SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
Benim cihazda da orjinal S View kılıf kullanıyordum. geceden sabaha kadar %10-12 şarj tüketmeye başladı. Bir günü bile çıkarmıyordu. çıkardım kılıfı şimdi %3-4 gibi tüketiyor. Şarjı düzeldi şimdi.

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
Benim cihazda da orjinal S View kılıf kullanıyordum. geceden sabaha kadar %10-12 şarj tüketmeye başladı. Bir günü bile çıkarmıyordu. çıkardım kılıfı şimdi %3-4 gibi tüketiyor. Şarjı düzeldi şimdi.
şarjla ilgili bir problemim yok tek sıkıntım kamera açınca 5 10 saniye kadar odaklama yapmıyor bulanık oluyor kılıftan zannettim ama değilmiş :(

metyuu

metyuu

Üye
Anladım bende s view kılıf telefonda değişik sorunlara mı yok açıyor diye düşündüm. Kamerada sorun olabilir. Okuduğum bir yerde bunla ilgili sorunu olan biri daha vardı. servise vereceğim diyordu.

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
Anladım bende s view kılıf telefonda değişik sorunlara mı yok açıyor diye düşündüm. Kamerada sorun olabilir. Okuduğum bir yerde bunla ilgili sorunu olan biri daha vardı. servise vereceğim diyordu.
Araştırdım benim gibi sıkıntı çeken birisine denk gelmedim eğer hatırlıyorsan okuduğun yerin linkini paylaşırsan sevinirim

anestezici25

Üye
note 4 almayı düşünüyorumda çoğu kullanıcı şebeke sorunundan bahsetmiş bu son güncelleme ile çözüldümü yoksa hala devam ediyormu?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi

Karargahx

Üye
Face grubumuza beklerm

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Karargahx
azsxd

azsxd

Üye
Öyle bir durum söz konusu degil. Vayet iyi çekiyor.
note 4 almayı düşünüyorumda çoğu kullanıcı şebeke sorunundan bahsetmiş bu son güncelleme ile çözüldümü yoksa hala devam ediyormu?

manyak_adam

manyak_adam

Üye
Aynen cekiste sıkıntı yok kardes

azsxd

azsxd

Üye
Geçen hafta Spigen marka kılıf aldım gerçekten koruma ve saglam kılıf tavsiye ederim.Gri renk aldım

azsxd

azsxd

Üye
Bekliyoruz :)

limix50

Üye
şarj çok iyi yaaa otomatik parlaklık ayarıyla 24 saat şarj gidio muthiş

azsxd

azsxd

Üye
Oyun oynamıyorum ve internet açık 2 gün gidiyor. :)

Karargahx

Üye
Dostum bu Rusya Rom u kurarsak imei gitme falan olmaz demi.. Aman diyim..!
İmei gitme şu şekilde olur Rusya 5.0 dasin diyelim sen Rusya 4.4.2 ye gecersen imei gider çünkü o ülke nin en güncel sürümü 5.0 . Önemli olan en güncel yazılımı yüklemek imei de sıkıntı olmaz merak etme .

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
bessa27

bessa27

Üye
İmei gitme şu şekilde olur Rusya 5.0 dasin diyelim sen Rusya 4.4.2 ye gecersen imei gider çünkü o ülke nin en güncel sürümü 5.0 . Önemli olan en güncel yazılımı yüklemek imei de sıkıntı olmaz merak etme .
Eyvallah tşk ederim.. Hayırlı sabahlar bu arada. Garanti durumu nasıl etkilenir ve Türkiye sürümü çıkınca yüklenip,rutine biner mi herşey kardeşim.?

Koradam

Üye
Selam arkadaşlar dun arkadaş Note 4 aldı . Telefonu tabi ki beğendi ama bir şeye takdi S3 ile beraber gelen akilli kaydırma özelliğini bulamadık Samsung bu özelliği koymamış mi ?

azsxd

azsxd

Üye
Selam arkadaşlar dun arkadaş Note 4 aldı . Telefonu tabi ki beğendi ama bir şeye takdi S3 ile beraber gelen akilli kaydırma özelliğini bulamadık Samsung bu özelliği koymamış mi ?
O özellik akıllı kapak takınca oluyor zaten s3 teki gibi extra program yok.

Üst Alt