynı konudan muzdarip. Bahsettiğim yer samsun merkez.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
LG telefonların sebeke probleminden kesinlikle eminim nexus 5 vardı G2 den önce aynı problem. LG kullanan bütün eş dost ile bu konuda hem fikiriz. Bundan önceki xperia neo telefonumda en ufak sorun yaşamadan 3G,2G kesintisiz internetteydim fakat LG çok severek aldım o kadar sebeke problemi konusu okumama ragmen maalesef bendede çıktı. G3 kullanıcıları da aynı konudan muzdarip. Bahsettiğim yer samsun merkez.

Bilemiyorum dostum bende bir sıkıntı yok ben de is harici sürekli mobil internet kullanıyorum tasınma dolayısıyla daha evde net kullanamıyorum o yüzden elim kolum telefon ama sorun yasamıyorum hiç.

• Beğen
Tepkiler: tatar1926
Buraxlive

Buraxlive

Üye
Bilemiyorum dostum bende bir sıkıntı yok ben de is harici sürekli mobil internet kullanıyorum tasınma dolayısıyla daha evde net kullanamıyorum o yüzden elim kolum telefon ama sorun yasamıyorum hiç.

Hocam hattınız nedir?

marist

marist

Üye
Bilmiyorum hic denemedim ama otomatik olunca oyle bir sorun yasamadim.

Fantastik20

Fantastik20

Üye
Tamam ya ben sorunu cozdum bizim evde 3g tam cekmedigi icin 2g de kaliyormuş :oke:

Fantastik20

Fantastik20

Üye
Anladim

T.serdar

Üye
Lollipop ne zaman gelicek?

Üst Alt