• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

LG'den TV'li cep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LG'den TV'li cep
KB620-TV: LG'den DVB-T destekli cep telefonu

LG Cep-TV kulvarında bir adım öteye geçerek DVB-T destekli cep telefonunu duyurdu...

LG KB620-TV:
Her yerde televizyon keyfi.

LG Electronics'in KB620-TV cep telefonu ile televizyon seyredilebiliyor - her yerde. Zira cihaz DVB-T sinyallerini alabilen ilk cep telefonu.

Cep-TV için geliştirilmiş asıl standarda nazaran DVB-T çok daha yaygın. Araba veya trende bile filmler 2 inç büyüklüğündeki ekranda seyredilebilecek.

Bunun dışında cihaz 2 Mega piksel kameraya sahip, HSDPA'yı destekliyor ve MP3'leri oynatabiliyor. Veriler ya USB kablosu ya da Bluetooth ile aktarılabiliyor. LG dâhili hafızadan bahsetmese de 4 GB'a kadar microSD kartlar ile genişletilebileceğini söyledi. KB620-TV mayıs ayından itibaren raflarda yerini alacak. Fiyat henüz belli değil.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Cepte TV'de gelişme hızlanıyor, hadi bakalım; kim ağır basacak? :dry:

yasininyeri

yasininyeri

Üye
sadece lg diyorum okadar ceptelefonu ve dijital dünyanın babası lg dir nokia samsunsgn halt etmişler dandirik cin mallarına bile kıyaslanmayacak kadar kötü ve taklitciler hep aynı seyler hep aynı seyleri yapıp duruyorlar bazılarıda sırf markası için 150 200 ytl markasına para veriyor

lg 5.0 mega pixsel kamarayı cep telefonuna yerleştirdiginde nokia nın en iyi telefonu n 70 di:D samsung d900i idi

fark bu cinliler neox adlı markaya televizyon koyuyor nokia ve samsung daha cift simli telefon yapmaya calışıyorlar zaten samsung d880 ni gördük nekadar dandilk bişi oldugunu kuulandık 3 gün zor dayandım.. sözün kısası markaya aldanmayın kaliteye ve özellige önem verin benden size dost nasihatı

canturgay

canturgay

Üye
televizyon özelliği iyi hoş da ..
bu istiridye kapak..:kotu:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence en iyisini gene nokia yapar
ilklerin ve sonların babasıdır nokia

yasininyeri

yasininyeri

Üye
arkadaslar secim sizin para sizin dilediginiz gibi harcayın kuulanın ilerde bir gün anlarsınız neyin nekadar para ettigini neye nekadar para verilebilecegini

nokia bu ülkeyi sömürmeye devam etsin daha cook insan var

canturgay

canturgay

Üye
arkadaslar secim sizin para sizin dilediginiz gibi harcayın kuulanın ilerde bir gün anlarsınız neyin nekadar para ettigini neye nekadar para verilebilecegini

kardeş sende nokia kullanıyonn...:ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

eğerki o kalitede teknolojin yoksa seni sömüren cok olur
tek nokiamı?
yada sadece otomobil sektörümü?
bilgisayar sektörümüz gelişmiş ona rağmen pc sektöründe sömüren yokmu?
tv sektörü?

ewt nokia sömürüyor ama ne yapalım?
onun kalitesinde bişe warmı?
cıkarsın ülkemizde ülkemizin kaliteli malını tüketelim?
bana baska yabancı bi marka wersen oda sömürecek haksızmıyım?

nightdragon35

nightdragon35

Üye
güzel bir telefona banziyorda acaba televizyon kanalları net izlenebiliyormu.o ufacık antenle hiç sanmıyorum ama neyse

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Çin malı n99 lar hepsinden önce buldu bu teknolojiyi:) Bide Nokia kullanmaya başlasa :S Haber için teşekkürler

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şaka bi yana ben bu çinlileri seviyordum zaten
bide ucuz teknoloji cıkartınca başka bi sevmeye basladım :D

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Ekran Daha Büyük Olabilirdi Ama Güzel Bi Aletmiş Hakkaten:)

safakk

safakk

Üye
bence tv gerksiz ya telefonda :)

I Love Techno

I Love Techno

Üye
anten falan var bunda bu ne takoz yaaaaa.

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
Valla Bütün Aletler Amaçları Dışında Kullanılmaya Başladı Teknoloji Ile

albatros_33

Üye
yasinin yeri arkadaşım,ben bu aralar neox tv'li cep telefonunu takip ediyorum,bunun hakkında bana verebileceğin bilgiler varmı acaba,iyi yada kötü,
şimdiden teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...