★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

caps6

caps6

Üye
şebeke sorunu başka bir rom atınca düzelir mi? xda da böyle şeylerden bahsetmişler başka bir ülkenin hangi ülkeydi hatırlamıyorum romunun içindeki bir dosyayı yükleyince düzelmiş diye yazmışlar. Lg telefonlarının çoğunda şebeke sorunu var.G3 te de bu sorun var. Zemin katta samsung,sony vs telefonlar full çekiyor.Lg g2 -g3 ya zayıf çekiyor yada hiç çekmiyor.

Son düzenleme:
avast

avast

Üye
Iphone 5 i verip sifir basari lg turkiye garantili lg g2 beyaz 16 gb aldim kafa kafaya araniza katikdim insallah bi sikinti cikmazsa adamdan

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
şebeke sorunu başka bir rom atınca düzelir mi? xda da böyle şeylerden bahsetmişler başka bir ülkenin hangi ülkeydi hatırlamıyorum romunun içindeki bir dosyayı yükleyince düzelmiş diye yazmışlar. Lg telefonlarının çoğunda şebeke sorunu var.G3 te de bu sorun var. Zemin katta samsung,sony vs telefonlar fu ll çekiyor.Lg g2 -g3 ya zayıf çekiyor yada hiç çekmiyor.
Lolipop ta çözülmüş bu sorun lolipop rom geçmiştim stock, kitkat geri döndüğümde farkettim ki şebeke problemi lolipopta yok.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Tesekkur ederim hocam sarji cok iyi bakalim ama iyimi yaptim kotumu bilemedim
İyi yaptınız bence [emoji5]
Şarjı full 3g 4 saat+ 1 saatte wifi ile ekran süresi 5 saat ekran aldım dün 17 saat kullanımda.
Telefona yeni hard reset attım.
20 gün kadar sızıntı lolipop kullandım çok iyi ama şarjı kitkata göre zayıf hele son gün 2.5 saat ekran alınca direk geri döndüm kitkata.
Lolipop özlüyorum ama şarj derdim yok o yetiyor.
Kitkatta şarj bitirmeye çalışıyorum lolipopta ise şarj yetiştirmeye [emoji1] Umarım 5.1.1 falan verir lg
G2 sizi pişman etmez yani [emoji4]

avast

avast

Üye
İyi yaptınız bence [emoji5]
Şarjı fu ll 3g 4 saat+ 1 saatte wifi ile ekran süresi 5 saat ekran aldım dün 17 saat kullanımda.
Telefona yeni hard reset attım.
20 gün kadar sızıntı lolipop kullandım çok iyi ama şarjı kitkata göre zayıf hele son gün 2.5 saat ekran alınca direk geri döndüm kitkata.
Lolipop özlüyorum ama şarj derdim yok o yetiyor.
Kitkatta şarj bitirmeye çalışıyorum lolipopta ise şarj yetiştirmeye [emoji1] Umarım 5.1.1 falan verir lg
G2 sizi pişman etmez yani [emoji4]
5 gelecekte 5.1 gelse super olur
Hocam bircsorum var ben cihazi ikinci el aldin 23 ay garantisi var lg turkiye ama arkasi hepsinin mi boylectus tarafi elimle bastirinca ice giriyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G2 nin kapagiyla batarya arasinda bosluk var tüm g2 ler boyle isinma durumu icin bir guzellik dusunmus olabilirler

avast

avast

Üye
G2 nin kapagiyla batarya arasinda bosluk var tüm g2 ler boyle isinma durumu icin bir guzellik dusunmus olabilirler
Anladim ustadim isiniyor cihaz zaten baya
Sizdede isiniyormu bu cihaz internette ve clash of clansta falan

sinan627

sinan627

Üye
clash da yarım saatten sonra ısınma kendini belli ediyor bende de ama abartılacak kadar değil

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
5 gelecekte 5.1 gelse super olur
Hocam bircsorum var ben cihazi ikinci el aldin 23 ay garantisi var lg turkiye ama arkasi hepsinin mi boylectus tarafi elimle bastirinca ice giriyor

K. bakmayın hocam giremedim foruma
O tuşların orası normal bendede öyle
Normal kullanımda ısınmaz tabi chrome+3g kullanırsan isinabiliyor
Oyun oynarken ısınması normal
Ben oyun oynamam telefondan pek ama word of tank blitz oynamıştım yarım saate baya ısınıyordu sildim bi süre sonra zaten şarj dayanmıyor oyunla
Subway surf falan oynarsan ısınma olmaz bende çok az olursa olur.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Lolipop geldi bu arada pc suitten güncelleme yapabilirsiniz
30c geldi

blackaid

blackaid

Üye
Lolipop geldi bu arada pc suitten güncelleme yapabilirsiniz
30c geldi
bende güncelleme geldi mi diye soracaktım. telefon paralel ithalatmıydı
lolipop güncellemesi yapanlar şarj kitkata göre nasıl? şebeke sorunu bunda da var mı? cevap yazabilirmi?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
bende güncelleme geldi mi diye soracaktım. telefon paralel ithalatmıydı
lolipop güncellemesi yapanlar şarj kitkata göre nasıl? şebeke sorunu bunda da var mı? cevap yazabilirmi?
Telefon Tr
Kitkat jely bean a göre kötü şarj
lolipop kitkata göre kötüydü sızıntı 30a romunda
Şebeke problemi 30a sızıntı vietnamda yoktu
tr yüklemedim bilmiyorum sonuçları şuan

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
bi saattir iiniyor hala % 14 cok yavaş ya
Herkes yavaş diyor malesef düzelir kısa zamana :)
Yükleyince yorumunu bekliyorum şarj durumu, bug, iyi yan kötü yanlari vs :)
Bende akşam yüklerim heralde boş olursam

avast

avast

Üye
Herkes yavaş diyor malesef düzelir kısa zamana :)
Yükleyince yorumunu bekliyorum şarj durumu, bug, iyi yan kötü yanlari vs :)
Bende akşam yüklerim heralde boş olursam
%28 yuklenmez gibi bugun :D

avast

avast

Üye
geç olsun güç olmasın :cool:
tamda adil kullanımı geçecegim tutmus
nette kdzler var indirip kursak nasıl olur ki
kdz indiriyorum hem temiz kurulum olsun diye peki nu kdz yi nasıl flashlayacagım

Üst Alt