Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
sesleri ekleim mediayı komple deiştirdim 2.5tekiyle istersen ayarlar bölümünü atarım 2.5e arkası beyaz olduğu için
Arkasi beyaz olsun romun. Ama zil sesi acilisi da v3 olsun. Digerleri 2.5 olsun. Mega hesabimi vereyim mi ? Yapabilecekmisin. Tele zarar gelmesin

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkasi beyaz olsun romun. Ama zil sesi acilisi da v3 olsun. Digerleri 2.5 olsun. Mega hesabimi vereyim mi ? Yapabilecekmisin. Tele zarar gelmesin
ver meganın hesabını merak etme bişey olmaz :D sadece ayarları beyaz yapabilirim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Dostum karma yaptin ya. Duzenliyosun ya. Onu bi ilk sen yuklesen sorun yoksa bana versen olurmu. Elimde pc yok basim agrimasin
tamam ilk ben yüklerm sana veririm sonra :D ama 1.5 saate filan yüklerim şimdi düzenliyorum sorun çıkmasın die

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
tamam ilk ben yüklerm sana veririm sonra :D ama 1.5 saate filan yüklerim şimdi düzenliyorum sorun çıkmasın die
Romu duzenle bana upload ederken sen yukle sorun olursa uploadi kes olmazsa keyfine bak ;) sende duzenledigini kullanirsin dimi

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Romu duzenle bana upload ederken sen yukle sorun olursa uploadi kes olmazsa keyfine bak ;) sende duzenledigini kullanirsin dimi
aynen düzenlediğimi kullancam onun üstüne ingilizce olan yerleri düzeltcem kısaca uçurcam romu :D

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Pekii romlari nasi karma yapiyorsun
systemdeki dosyaları arasında adlarını buluyosun rarlar arasında deişiyosun ama ilk önce eski dosyayı silip yenisini yüklüyosun birgün videolu anlatırım :)

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
systemdeki dosyaları arasında adlarını buluyosun rarlar arasında deişiyosun ama ilk önce eski dosyayı silip yenisini yüklüyosun birgün videolu anlatırım :)
Uygulama yedeklerimi aliyorum. Hersey hazir oldugunda yukle ve sorun yoksa yaz buraya :)

• Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
  • Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
yükledim ama ayarlarda sorun çıktı arkası beyaz olacağına yazılar siyah oldu ona bakıyorum :)
ama sistem sesleri bootanimation sesi filan tamamdır :D
O ayarlari hallet sonra o hallettigini uploada basla :)

• Beğen

Üst Alt