şarjla ilgili bir problemim yok tek sıkıntım kamera açınca 5 10 saniye kadar odaklama yapmıyor bulanık oluyor kılıftan zannettim ama değilmişBenim cihazda da orjinal S View kılıf kullanıyordum. geceden sabaha kadar %10-12 şarj tüketmeye başladı. Bir günü bile çıkarmıyordu. çıkardım kılıfı şimdi %3-4 gibi tüketiyor. Şarjı düzeldi şimdi.

Araştırdım benim gibi sıkıntı çeken birisine denk gelmedim eğer hatırlıyorsan okuduğun yerin linkini paylaşırsan sevinirimAnladım bende s view kılıf telefonda değişik sorunlara mı yok açıyor diye düşündüm. Kamerada sorun olabilir. Okuduğum bir yerde bunla ilgili sorunu olan biri daha vardı. servise vereceğim diyordu.
Lollipop güncellemesi henüz almadı note4note 4 almayı düşünüyorumda çoğu kullanıcı şebeke sorunundan bahsetmiş bu son güncelleme ile çözüldümü yoksa hala devam ediyormu?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızFace grubumuza beklerm
note 4 almayı düşünüyorumda çoğu kullanıcı şebeke sorunundan bahsetmiş bu son güncelleme ile çözüldümü yoksa hala devam ediyormu?
Dostum bu Rusya Rom u kurarsak imei gitme falan olmaz demi.. Aman diyim..!Note 3'e OTA lollipop geldi. Hadi note 4'ede gelsin artık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Haber - Note 3 Android 5.0 Firmware Sammobile'da - MaxiCep
İmei gitme şu şekilde olur Rusya 5.0 dasin diyelim sen Rusya 4.4.2 ye gecersen imei gider çünkü o ülke nin en güncel sürümü 5.0 . Önemli olan en güncel yazılımı yüklemek imei de sıkıntı olmaz merak etme .Dostum bu Rusya Rom u kurarsak imei gitme falan olmaz demi.. Aman diyim..!
Eyvallah tşk ederim.. Hayırlı sabahlar bu arada. Garanti durumu nasıl etkilenir ve Türkiye sürümü çıkınca yüklenip,rutine biner mi herşey kardeşim.?İmei gitme şu şekilde olur Rusya 5.0 dasin diyelim sen Rusya 4.4.2 ye gecersen imei gider çünkü o ülke nin en güncel sürümü 5.0 . Önemli olan en güncel yazılımı yüklemek imei de sıkıntı olmaz merak etme .
O özellik akıllı kapak takınca oluyor zaten s3 teki gibi extra program yok.Selam arkadaşlar dun arkadaş Note 4 aldı . Telefonu tabi ki beğendi ama bir şeye takdi S3 ile beraber gelen akilli kaydırma özelliğini bulamadık Samsung bu özelliği koymamış mi ?