Buraxlive
Üye
Vodafone
Benden vodafone ile yaşıyorum aynı sorunu. Android 4.2.2 Jelly bean.
Vodafone
Lolipop ta çözülmüş bu sorun lolipop rom geçmiştim stock, kitkat geri döndüğümde farkettim ki şebeke problemi lolipopta yok.şebeke sorunu başka bir rom atınca düzelir mi? xda da böyle şeylerden bahsetmişler başka bir ülkenin hangi ülkeydi hatırlamıyorum romunun içindeki bir dosyayı yükleyince düzelmiş diye yazmışlar. Lg telefonlarının çoğunda şebeke sorunu var.G3 te de bu sorun var. Zemin katta samsung,sony vs telefonlar fu ll çekiyor.Lg g2 -g3 ya zayıf çekiyor yada hiç çekmiyor.
Hayırlı olsun hocam [emoji5]Iphone 5 i verip sifir basari lg turkiye garantili lg g2 beyaz 16 gb aldim kafa kafaya araniza katikdim insallah bi sikinti cikmazsa adamdan
Tesekkur ederim hocam sarji cok iyi bakalim ama iyimi yaptim kotumu bilemedimHayırlı olsun hocam [emoji5]
İyi yaptınız bence [emoji5]Tesekkur ederim hocam sarji cok iyi bakalim ama iyimi yaptim kotumu bilemedim
5 gelecekte 5.1 gelse super olurİyi yaptınız bence [emoji5]
Şarjı fu ll 3g 4 saat+ 1 saatte wifi ile ekran süresi 5 saat ekran aldım dün 17 saat kullanımda.
Telefona yeni hard reset attım.
20 gün kadar sızıntı lolipop kullandım çok iyi ama şarjı kitkata göre zayıf hele son gün 2.5 saat ekran alınca direk geri döndüm kitkata.
Lolipop özlüyorum ama şarj derdim yok o yetiyor.
Kitkatta şarj bitirmeye çalışıyorum lolipopta ise şarj yetiştirmeye [emoji1] Umarım 5.1.1 falan verir lg
G2 sizi pişman etmez yani [emoji4]
Anladim ustadim isiniyor cihaz zaten bayaG2 nin kapagiyla batarya arasinda bosluk var tüm g2 ler boyle isinma durumu icin bir guzellik dusunmus olabilirler
K. bakmayın hocam giremedim foruma5 gelecekte 5.1 gelse super olur
Hocam bircsorum var ben cihazi ikinci el aldin 23 ay garantisi var lg turkiye ama arkasi hepsinin mi boylectus tarafi elimle bastirinca ice giriyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende güncelleme geldi mi diye soracaktım. telefon paralel ithalatmıydıLolipop geldi bu arada pc suitten güncelleme yapabilirsiniz
30c geldi
bi saattir iiniyor hala % 14 cok yavaş yaLolipop geldi bu arada pc suitten güncelleme yapabilirsiniz
30c geldi
Telefon Trbende güncelleme geldi mi diye soracaktım. telefon paralel ithalatmıydı
lolipop güncellemesi yapanlar şarj kitkata göre nasıl? şebeke sorunu bunda da var mı? cevap yazabilirmi?
Herkes yavaş diyor malesef düzelir kısa zamanabi saattir iiniyor hala % 14 cok yavaş ya
%28 yuklenmez gibi bugunHerkes yavaş diyor malesef düzelir kısa zamana
Yükleyince yorumunu bekliyorum şarj durumu, bug, iyi yan kötü yanlari vs
Bende akşam yüklerim heralde boş olursam

geç olsun güç olmasın%28 yuklenmez gibi bugun![]()
:tamda adil kullanımı geçecegim tutmusgeç olsun güç olmasın: