ben daha fazla bekleyemedim ama o kadar da aham şaham bi değişiklik söz konusu değil rehber arama kaydı favoriler ekranı falan hoşuma gitti yenilik güzel tabi yükleyip yüklememek sana kalmış bişiYüklesekmi beklesekmi ferzan.

Çok saçma o zaman ne mantığı kaldı Note 4 teki bit işlemcinin samsung geçirmezse büyük ayıp eder.customla geçiliyor

Kasa açıklığı genel olarak var zaten cihazın yapısı o hocamKasa açıklığı yüzünden garantiye vermeyi düşünüyorum sizce olumlu bir karşılık alabilir miyim yoksa sallarlar mı? Daha önce bu problemden ötürü gönderen olduysa ve beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
ben kasa açıklığı yüzünden değiştirdim ama garantiye vermedim internet üzerinden satın almıştım ben dolayısıyla 14 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkım vardı o yüzden iade etmiştim ama garanti değişirmi bilmiyorumKasa açıklığı yüzünden garantiye vermeyi düşünüyorum sizce olumlu bir karşılık alabilir miyim yoksa sallarlar mı? Daha önce bu problemden ötürü gönderen olduysa ve beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
Biliyorum o konuda araştırma yaptım ama arkadaşlarımda bu sorunu görmedim o yüzden burada bu sorunu yaşayanlar var mı,varsa da değişim yapabilen var mı diye merak ettim.Kasa açıklığı genel olarak var zaten cihazın yapısı o hocam
Benim öyle bir şansım yok fakat yine de bir deneyeceğim.Eğer değişim yapılmazsa da böyle kullanacağız artıkben kasa açıklığı yüzünden değiştirdim ama garantiye vermedim internet üzerinden satın almıştım ben dolayısıyla 14 gün boyunca koşulsuz şartsız iade hakkım vardı o yüzden iade etmiştim ama garanti değişirmi bilmiyorum
Lollipop kitkattan her zaman daha fazla ram kullanır. Sebebi ART. Dalvik olmaması.Lolipopta ram kullanımı nasıl kitkatta 2gb bulan kullanımlar oluyordu.
Şuan böyleLolipopta ram kullanımı nasıl kitkatta 2gb bulan kullanımlar oluyordu.
Evet onu kurdumPolonya ROM una mı geçtiniz