Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Benim tel yaklaşık 2 saat sürüyor şarj orjinal şarj Aletli ben 1 saat muabbetini ilk sizden duydum .
Kitkata dönüp şarj olma süresini ölçecem müsait bi zamanda bilgilendiririm seni fakat 1 saatte olmasa bile 1 buçuk saati geçeceğini düşünmüyorum . Yukarıda arkadaş 45 dakkada diyor dalga geçti herhalde

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
2 saati bulmuyor sanırım KitKatta lollipopta hiç ölçetmedim batarya kit'i kullandığım için önemsiz geliyor.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@serdar_gs otomatik parlaklıkta kullanırsan daha fazla ekran süresi alırsın. Telefonu aldığındada otomatik parlaklıktaydı tavsiye edilen o olduğu için.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
@teknolojibaronu konusunu açtığın downgrade knox sayacını gerçekten sıfırlıyormu yoksa sıfırlanmış gibimi gösteriyor? :D

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
45 dakka çok az o işte bi iş var ortalama 1 saat 1 buçuk saat sürmesi lazım
kitkattada lollipoptada o süreleri alamıyorum ben en fazla 3-4 saat
Senin şarj aletin orjinal değil ozaman normal usb 3.0 kablolu şarj aleti değilmi?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bu işini görür mü?
Yok kardeşim o değil. Benim anlatmaya çalıştığım şu; telefona yeni yükleme yaptınız, kullanıcı sözleşmesini tik atarken arka planda çıkan galaxy gif resmi var. Ben o resmi istiyorum.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Senin şarj aletin orjinal değil ozaman normal usb 3.0 kablolu şarj aleti değilmi?
Dalga geçmiyosun herhalde? Orjinal samsung kutudan çıkan. Usb 3.0 tabiki. Note 4 bile ultra hızlı şarjla 1 saatte şarj olurken sen Note 3 ü nasıl 45 dakkada şarj ediyorsun?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4'ün quick chargerindan aldım ben ama :D test etmedim. Bide yazılım tarafı var işin tabi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sıfırlanmış göstermiyor. Eğer öyle bir durum söz konusu olsaydı lollipoptan kitkata dönerken o dosyayı flashlamazdık.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Sıfırlanmış göstermiyor. Eğer öyle bir durum söz konusu olsaydı lollipoptan kitkata dönerken o dosyayı flashlamazdık.
öyle bi yöntem vardı bootlaoder flashlayıp sıfır gibi gösteriyor tekrar açtığında yine 1 oluyormuş vs :D direk sıfırlıyorsa iyi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yok bu sonsuza kadar sıfırlanıyor.

mirzasinan

mirzasinan

Üye
Valla arkadaşlar ben Polonya 5 yükledim 1.5 saat gibi sürede sarjz oluyo
Eskiden her sabah 7 de telefonu şarrjdan cıkarırdım aksam 19 gibi % 10 felan oluyordu
Lolipop u yükledikten sonra yine sabah 7 de telefonu sarjdan cıkarıyorum suan saat 22 sarj oranı %51 ben sarjdan cok memnunum süper gidiyor allah nazaran saklasın

Ve sarjım bitse de bitmesede her gece 1 de sarja koyuyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Karargahx ve B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Polonya sürüm numarası rusyadan farklı zaten herhalde daha sonra çıktı biraz daha iyileştirilmiş olabilir bilmem ama ben ama ben sevemedim lolipopu :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Polonya sürüm numarası rusyadan farklı zaten herhalde daha sonra çıktı biraz daha iyileştirilmiş olabilir bilmem ama ben ama ben sevemedim lolipopu :D
ENG1 kitkat is the best stock rom :ehe

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung ufak bir güncelleme ile sessiz modu tekrar eklemiş.

Üst Alt